Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה הכי גרוע, אם הוא לא יחזור על מה שאמר, ולא תהיה לך הקלטה, אתה תמיד יכול להגיד לו שתשמח להפגש בבית המשפט כי כבר הקלטת אותו בשיחה הקודמת.

אני גם הייתי מציע לו פשרה אזרחית, אולי במעמד בו נוכח השופט- תקבעו שהולכים לפוליגרף, שהמכון פוליגרף יבחר באופן אקראי, מי שיצא שקרן בבדיקה משלם לשני:

עלות בדיקת הפוליגרף + יום עבודה + נזק לרכב מהתאונה + 2000 ש"ח על עצם השקר.

אם הוא בטוח בעצמו, שהוא לא נסע רוורס, כדאי לו ללכת לפוליגרף כי זה ממש כסף קל. נראה אם הוא יסכים.

פורסם

תן לשיחה להתנהל בניחותא, ותן לו לדבר. לא צריך לשים לו מילים בפה. תוביל את השיחה אבל אל תשים לו מילים שחשובות לך.

מספיק שהוא יגיד שהוא מוכן לשלם 300 ש"ח ודי בזה כדי להבין שמי שמוכן לשלם הוא גם אשם. שופטים לו טיפשים.

מצד שני, אם תתחיל לדקלם את סיפור המעשה, עלול לקפוץ לו לראש שבעצם אתה מקליט, או שמישהו אחר שומע ואז הוא כבר יהפוך מילים וכל ההקלטה לא תהיה שווה כלום.

אל תגיד לו שאתה מקליט אותו - אם הוא מתחכם איתך, לך עם זה לבית משפט ותתבע אותו.

תן לו לשקר לשופט. תן לו לדבר עד הסוף, אל תקטע אותו ברצף השקרים.

ואז אחרי שהוא ישקר ויגיד לשופט שהוא בכלל גם לא רצה לשלם לך כלום ושאתה ממציא את זה,

רק כשיגיע תורך לדבר, תחשוף את ההקלטה ותהפוך אותו לשקרן.

כל שופט שישמע הקלטה שכזאת יכעס מאוד.

הקלטה היא ראיה מקובלת בבית-משפט.

חשוב שההקלטה תהיה באיכות טובה מאוד, ולא משהו שצריך להתאמץ להבין או לנחש מה אמרו. חשוב שתביא איתך מכשיר ששומעים טוב ולא מוחספס וצורם.

לשופט אין זמן וסבלנות לפענח קלטות,

והכי חשוב, תכין תמליל של השיחה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

איזה קטע זה, אם אותו האדם הוא חבר בפורום וקורא את ההודעה הזאת גם :lol:.

בנימה יותר רצינית: לרוב מכשירי דור 3 החדשים יש אפשרות להקלטת שיחה (בזמן חיוג, או בזמן שיחה אתה בוחר את האפשרות) ההקלטה היא דיי איכותית, ושומעים בה הכל וברור (אם אין לך, תבקש מחבר). אז גם אני כמו כל השאר אמליץ לך לקליט את השיחה וללכת אם זה לבית המישפט. (אגב ניראה לי שאתה בין היחידים שבאמת ישתמש בפונקציה הזאת למטרה אמיתית).

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חזרתי בשביל לעדכן ...

בטח יגידו שאני פראייר , אבל שמעתי על הרבה מקרים שהשופטים לא יודעים מה לעשות במצב כזה והרבה מקרים הצד התובע הפסיד.

והיות שמדובר באיש חלקלק במיוחד שמנוסה בתביעות קטנות אז החלטתי להסתפק ב 300 שקל שהוא הציע , במקום לצאת עוד יותר מופסד במקרה שהייתי תובע והשופט/ת עוד היו מחייבים אותי בלפצות את החולרע ב 300 שקל.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
עכשיו ידידי כמו שטענתה בכותרת- יצאתה פראייר....

בקטנה,

עידן

תכלס .

איזה פספוס היית נותן לו לשקר במשפט ואז מוכיח שהוא שקרן השופט היה מפצה אותך ביד נדיבה .

פורסם

לפי איך שזה נשמע לי ואל תיפגע כי זאת לא הכוונה... זה לא שהוא חלקלק שמתמחה בתביעות קטנות אלא אתה זה שמעט מפוחד ופוחד ללכת לעימות עם אדם שקרן שגרם לך נזק כספי.

אם הפיצוי שלו מכסה לך את עלות הנזק +הטלפונים +כל ההוצאות שהיו לך ממקרה זה אז עשית בשכל ותשכח כל מה שרשמתי למעלה אבל מכיוון שאני די משוכנע שלא כך הדבר היית צריך ללכת איתו עד הסוף, כמה שהוא לא חלקלק וכמה שהוא לא מנוסה בסופו של דבר ,שקר סופו להתגלות ולפי דעתי עם ההוכחות והמילים הנכונות היית מוציא ממנו הרבה יותר אם בפשרה ואם במשפט..

הוא פשוט ראה שעומד מולו מישהו שלא ילחם והוא בדק את זמן "עצירת הנשימה" שלך וראה שהוא ינצח.

אבל אם אתה מבסוט...מי אני שיגיד לך מה טוב לך או לא.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

פורסם

הנזק שלי היה השתתפות עצמית של 600 שקל .

שמעתי על שני מקרים דומים למקרה שלי ולא הייתה פסיקה לטובת התובעים בגלל קושי להוכיח .

פעם פלאטו שרון המליונר אמר שבית משפט זה כמו קזינו ....

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...