Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לשים חדש.

יש באוטו דיפו מדבקות שמל-כאלה שנראים סבבה אבל לא מספיק בשביל לנסות לגנוב.

אבל זאת בעיה, כי יש חצי סמל.. ואם הגנבים לא הצליחו לפרק אני לא מאמין שאני אצליח.

פורסם

תתפלא מה יכול לחולל מברג עדין ויד כועסת אך עיקשת

תשתמש בחומר שיחצוץ בין המברג לסמל שלא תשרוט את הפח.למשל סמרטוט .

פורסם

בהתחלה חשבתי שעדיף לא לכתוב את זה, אבל אח"כ הבנתי שעדיף שהחוליגנים ידעו לעשות את העבודה כמו שצריך ולפחות לא ישרטו את המכוניות.

אז ככה: חוט דנטלי. נסו ותהנו

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
גם בפוקוס דור 2.

מעניין אם חברות הליסינג (מה שרלוונטי במקרה שלי) שמות סמל במקום סמל שנגנב, או שמחכות למכירה.

אם תבקש ישימו, למה שלא ישימו?

(רק ברור לך שאתה משלם על כך כמו כל נזק אחר שנגרם לרכב (תאונה)).

פורסם

עידכון:

הרגע סיימתי להתקין את הסמל הקדמי ויש לי כמה הארות

1.הסמל מודבק לפאנל שלו עם דבק דו צדדי-מולמלץ בחום להוציא ולהדביק עם דבק מהיר או סיליקון כי זה לא מחזיק יפה

2.המנגנון לא יושב 100% כמו שצריך,מה שמאשר לי שזהו סמל תחליפי ולא מקורי בהנחה גדולה.היה צורך לחתוך חתיכת פלסטיק קטנה על מנת לשפר את איך שהוא יושב בתושבת אבל עדיין לא פיקס.

3.לא לקנות את הסמל עם הקפיץ והמעצור,זה מיותר לחלוטין וזה לא מתאים.לקנות את הסמל לבד בעלות של 90 שח במקום עם המנגנון ב130.

פורסם
מעניין אם חברות הליסינג (מה שרלוונטי במקרה שלי) שמות סמל במקום סמל שנגנב, או שמחכות למכירה.

רובן מחליפות אם הלקוח מתעקש.

• תוכן חדש...