Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לפני יומיים עם המכונית פתאום אני רואה נהג עם טויוטה חוזר אחורה, אני כבר במצב עצירה והוא נמצא 10 מטר מלפניי ממשיך במהירות 20 קמ"ש לנסוע אחורה , התחלתי לצפור לו אבל הוא לא שם לב עד שנכנס בי עם הטמבון האחורי שלו לתוך הטמבון הקדמי שלי.

הוא לא מוכן להודות לחברת הביטוח ועכשיו הוא בכלל רוצה לטעון שאני נכנסתי בו.

אם זה הולך לתביעות קטנות מה הסבירות שהשופט יאמין לי אם אני יגיד שהוא חזר אחורה, כי תמיד השופטים הולכים על בטוח שכאילו לא הייתה שמירת מרחק ואני נכנסתי בו ,כך לפחות כמו שהוא יישקר וייטען כך.

לא

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

קודם כל אתה לא יצאת פראייר עד שהשופט יקבע זאת.

שנית לך לסוכן הביטוח תן לו לטפל בזה, בשביל זה אתה משלם לו.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אני מניח שמאוחר מדי, אבל ברגע שהוא אמר לא, היית צריך להזמין משטרה ולהתחיל להתפתל מכאבים. + לבקש מס' טלפון של עדים מהרחוב.

יש לי הרגשה שזה לא נעשה בתום לב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לצערי לא היו עדים לאירוע, אני נפגעתי בברך היות והברך שלי הייתה על על הקלץ בדיוק.

הייתי באיכלוב וגם עדות במשטרת התנועה .

איך שלא מסתכלים על זה אם אני הולך למשפט זה נראה שהשופט יאמין יותר לגירסה שלו , לפחות ככה נראה לי

פורסם
אני מניח שמאוחר מדי, אבל ברגע שהוא אמר לא, היית צריך להזמין משטרה ולהתחיל להתפתל מכאבים. + לבקש מס' טלפון של עדים מהרחוב.

יש לי הרגשה שזה לא נעשה בתום לב.

מה לא נעשה בתום לב ?

פורסם

נראה קצת בעייתי. בלי עדים זו מילה שלך נגד המילה שלו. ואכן ברוב המקרים הנטייה היא לפסוק לטובת זה שנפגע מאחור (ולך תוכיח שהוא פגע בך כשאתה עומד - לא פשוט)

פורסם

הכוונה שלי הייתה שאולי הוא עשה את זה בכוונה בשביל לעקוץ את הביטוח.

קרו מקרים שאנשים בלמו חירום באמצע הכביש כדי שמישהו יכנס בהם (ובמשפט אמרו שהייתה חתולה).

מה שאתה צריך לעשות עכשיו זה לתפוס עו"ד חזק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
הכוונה שלי הייתה שאולי הוא עשה את זה בכוונה בשביל לעקוץ את הביטוח.

קרו מקרים שאנשים בלמו חירום באמצע הכביש כדי שמישהו יכנס בהם (ובמשפט אמרו שהייתה חתולה).

מה שאתה צריך לעשות עכשיו זה לתפוס עו"ד חזק.

לא נראה לי שהוא מתכוון לתבוע את הביטוח היות ולקורולה שלו לא נגרם שום נזק מאחורה פה נראה לי שהוא דווקא ישר

פורסם

אתה איש טוב!

במידה ומישהו היה עושה לי את זה וככה מזלזל בי בפנים היה מקבל קנס בחסות הלילה של 4 צמיגים ו"ווקס" לפח עם צמר פלדה מהול בטינר.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
אתה איש טוב!

במידה ומישהו היה עושה לי את זה וככה מזלזל בי בפנים היה מקבל קנס בחסות הלילה של 4 צמיגים ו"ווקס" לפח עם צמר פלדה מהול בטינר.

