Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל בעלי המקינטושים למיניהם מתבקשים להרגע עקב בקשת הקהל :lol:

חבר'ה, דעתו זו דעתו, כמו שדעתי זו דעתי, ואין מה לעשות. זה מה שהוא חושב, וזהו. הוא לפחות אומר בפנים, לא כמו אחרים :roll:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

די די זה לא קשור למקינטוש החמוד שלי :oops: או למקינטוש החמוד השני שלי :twisted:

זה פשוט מעצבן אותי מהתנסויות קודמות עם תגובות כאלה, לאו דווקא שנזרקו אליי.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

מושו

כמות הפעמים שנפתחו הודעות על רכיבים כאלה ואחרים ע"י הבחור היא עצומה

מה האינטרס?

האשכול הזה לא תורם במאומה לאף אחד מהגולשים

אין בו שום מידע

הדבר היחיד שיש בו זה "תראו אותי" (שופוני)

מה התועלת?

יש תמונות?

יש פירוט על ההתקנה?

יש מידע ראוי על הרכיבים חוץ ממה שאני מוצא בגוגל?

אז איזה תגובה אמורה לבוא פה?

פורסם

תגובה בונה. אם דעתך היא כזו, למה לומר שזה בזבוז כסף? תן לבנאדם לרשום את הת'רד, ואם הוא לא מעניין או לא תואם את חוקי הפורום, הוא יינעל או ייעלם (או שניהם :-D). אני לא בא נגדך חס וחלילה, פשוט התגובה הייתה חסרת טעם, בדיוק כמו שאתה טוען שכל הדיון חסר טעם.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

הדבר היחידי שהייתי מחליף במערכת הזאת - את הרנו קנגו.

הייתי מתקין כאלה רכיבים באאודי A8!

נאדרשאדו - זה שיש לך כסף לרכיבים לא בהכרח אומר שיש לך ידע.

שראגאמן - זה שיש לו כסף זה רק אומר שיש לו יכולת להתקין מערכת עם רכיבים יותר טובים מרוב חברי הפורום.

אם בכל פעם שמישהו שיש לו כסף להגשים את החלומות שהם גם שלנו יקבל תגובת ילדותיות כאלה - בסופו של דבר יעלמו מהפורום הזה מערכות עם פוטנציאל אמיתי וזה חבל.

די לתקוף אנשים שיש להם יכולת!

די כבר לחשוב שאם יש לך יכולת זה אומר שאתה יודע יותר טוב ממישהו אחר!

כסף מדבר! כישרון מוציא תוצאות!

והכי טוב זה שילוב של השניים!

בתכלס - אני לא אוהב את הצליל של פוקל, אבל אין ספק שזה סט טוב - מה עשו עם הרמקולים האלה ואיך התקינו אותם זה כבר נושא אחר לגמרי.

אני אשמח להשמעה של הרכב הזה! ואני אשמח אם אני אגלה שאני יותר אוהב את המערכת של עצמי - זאת תהיה חתיכת מחמאה לאגו שלי.

ואם הרכב הזה יהיה יותר טוב מהמערכת שלי אז אני גם אשתולל משמחה - כי יש למה לשאוף.

ושרגאמן - כמה עיצות לחיים

if you can't stand the hit, stay out of the kitchen - בתרגום לעברית - אם אתה לא יכול לסבול את החום, צא מהמטבח.

העיניים שלך כל כך ירוקות? כל כך כואב לך שמישהו מצהיר רכיבי מערכת טובים משלך? אפשר ממש להרגיש את כאב הלב שלך ואת העיניים הירוקות דרך המסך של המחשב וזה פשוט מעורר בחילה.

העיצה היא שתבין שעם אתה תשב ותבכה על זה שאין לך ותאשים אחרים בזה וגם תנסה לגרום להם להרגיש קטנים במקום שתנסה לפתח דרכים להשיג את מה שאתה רוצה - גם לעולם לא יהיה לך כי אף אחד לא יבוא ויעשה לך טובה.

ונאדרשאדו - תשמע - זאת מערכת מהסוג שאני חולם עליה (חוץ מהפוקל - אני אוהד מושבע של מוראל - ורק מוראל) וזה יפה וכיף לדעת שמישהו מגיע לזה ובהחלט הייתי מעריך תמונות והדגמה, אבל אם אתה באמת מפגיז בת'רדים של התכולה שלך - באיזשהו מקום זה גם מנקר עיניים - יותר מידי זה לא טוב!

