Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,יש לי גולף מודל 2001,מופיע בספר רכב שניגמר המים של הנוזל שמשות אז נורת בקרה בלוח שעונים נידלקת,טוב ניגמר לי הנוזל שמשות,ולא נידלקה שום מנורה!הרמתי חצי בלם יד לראות שהמחשב תקין ואכן הוא ציפצף שהבלם מורם,הגעתי גם לרזברה של הדלק באוטו ואז המנורה נידלקה,הבעיה היא עם המנורה שאמורה להידלק לא נידלקה,זה אמור להדליק אצלי נורה אדומה?כי חס וחלילה במקרה שחסר שמן או מים,מאיפה לי לדעת עם הם יעבדו...

פורסם

אין צורך ליחס חשיבות יתר לנורת התראה של נוזל השמשות. מערכת התראת התקלות ברכב בנויה שכל יחידה יש לה את החישן שלה . וקיים בקרת תקינות עם פתיחת מתג ההתנעה לפני מתן סטרטר. וכמובן שכל חישן משדר באופן עצמאי ונפרד כלומר שאים לא ידלק נורת גובה הנוזל לניקוי שמשות אין לו כל קשר לשאר החישנים. כאשר פותחים סוויץ' לפני ההתנעה יש לשים לב לנורות הבקרה של הרכבים הבאים. נורת לחץ שמן , נורת חום מנוע במידה ויש , נורת טעינה ,הנורות הללו כבות עם התנעת המנוע, ומבוקרות ישירות מהחישן ולא מהמחשב. כריות אויר ו ABS מהבהבות כמה פעמים לצורך בקרה עצמית ולרוב הן כבות לפני ההתנע או לאחריה והן מבוקרות מחשב.

יכול להיות שחישן גובה נוזל שמשות פשוט תקול ויש להחליפו.

שבת שלום יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

היי גולפית,

המומחה לגולפים כאן !

לא בכול הדגמים קיים חיישן גובה נוזל שמשות ! (תלוי ברמת הגימור של הרכב).

בדיקה האם קיים חיישן

סובבי את הסווי'ץ למצב ON, כאשר כול המחוונים בלוח השעונים נדלקים (דיאגנוסטיקה של לוח השעונים) האם נדלק מחוון גובה נוזל שמשות לשניה עד שתיים ?

מצורף צילום לוח השעונים ומיקום המנורה.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

כן שמסובבים חצי סיבוב לפני ההנעה אז נידלקות כל מיני מנורות שהם כבות כשאני מניע את האוטו,מה שנידלק וניכבה סימן שהוא תקין?

• תוכן חדש...