Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור המחשב לטלוויזית LCD?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלה במוחי רעיון וזה לחבר את המחשב שלי לטלוויזית LCD טושיבה בסלון.

מה אני צריך לעשות? באיזה כבלים להשתמש?

אני די בור בענינים האלה אבל התוצאה נראית לי מגניבה...

תודה,

אלון

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

כדי שיהיה וידאו אתה צריך לחבר בין כרטיס המסך לבין הטלויזיה עם DVI או SVIDEO או RCA.

כדי שיהיה אודיו, צריך לצאת מכרטיס הקול אל הטלויזיה או המערכת - ביציאה מהמחשב עם מפצל (כי במחשב יש יציאה אחת) לשניים שיתחברו ל R ו L ביעד.

בריאות לכולם!

פורסם

לפי סדר העדיפויות הבא:

1) DVI

2) D-SUB - פלאג VGA 15 פין רגיל של מחשב.

3) S וידאו

4) קומפוזיט - "בננה" RCA בצבע צהוב - רצוי מאוד להימנע.

פורסם

מחזק את סנטיאגו , ולמי שפספס - כניסה בטלוויזיה בהתאם לרשימות שלו:

1) HDMI או DVI (לרוב הראשון - עם כבל מתאים)

2) VGA

3) או SVIDEO או RCA

4) עדיף לא לחבר :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אצלי בסלון יש טלוויזית LCD של טושיבה שחוברה באמצעות כבל VGA היות ואין לנו יציאת HDMI.

רואים יופי, למרות שהרזולוציה הטבעית של הטלויזיה לא נתמכת בכרטיס המסך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כיצד נראה כבל VGA?

בדר"כ צריך להיות חיבור לכזה דבר בLCD ?(המסך מלפני שנה)

כיצד נראה המתאם מהכרטיס קול אל המסך?

תודה,אלון.

פורסם

NITCH אין לך יציאת HDMI במחשב או בטלוויזיה?

אם זה במחשב , והמחשב מחובר לטלוויזיה קבוע - לא כדאי להביא איזה 8500GT אפילו כדי שתיהיה יציאה לHDMI + צ'יפ בדגמים החדשים של NVIDIA שמוריד את כל העומס לנגן תכני HD מהמעבד? (משמעותי מאוד - מוריד ניגון של קובץ HD מCORE2DUO חדש מ20-30 אחוז לתחזיק חזק - 0-2% , גם אם אתה מזיז את המסך , מגדיל מקטין ומה לא.)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כבל VGA זה כבל רגיל של מסך מחשב.

אמנם אין עדיין הרבה כרטיסי מסך עם יציאת HDMI , אבל HDMI ו-DVI זהים מבחינת התמונה שעוברת דרכם , כך שאפשר לשים מתאם.

פורסם
NITCH אין לך יציאת HDMI במחשב או בטלוויזיה?

אם זה במחשב , והמחשב מחובר לטלוויזיה קבוע - לא כדאי להביא איזה 8500GT אפילו כדי שתיהיה יציאה לHDMI + צ'יפ בדגמים החדשים של NVIDIA שמוריד את כל העומס לנגן תכני HD מהמעבד? (משמעותי מאוד - מוריד ניגון של קובץ HD מCORE2DUO חדש מ20-30 אחוז לתחזיק חזק - 0-2% , גם אם אתה מזיז את המסך , מגדיל מקטין ומה לא.)

ליביו

בטלוויזיה יש, במחשב אין. כל מה שהמחשב הזה עושה בחייו האומללים זה להוריד תכנים חוקיים (בלבד) מהפרדה ומBittorent, ולנגן אותם להנאת שוכני הדירה. על הזובי שלי העבודה של המעבד. כל עוד הוא לא עמוס מדי, זה ממש לא משנה לי.

בכל אופן, הטלויזיה שלי (שבאחריות) מושבתת כבר חודש, כי טושיבה לא מצליחים להשיג את החלק שצריך בשביל לתקן אותה. הם לא חושבים חס וחלילה על לתת לי אחת אחרת, או לזכות אותי על סכום הקניה. כמובן שגם כשקפצתי למטה שלהם פה בניו יורק (בלוק אחד בול מהעבודה), השומר גירש אותי "ילד, לא קבעת פגישה, לך מפה ואל תחזור בלי אמא".

שירות אמריקאי. פחחחחח...

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

השאלה היא האם אתה רוצה שהמחשב יהיה מחובר רק (!!) לטלויזיה או שגם למחשב?

במידה ואתה רוצה רק לטלויזיה, כל שאתה צריך לעשות זה להוציא את הכבל הכחול שמתחבר למסך מחשב ולחבר אותו לטלויזיה (ב99.9% מהטלויזיות LCD החדשות יש כבר שקע VGA מוכן בשביל זה).

במידה ואתה רוצה לחבר את שניהם במקביל, הדבר המומלץ ביותר הוא לקנות מפצל VGA שמחירו בסביבות ה340 שקל.

בעזרתו תוכל לחבר שני מסכים למחשב..

במידה וכרטיס המסך שלך תומך באופציה תוכל לחבר אחד מהם בעזרת כבל VGA ואת השני בעזרת כבל DV-I אבל עוד פעם זה תלוי בכרטיס המסך שלך..

עם HDMI לא הייתי מסתבך, סתם כבל יקר..

בהצלחה ותהנה.. לי יש 3 מחשבים מחוברים ל3 טלויזויות ותאמין לי שזה שווה כל רגע של עבודה!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

תחבר עם כבל DVI 2 HDMI, תוריד תכנים ב HD, ותהנה לך מהתמונה הכי איכותית שאפשר להוציא מהטלויזיה שלך.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

xgamer,תוכל לפרט על העניין הזה? כמה עולים כבלי DVI/HDMI? וגם תמונה של קצה הכבלים האלה תעזור לי כי אין לי מושג אפילו בתאוריה איך הם נראים.

במסך שלי במחשב(LCD) קצה כחול של VGA, רק בחיבור למחשב יש, לעומת זאת ראיתי אצל חבר מסך אחר ששני הצדדים הם כחולים משמע VGA(?), זה אומר שהמסך שלי הוא DVI?

• תוכן חדש...