אם הייתי תופס אותך באמצע פעולה של דבר כזה לרכב כלשהו הנזק שלך היה הרבה יותר גדול מ4 צמיגים :twisted:

(אחד השכנים שפח לי חומצה על האוטו כשה רק קנינו אותו וכשה הוא היה בלי תיקוני צבע בכלל !

היינו צריכים לצבוע גג מכסה מנוע ובגז )

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רציתי לעדכן ולתייעץ , האם כדי ללכת לבית משפט לתביעות קטנות או לקבל הצעת פשרה שהוא מציע 300 שקל , בכל מקרה הוא אמר לי שהוא ייטען שאני נכנסתי בו מאחורה בבית משפט אם לא אגיע לפשרה .

איזה סיכויי יש לי למצב כזה למרות שאני יודע שהוא באמת חזר אחורה , למישהו יש ניסיון עם דבר כזה ?

פורסם

גם לי קרה מקרה כזה. אני עומד בתור לכניסה של חניה שבה בודקים את הבגאז', פתאום הנהג שעומד לפני משלב להילוך אחורי. אני לא האמנתי שהוא יכנס בי אבל הוא נסע ונסע ואני צופר כמו משוגע והוא לא שם לב לא לאוטו שלי ולא לצפירות, לאחור כמובן לא היה לי לאן לנסוע כי היתה מכונית אז הוא נכנס בי בעוצמה. יצאנו החוצה שנינו ובדקנו הסתכלנו ולא קרה כלום ואפילו שריטה לא היתה (למרות שהמכה שהאוטו, אני וחברה שלי קיבלנו היתה חזקה מאוד!) אחרי שהבנו ששום נזק לא נגרם נפרדנו כידידים אבל ליתר ביטחון רשמתי את המספר של האוטו שלו.

lock your car or it may be gone in 60 seconds

פורסם
רציתי לעדכן ולתייעץ , האם כדי ללכת לבית משפט לתביעות קטנות או לקבל הצעת פשרה שהוא מציע 300 שקל , בכל מקרה הוא אמר לי שהוא ייטען שאני נכנסתי בו מאחורה בבית משפט אם לא אגיע לפשרה .

איזה סיכויי יש לי למצב כזה למרות שאני יודע שהוא באמת חזר אחורה , למישהו יש ניסיון עם דבר כזה ?

שאני יבין... הוא מציע לשלם לך 300 שקל על מנת לגמור את הסיפור????

אם כן פשוט תביא מכשיר הקלטה ותדובב אותו אם בטלפון ואם פנים אל פנים שהוא זה שנכנס בך ושהוא מציע לך כסף לגמור את הסיפור בלי משפט ואז נראה אותו....אפילו אם חבר יכול לצלם בנסתר עם מצלמת וידאו ומספיק קרוב שישמעו עוד יותר טוב.

בהצלחה.

פורסם

הנהג הזה גם מניאק וגם טיפש. תרים לו טלפון ותקליט את השיחה. תגיד שהפגיעה הייתה קשה ושהנזק הרבה יותר גדול מ-300 שקלים. תגיד שאתה מבקש 1000 שקלים (נניח שזה סכום התיקון. אם הסכום גבוה יותר, בקש את הסכום הזה). לאחר שהוא יתלונן שזה המון והוא לא מסכים, תגיד לו משהו כמו "עצם העובדה שאתה מוכן לשלם לי כסף אומרת שאתה מודע לכך שאתה האשם בתאונה הזו. מה שאתה עושה זה לא הוגן - נוסע אחורה בזמן שאני עומד במקום, נתקע בי ואח"כ מתנער מאשמה". בקיצור - נסה לגרום לו להודות באשמה מעל גבי הטלפון. אחרי שהוא עשה את זה, פשוט תגיד שאתה תקח את זה לבית משפט. אם האידיוט יגיד שוב שהוא פשוט יטען שאתה פגעת בו וישקר בבית משפט, הרווחת פעמיים - השופט יגזור עליו קנס הרבה יותר גדול.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...