בקשר לידע - אני לא בא לאמר שאין לך רק בגלל שיש לך רכיבים טובים - אבל זה גם לא אומר שאתה בעל ידע אבסולוטי או מדען אקוסטיקה - יש המון אנשים שאני מכיר שרכשו את הידע שלהם בסאונד ברמות מטורפות ובחיים לא יהיה להם כסף לכזאת מערכת - אני מכיר אחד כזה - הבן אדם פשוט גאון אבל מה לעשות - חי פשוט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוא נעשה כמה הבהרות לפני שניגש לעניין, הצהרות שלי:

1. לשרגמאן במיוחד- לא באתי לעשות שופוני ולא בשבוני.

2. איזה תרדים נטחנו לגבי מקנטוש , אם הצהרתי שיש לי מקנטוש או זפנטושה זה לטובת מה אני רוכש הלאה ולכך באתי לפורום הזה להתייעץ עם אנשים מבינים ויש להם נסיון בעניין. ושלא אעשה את הטעות שעשיתי קודם עם המערכת הראשונה ולא לבזבז כסף.

3. שרגמאן אמר בזבוז כסף, אם אתה אומר בזבוז כסף על מקנטוש או על IDMAX אז באמת אין לך ידע ואתה סתם פלצן.

4. לגבי כסף ויכולת כלכלית, אם יש לי כלים טובים זה לא אומר שיש לי כסף, ואם היה לי כסף לא הייתי בקנגו שמלווה אותי עם כל הפלסטיקים המפורקים בפנים.

5. ידע . אין לי שום ידע ואני לומד מטעויות, לומד מאנשים ולומד מאנשים במיוחד עם נסיון.

פורסם
בוא נעשה כמה הבהרות לפני שניגש לעניין, הצהרות שלי:

3. שרגמאן אמר בזבוז כסף, אם אתה אומר בזבוז כסף על מקנטוש או על IDMAX אז באמת אין לך ידע ואתה סתם פלצן.

4. לגבי כסף ויכולת כלכלית, אם יש לי כלים טובים זה לא אומר שיש לי כסף, ואם היה לי כסף לא הייתי בקנגו שמלווה אותי עם כל הפלסטיקים המפורקים בפנים. סליחה שאני אומר לך אבל בגלל זה אני יכול להבין את שראגאמן , על קנגו לשים כזאת מערכת זה בזבוז אטומי של כסף

5. ידע . אין לי שום ידע ואני לומד מטעויות, לומד מאנשים ולומד מאנשים במיוחד עם נסיון.

יש שני דברים שאנשים צריכים להפנים :

1 - אין דבר כזה יפנית או אירופאית (לא פאר) חוץ מגרמניות שיש טעם לשים מערכת כבדה , כי גם עם הבידוד הכי טוב זה עדיין לא זה

2 - מי ששומע MP3 שלא יחשוב על מערכת כבדה

ובמקרה שלך יש לך מערכת עם יכולת אדירה , אבל אני לא מאמין שתוציא ממנה 80% מיכולותיה בקנגו שלך .

ושנבין לקנות מערכת ב3000-4000 נותן כ 70-80% מהיכולת , מערכות יותר יקרות מתחילות להתקרב ל100% (אף אחת לא מגיעה לשם) על ההתקרבות אתה משלם כ"כ הרבה . אז לזרוק כאלו סכומים של כסף אם אין לך גרמניה אפילו ישנה זה לדעתי בזבוז .

מכול מקום קנית תהנה , אבל תבודד באופן מסיבי ולך למקצוען אמיתי ושלם כמה שצריך שיתקין את זה ויכווין את זה לרכב הספציפי שלך

בברכה יהודה

פורסם

ושניכם (לנוס ונאדר) לא מבינים בכלל את העניין "לא שווה" שאמרתי

ואיך אומרים? "קופצים כמו חמורים"

כסף? מה אכפת לי כמה יש לו ?

