Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי VANS-מה שלא ידעתם...או שלא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תקנו פורשה כי הם מבוססים על חיפושית.

אם כבר אז פרדיננד פורשה היה זה שתיכנן את החיפושית

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שמעתם על רד בול?

פוליטיקה או עסקים? למה יבואנית רד בול הפסיקה לשווקו בארץ

אז גם אל תקנו פורד, הנרי פורד שלח לגרמניה צוות שלימד אותם איך עושים קו יצור ואתם יודעים מה הם עשו עם זה.

אל תקנו שום דבר מדיימלר-בנץ כי חלק גדול מהמניות שלהם שייך למוסלמים.כי הם יצרו מכוניות לכל ראשי הנאצים.

אל תקנו BMW כי הם עשו מנועים למטוסים של הנאצים.הם מודים שהיו להם 30000 עובדי כפיה בחברה.

אל תקנו רולס רויס כי הוא שייך לBMW.

אל תקנו סקודה! (בלי קשר)

אל תקנו רנו כי הצרפתים אנטישמים.פיג'ו,סיטרואן

אל תקנו דברים של וולקסווגן כי היטלר הזמין את החיפושית.החברה הוקמה מחדש אחרי המלחמה ע"י השילטון הבריטי.החברה הגרמנית היחידה שלא קשורה ישירות לנאצים עד שפורשה קנו את רוב המניות שלהם...

אל תקנו פורשה .החבר הכי טוב של אדולף,ישב בכלא על פשעי מלחמה.

אל תקנו AUDI חלק מפולקסווגן.

אל תקנו סאנגיאנג כי החרטום של הרודיוס נראה כמו חזיר וזה לא כשר.קוראנים אוכלים כלבים וזה מגעיל.

אל תקנו טאטא כי הם באות מהודו, ולהודים יש סמל שדומה לצלב קרס הפוך, אבל עם משמעות שונה לחלוטין.

אל תקנו רובר כי בשנות ה70 זה היה שייך לחברה עם אידיאולוגיה קומוניסטית (BRITISH LEYLAND), והקומוניסטים שונאים יהודים.קומוניסטים הם יהודים.אבל אנגלים לא אוהבים ישראלים מאז שבגין הפציץ כל דבר שהיה שלהם בארץ.

אל תקנו פפסי, זה מגעיל!

אל תקנו סמארט, כי יש לו את אותו מספר מקומות כמו מזרשמידט. בעצם אל תקנו גם מיאטה או MR2.

זה מזכיר לי: אל תקנו טויוטה כי הם אוהבים את מדינות ערב.

בקיצור, אני חושב שהבנתם את הרעיון. בולשיט...

צודק

אייל

• תוכן חדש...