Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הבעיה לשלם בכרטיס אשראי? הכי מהיר, הכי פשוט, וגם הכי בטוח (תן לי לנחש, אתה נמנע מתשלום ישיר כי אתה מפחד שמספר הכרטיס יכול ליפול לידיים הלא נכונות?), חברת האשראי חייבת להחזיר לך חיוב שהורידו ללא אישורך (טעות או גניבה).

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

באמת שאין לי בעיה לשלם באשראי, רק הבעיה היא שהמוכרים בארה"ב מוכנים לקבל אשראי מקומי, הם פוחדים מרמאויות.

לטענם ווסטרן יוניון והעברה בנקאית, זה הכי בטוח.

את התוספי מזון שאני קונה, אני משלם באשראי בינלאומי כבר קרוב לשנה, אין לי עם זה שום בעיה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

בקישור שנתתי לך לVQ אתה יכול לשלם בכרטיס, מדובר באתר החנות (תהליכי ההזמנה מאותו מוכר דרך eBay ודרך אתר החנות שלו יכולים להיות שונים). דרך החנות יש אפשרות לתשלום באשראי.

פורסם

אתה טועה, הנה ציטוט מאתר שלהם:

"For international orders, we can take money orders, wire transfers and Western Union."

money order - ניתן לקבל רק מ Western union.

פורסם

מאיפה תכננת לקנות את הסאונדספלינטר ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מה שאלתי , מה ענית

בכל מקרה, אני בקשר עם מייק , בעל הבית של סאונדספלינטר

אבל אתה ממשיך בשלך

אל תענה לי על השאלה

תחסוך לי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני עניתי למי שרשם לפניך, בזמן שרשמתי את ההודעה אז אתה ענית ולכן לא ראיתי את ההודעה שלך.

בקיצר אני רציתי לקנות מהאתר שלהם www.soundsplinter.com , זה ירד מהפרק כי הוא רוצה גם העברה בנקאית או דרך ווסטרן יוניון. כי דפקו אותו פעם אחת דרך PAYPAL.

מה אני ממשיך בשלי? מה אתה רוצה ממני?

פורסם
אתה טועה, הנה ציטוט מאתר שלהם:

"For international orders, we can take money orders, wire transfers and Western Union."

money order - ניתן לקבל רק מ Western union.

כן, בדקתי את זה עוד פעם, ואתה צודק, הם לא מקבלים כרטיס. טעות שלי. אולי תנסה למצוא משהוא באתר הזה?

http://www.madisound.com/about/loudspeakers.php

הם מקבלים כרטיס באחריות.

פורסם

אם יש לך המלצות אשמח לשמוע,

רב החברות באתר הזה אינן מוכרות, ומה שמצאתי הוא לא זול בכלל. המחירים שלו מאוד קרובים ל RETAIL PRICE.

באתר של סוניק, יש שמה ממש מציאות במיוחד את האינפיניטי, הבעיה היא בתשלום.

פורסם
אם יש לך המלצות אשמח לשמוע,

רב החברות באתר הזה אינן מוכרות, ומה שמצאתי הוא לא זול בכלל. המחירים שלו מאוד קרובים ל RETAIL PRICE.

באתר של סוניק, יש שמה ממש מציאות במיוחד את האינפיניטי, הבעיה היא בתשלום.

http://www.madisound.com/cgi-bin/index.cgi?cart_id=9464961.10622&pid=2123

• תוכן חדש...