Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במכונית אצלי מותקנת אזעקת ביפר MVP-625 וצליל האזעקה שלה לא חלש כלל, אבל אני מעוניין שיהיה יותר חזק, אני מעוניין בצליל יותר גבוה ויותר צורם.

האם יש כזו אפשרות? טווח מחירים?

פורסם

יש להוסיף ממסר כוח וסירנה נוספת, או אף לחבר את צופר הרכב. שים לב, חיבור לא נכון ו/או ללא השהיה, יגרום לצליל דריכה ונטרול ברמה שיעיר את השכנים.

חובה לוודא שתוספת הסירנה תפעל אך ורק עם "גירוי" האזעקה כתוצאה מTRIGER מסויים ולא בצפצופי דריכה ונטרול.

מתקין איכותי אמור להבין למה אני מתכוון. הזהר מצפצופי דריכה ונטרול מתוגברים. עלולות להיות בעיות עם השכנים (או עם האישה-- לנשואים ומבריזנים...:wink: שחוזרים מאוחר מידי הביתה..)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם יוסיפו סירנה בלבד ללא ממסרים (יעמיס את היציאה בקו ממח האזעקה , לא ככ מומלץ וכמובן יהיו רעשי דריכה ונטרול מוגברים וחזקים מה שלא מומלץ) יעלה כ 100שח לערך

אם יוסיפו ממסר ויחברו ליציאה ראויה /פתרון השהיה אלקטרוני, בסביבות 200שח.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני,

ברכבי יש MVP 625 ואני גם מעוניין לחבר את הצופר. אני בדרך כלל משתמש בדריכה שקטה. כשהאזעקה פועלת, הסירנה מקבלת מתח קבוע ואז אם הצופר מחובר, הצפירה היא רצופה ואני מעוניין שהצליל של הצופר יהיה מקוטע. (רצוף זה ממש מטורף והשכנים בסוף ישרפו לי את הרכב...).

אם מחברים את הצופר דרך ממסר לפיקוד האזעקה והוינקרים, הצופר משמיע קולו גם בדריכה שקטה (כי הוינקרים עובדים) ואני לא מעוניין בזה. אני מעוניין שבדריכה שקטה רק הוינקרים יעבדו וכשהאזעקה פועלת, הצופר יצטרף בצפירה מקוטעת.

איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת?

תודה

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
אני מעוניין שבדריכה שקטה רק הוינקרים יעבדו וכשהאזעקה פועלת, הצופר יצטרף בצפירה מקוטעת.

איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת?

תודה

יחידה אלקטרונית שכאשר מקבלת פקודה קבועה , מבצעת מיתוג ON_OFF_ON קבוע עד העלמות הסיגנל.

או

ניתן לנסות לבצע זאת דרך אוטומט ווינקרים, אני בספק אם זה יעבוד כי צריך מינימום צריכת זרם להפעילו. ויתכן שיהיה צורך בחיבור נורה 21W/נגד במקביל לסירנה (בתוך התא מנוע למשל, וגם אז הקצב יהיה מאוד מהיר )

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני, הרכבתי ברכב של חבר מנגנון כזה על הצופר עם אוטומט ווינקר, את היציאה הוא פשוט העמיס עם נגדים וזה עבד (לפחות בזמן שהרכבנו...אין לי מושג מה היום), האמת שאני לא ממליץ על השיטה הנ"ל הגענו לקצב מעט יותר איטי משל ווינקר של רכב (אותו רכב שפורק ממנו הממסר) וזה לא היה הכי טוב, זה לא נשמע טוב....

אבל אני בטוח שכמו שאתה אומר בטח בשדרות הר ציון בת"א יש להם איזה ממסר ON\OFF\ON שכזה

פורסם

יש לי אזעקה מקורית של יונדאי(אקסנט 98') והיא לפעמים מצפצפת חזקה(כמו שצריך) ולפעמים היא לא משמיע כלום רק האיתותים פועלים(מה שלא רצוי) ולפעמים היא מצפצפת חלש(לא כל כך עוזר) מה שנקרא עושה מה שבא לה.

האם יש אפשרות לעשות משהו עם זה???

תודה מראש

מתן.

פורסם

צריך לבדוק אם בזמן שהיא לא מצפצפת המוח מוציא סיגנל (מתח\דאטה)

אם כן אז הבעיה היא הצופר, ברדיו מילאנו לקחו לא מזמן לחבר 85 שקל על דבר כזה...כלל עבודה

פורסם

תודה על התשובה המהירה!

נראה לי שכן כי כשפעם אחת נתנו לה מכה קטנה היא חזרה לצפצף.

לי נראה יותר בכיוון של מגעים אבל אני לא מבין בזה כלום.

וגם אין לי את המפתח שלה בגלל שאנחנו לא היד הראשונה אז כנראה זה אבד לאחד הבעלים.

אם למישהו יש את המפתח של האזעקה ויכול לתת לי אני אשמח.

בתודה

מתן

• תוכן חדש...