Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיויוק 1994 אוטומטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

הוצעה לי לאחרונה הונדה סיוויק שנת 1994 אוטומטית, נפח 1.6 בעבור 28,000. במצב רגיל הייתי מסרב, אבל זו נשמעת עסקה טובה מכיוון שהרכב הוא מיד ראשונה עם קילומטראז' רק 120,000 (מאיזה איש זקן שמוכר..).

הצרכים שלי לרכב הוא אוטו אמין עם תחזוקה לא יקרה ושלא ישתה יותר מדי דלק. בהתחלה בכלל תכננתי על איזו דייהאטסו שרייד, אבל הסיוויק פשוט נורא יפה. אבל הבעיה היא שאני חושש שמנוע 1.6 ישתה לי המון דלק.. מה אתם חושבים על הסיוויק 94? איך התחזוקה והדלק?

מאוד אודה לכולם על תשובות, מכיוון שאני צריך לספק תשובה מהירה.

תודה רבה!

פורסם

אם היא במצב טוב זה עיסקה טובה, למרות שהמחיר נראה לי מופרז ביחס למחירון או שאני טועה?

בקשר לדלק הדגם חסכוני ביחס לרכבים אחרים,אמין , מבוקש, ביטוח קצת יקר, טיפולים סבירים למרות השמועות של טיפולים יקרים.

פורסם

בתור אחד שהיה לו סיויק שנת 2000 (הדגם עם 1.6 125 כ"ס), אחיזת הכביש שלה גרועה, יש לה נטיה לאבד אחיזה, היא מאוד חזקה. תאוצה עם אוטומט ב 9.2 שניות.

מנוע דיי חסכוני, אפילו עם נסיעות אגרסיביות.

הרכב לא בטיחותי, הפח אינו חזק כלל כמו כל יפנית בתקופה הזו.

תבדוק את האיבזוק שמגיע איתה, סביר להניח שאין ברכב ABS וכריות אויר.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

נו מה אתה זורק עכשיו שטויות?

פח לא חזק. איפו ראית פח חזק?

למה חוזק רכב נמדד בפח בכלל..

לדגים 96-00 יש מתלים הכי מתקדמים לתקופה.

גם היום הם נחשבים למתקדמים.

רכב מגיע למטרה מסוימת, להסיע משפחות. אם תרצה אחיזה אחרת,יש לך שוק של בולמים וקפצים לכל המטרות.

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...