זה בזבוז כי הוא במקום לקנות מערכת ולהנות ממנה, קונה אותה (או ממציא אותה) כדי להגיד "תראו מה יש לי"

תמצא משהו אחד בהודעה שלו שהיה נחוץ לי או לך או לכל אחד , בקיצור תראה מה שכתבתי בהודעות הקודמות

גם נאדר אני מאמין לא התכוון שאני לא מבין בגלל שהרכיבים שלי זולים יותר, אלא כי אני לא אומר על המערכת שלו שהיא המערכת הכי טובה והוא פצצתי

אם אתה לא מבין את תוכן ההודעה , אל תכתוב הודעה

נ.ב

"שרגמאן אמר בזבוז כסף, אם אתה אומר בזבוז כסף על מקנטוש או על IDMAX אז באמת אין לך ידע ואתה סתם פלצן." אל תצחיק אותי

פורסם

מחזק את אבנר בכול הודעה!

באמת תרדים שרק עומסים על השרת.

לפותח התרד אם אתה כזה "כלי כבד" אז תצלם תמונות של מערכת וניראה אותה הריי אם יש לך מגבר מקינטוש אז בטוח יש לך מצלמה דיגיטלית.

פורסם

כמה מילים ואני עף מהפורום הזה

יש הרבה משתמשים בפורום שהם חבורת שחצנים קנאים סוציומאתים עם הרבה שעמום בחיים .

אם אתם מגיעים למצב לחשוב שבנאדם יש לו זמן ומשעמם לו בחיים בשביל לכנס לפורום ולעשות שופוני עם המערכת שלונאז אני מרחם עליכם ואתם מסכנים, ואם אתם מגיעים למצב להגיד לבנאדם צלם בשביל להאמין לך אז אתם בטוח ילדים.

ואין לה מה לעשות עם חבורת ילדים.

אני אשאיר את הדיבורים לאלה שישמעו והם יספרו.

לפני שאני הולך קצת ידע על קנגו לכמה מפגרים שמשחקים לי אותה מכווני אקוסטיקה לגרמני ויפני.

הקנגו וכל טנדר ברלינגו טורידו הם מעולים לאקוסטיקה בגלל המבנה הפנימי של האוטו.

התקנה בוצעה בקלאס A. ואני בטוח שאין מתקין אחד שיגיע לרמה שלהם, ובלי לבלבל את המוח עליהם .

בקיציר תתבגרו כי זה פורום ולא גן ילדים.

תודה לכל אלה שעזרו וייעצו .

פורסם

חבל.

חבל שאתה הולך - כי לא נראה תר'ד כל יומיים על המפרט האדיר של השלט של המקינטוש שלך.

בסך הכל ניסו להראות לך (ולאחרים) שכמות התר'דים שפתחת כאן ב: "יש לי מגבר X עם מפרט YYYYYYYYYYYYY"

היתה כמות גדולה ומיותרת.

אני לא מצדיק את הדיבורים הלא נעימים של אף אחד מכם, זה בטוח.

בכל מקרה אני מקווה שההשקעה שלך היתה שווה את הכל.

ביי

פורסם
כמה מילים ואני עף מהפורום הזה

יש הרבה משתמשים בפורום שהם חבורת שחצנים קנאים סוציומאתים עם הרבה שעמום בחיים .

לפני שאני הולך קצת ידע על קנגו לכמה מפגרים שמשחקים לי אותה מכווני אקוסטיקה לגרמני ויפני. אני מבין שאתה מעוצבן מאוד , ואני מקבל את זה אבל אתה טועה לחלוטין - אם אתה רוצה לך ותמצא לך מרצדס ישנה ב20K ושים בא את המערכת שלך בהתקנה מקצועית , ואז תבין שאתה מדבר שטויות

הקנגו וכל טנדר ברלינגו טורידו הם מעולים לאקוסטיקה בגלל המבנה הפנימי של האוטו.

התקנה בוצעה בקלאס A. ואני בטוח שאין מתקין אחד שיגיע לרמה שלהם, ובלי לבלבל את המוח עליהם .לא מכיר אותם אז אנני יודע , אבל אני מניח שיש עוד מתקינים ברמתם כי עליהם לא שמעתי במסגרת חיפושי אחרי מתקין מקצועי .

בקיציר תתבגרו כי זה פורום ולא גן ילדים.

תודה לכל אלה שעזרו וייעצו .

שיהיה בהצלחה , ותפסיק להתרגז

בברכה יהודה

• תוכן חדש...