Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי VANS-מה שלא ידעתם...או שלא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה ממש שטויות! אין בכלל קשר למה שכתוב במקלדת זה צירוף מקרים מטורף, המגני דויד זה באמת סמל היהדות אבל במקרה הזה זה סתם עוד צורה שפשוט טובה לנעלי סקייט, כלומר טובה לאחיזה.

גם זכור לי שיצאו לפני כמה שנים איזה נעלי הרים שעל הסוליה מוטבע צלב קרס אותו מקרה כמו של הואנס, רק שטענו שמי שהולך עם הנעליים הללו הוא נאצי!

הכל טמטום ושעמום של אנשים שכל אחד יאמין מה שבא לו, אני אוהב את היהדות ולמרות שכל העולם שונא אותנו אני לא מצטער שנולדתי יהודתי, אני גאה!!! ואני נועל ואנס כבר זוג שלישי!

שבת שלום לכולם.

205 GTI.

פורסם

רק שגם מגן דוד וגם צלב קרס לא הומצאו על ידי יהודים\נאצים, אלא רק נלקחו ושומשו, והם בעלי משמעויות שונות והרבה יותר עתיקות.

פורסם

אם הייתי מעלה לפה את כל התאוריות קונספירציה שאני חושב עליהם ביום יום, היו מנדים אותי מהארץ:p

הכל ברוח שטות, רק חבל שאנשים לוקחים דברים כאלה ברצינות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

גם לי יש נעלי וואנס מאוד נוחות, ואיכותיות לדעתי, נתקלתי בנעלי ואנס שיש בסוליה מלא פסים וכל מיני צורות אך לא מגן דוד, בגלל זה לא נראה לי שזה קשור ליהודים

הייתה גם המצאה על ייגרמייסטר, בגלל שיש ציור של צלב אז זה משקה של נוצרים ויש בפנים דם חזירים(היהודים המציאו את זה כי זה לא כשר) בקיצר סתם שטויות,אני שותה את זה ולטעמי זה מאוד טעים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יש לו טעם של אניס, מי שאוהב את האניס ישתה, ומי שלא אוהב שלא יגיד שיש בזה חזיר!

כמו ערק יש יגידו הטעם הגועלי שלו טעים, ואני חושב שאין משהו יותר מסריח מזה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אז גם אל תקנו פורד, כי הנרי פורד היה אנטישמי.

אל תקנו שום דבר מדיימלר-בנץ כי חלק גדול מהמניות שלהם שייך למוסלמים.

אל תקנו BMW כי הם עשו מנועים למטוסים של הנאצים.

אל תקנו רולס רויס כי הוא שייך לBMW.

אל תקנו סקודה! (בלי קשר)

אל תקנו רנו כי הצרפתים אנטישמים.

אל תקנו דברים של וולקסווגן כי היטלר הזמין את החיפושית.

אל תקנו פורשה כי הם מבוססים על חיפושית.

אל תקנו AUDI כי קודם הם היו NSU, ועשו מכוניות עם המנוע מאחור, כמו החיפושית.

אל תקנו סאנגיאנג כי החרטום של הרודיוס נראה כמו חזיר וזה לא כשר.

אל תקנו טאטא כי הם באות מהודו, ולהודים יש סמל שדומה לצלב קרס הפוך, אבל עם משמעות שונה לחלוטין.

אל תקנו רובר כי בשנות ה70 זה היה שייך לחברה עם אידיאולוגיה קומוניסטית (BRITISH LEYLAND), והקומוניסטים שונאים יהודים.

אל תקנו פפסי, זה מגעיל!

אל תקנו סמארט, כי יש לו את אותו מספר מקומות כמו מזרשמידט. בעצם אל תקנו גם מיאטה או MR2.

זה מזכיר לי: אל תקנו טויוטה כי הם אוהבים את מדינות ערב.

בקיצור, אני חושב שהבנתם את הרעיון. בולשיט...

פורסם

והכי חשוב:

וואנס זה לא להשמיד, ולא נעליים בגרמנית. למעשה זה לא אומר כלום בגרמנית. אין מילה כזו. נקודה.

Passt scho...

פורסם

עם כל הכבוד, עוד לא ראיתי עם בכיין כמו היהודים.

אם מישהו בחו"ל הולך ליד בית כנסת ובטעות בלע יתוש, ירק אותו על המדרכה, ישר צועקים "הוא ירק על בית הכנסת!!, אנטישמי אנטישמי!!"

פורסם

אנחנו לא קורבנות. למה אתה אומר שאנחנו אוהבים להיות קורבנות?

אנחנו תמיד מנסים להיות בסדר, וכולם דופקים אותנו. מי צריך את הרחמים שלהם? זה לא אנחנו, זה הם!

תמיד דופקים את היהודים. מי צריך אנטישמים כאלו?

אנחנו לא קורבנות, ואל תגיד שאנחנו קורבנות. תמיד אומרים את זה...

(כל הנאמר נכתב בטון סרקסטי מאוד, ושם דגש על האירוניה של כל המצב, על ידי הפיכת הטיעון לבדיחה השוללת את הטיעון המקורי.)

נ.ב:

בדיחה שמסבירים אותה לא מצחיקה. (ראו מה שכתבתי בשורות הקודמות)

• תוכן חדש...