Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר את ה B4 שנת 2000 מנוע 2500?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות מחר את הרכב הזה ואני לא מכיר אותו .אשמח לקבל פרטים טכניים,מחירי טיפולים,שיפורים וכו..

תודה

פורסם

יופי של רכב.

מדובר במנוע ה-4 ציל' בוקסר המוכר בנפח מוגדל.

טיפולים וכו' זהים למנוע ה -2 ליטר המקביל.

מנוע זריז וגמיש.

הספק באיזור ה-160 כ"ס.

23 קג"מ.

0-100 באיזור 9 שניות לאוטומט.

פורסם

ההספק בסביבות 155-156 כ"ס. מנוע גמיש למדי וזריז.

לפי מבחן שנעשה בעבר ב"אוטו", נתון ה "0-100" נע בסביבות 10.2 שניות (ה AWD עושה את שלו - ואין מה לעשות, זה גוזל קצת כח).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יצא לי לנסוע על רכב כזה די הרבה קילומטרים. מדובר על רכב מהנה מאוד לנהיגה עם מנוע מצוין וחזק (להבדלי מגרסאות 2,0 של אותן שנים) לרכב 156 כ"ס ו-22.7 קג"מ מומנט.

בשנים הללו הרכב גם די מפואר וכולל מושבים מעור מתחממים, בקרת אקלים+שיוט, רדיו דיסק+טייפ מקורי ועוד שלל אביזרים.

לרכב 4 כוכבים במבחני הריסוק של NCAP (בשנים הללו לא היו 5 כוכבים).

הייתרונות הגדולים של הרכב, מהנה מאוד לנהיגה +אחיזת כביש גבוהה מאוד (מע' העברת הכוח ב2.5 מתקדמת יותר מזאת של ה2.0 והיא מעבירה יותר כוח לגלגלים האחורים) הB4 רכה מאוד לנהיגה ומאותן שנים היא הייתה אחת מהמכוניות המנהלים היותר רכות ונוחות. גם המרווח מאחור טוב.

החיסרונות שלה, ישיבה נמוכה מאוד, דגם לא מוכר, עיצוב פנימי לא מרשים.

בסך הכול מדובר על רכב מומלץ מאוד וגם די מיוחד.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

נו, קנית?

יש לי כזאת, B4 2.5, כסופה. אני יכול לחזק את כל מה שכתבו על הרכב, לגבי צריכת דלק - 7.8 - 8.2, בעיקר בעיר. שילוב של רכות וספורטביות. פשוט כיף.

Image108.jpg

רק יפני[ם יש בקיוטו]

פורסם

רכב מצויין בחבורה.

מרווח,זריז,יושב טוב,דבק לכביש,מהנה מאוד.

לטעמי האישי: נסעתי על הדגם 3000 סמ"ק בחו"ל, וזה טיל בליסטי בשילוב עם אחיזת כביש פנומנאלית!

מומלץ .

• תוכן חדש...