Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי KENWOOD מיובא מארה"ב והוא עובד רק על תדרים אי זוגיים כאילו אם אני רוצה 99.0 FM אז אני יכול לכוון אותו על 99.1 או 98.9.

ניסיתי לחפש בהגדרות שלו אבל לא מצאתי כלום על תדרים.

אפשר לסדר את זה? איפה וכמה זה עולה ?

תודה

פורסם

הצלחתי ! אחרי ה-ר-ב-ה נסיונות ועוד איזה כמה רסטים שעשיתי בסוף פתאום זה הסתדר !

תודה רבה ! חסכת לי 200 שקל :)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ראיתי את השרשור הזה וכבר דמיינתי איך אני נכנס לכתוב תודה ליגאל בנץ...

אבל עד כה כל הנסיונות כשלו. יש לי את הדגם kdc mp205 עם אותה בעיה והטריק הזה שנכתב פה לא עזר. יכול להיות שבאמת צריך לנסות עוד הרבה פעמים? מה, זה ענין של מזל? חוץ מזה, באיזה מצב אני צריך ללחוץ כשהרדיו-דיסק כבוי או דולק? ללחוץ על שלושת הכפתורים יחד או אחד אחרי השני?

פורסם

כודם כול אני אתקן את רוני {יגאל בנץ }במצב כבוי {המתנה }לוחצים אל 1+5 ותוך כדי לחיצה מדליקים את המכשיר אל ידי לחיצה על הSRC.

לגבי הרוקפורד לחיצה ארוכה על גלגל הSEL {וליוום } עד שהמכשיר נכנס למצב תפריט להעביר אם הגלגלת עד שאתה מגיע לתדר אמריקה אירופה בוחר תדר אירופאי אל ידי החצים ושוב לחיצה על הSEL ומברוק יש רדיו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

תודה גם לך יחיאל אבל עדיין לא הולך.

כשאני לוחץ על 1 + 5 במצב המתנה ואח"כ (בלי לעזוב אותם) לוחץ על src פשוט לא קורה כלום. צריך אולי להחזיק אותם לחוצים הרבה זמן ככה?

פורסם
תודה גם לך יחיאל אבל עדיין לא הולך.

כשאני לוחץ על 1 + 5 במצב המתנה ואח"כ (בלי לעזוב אותם) לוחץ על src פשוט לא קורה כלום. צריך אולי להחזיק אותם לחוצים הרבה זמן ככה?

אן צורך לילחוץ המון זמן לחיצה אל 1+5 ותוך קידי לחיצה להדליק את המכשיר ולעזוב את הלחיצה אל 1+5 .

ואם זה עדיין לא עוזר יש עוד דרך אבל היא לא עולה לי בראש כרגע אני אזכר וירשום לך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני צריך עזרה בלשנות את הרדיו דיסק שלי - KENWOOD KDC-X891 מתדר אמריקאי שעובד בדילוגים אי - זוגיים בין התחנות לדילוגים זוגיים - תדר אירופאי...........

תודה רבה!

• תוכן חדש...