Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

ברכבי יש משהו כמו 20 חורי דיבורית, מפוזרים על כל הפלסטיקה, החל מהקונסולה ועד הפלסטיקים מלמטה ואפילו קיימים בצד של הנוסע, רבאק.

ניסיתי כבר לשייף בעדינות ולמלא אותם בפלסטלינה מיוחדת אך זה לא כל כך עוזר ונראה מאוד לא מקצועי, ובכלל לפלסטיקים יש גימור מסויים והפלסטלינה נראתה כמו חצקון עם מייקאפ.

מכיוון שמראה של פיגוע ירי לא מתאים לי לרכב, אשמח אם יש מישהו שיוכל לייעץ לי איך להסתיר את החורים האלה בצורה טובה ( ם אם זה כולל צביעה, שיוף וכל מה שביניהם), או שאם קיים איזשהו חומר מיוטחד שממלא את החורים ונותן מראה פיקס.

או שעלי פשוט לוותר על כל התהליך וללכת למצוא פלסטיקים כאלה מפרוקיות אך לשלם יותר, וגם חורים רבים נמצאים במקומות שאי אפשר להחליף.

אשמח לעזרה.

פורסם

סליחה ששכחתי לציין שאני מחיפה.

רפי, אם קיים מקום כזה בחיפה אשמח לשמוע, כמובן שבאיזור קריות וכדומה מתאים לי.

האם בדורשיין מתעסקים בדברים האלה?

פורסם
גם לי יש חורים מדיבורית שאני מעוניין להעלים, מצטריף לבקשה.

נ.ב. גם אני מאיזור חיפה.

תדביק תפילת הדרך,כך לא תראה חורים וכמו כן אמונתך תתחזק קצת:-P

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם

רק שווה לבדוק קודם מה עלות הפלסטיקים האלו מפירוקיה. לפעמים להכניס את הרכב לדיטיילינג בקליניקה לקוסמטיקה יכול להיות סיפור לא זול בכלל.

פורסם

הבעייה לגבי הפלסטיקים שאני צריך בערך להחליף את כל הפלסטיקים הפנימיים, עד כדי כך המצב רע, חורים בכל מקום, זה לא רק להחליף פלסטיק במקום אחד, לצערי.

יש לי ניסיון טוב עם דורשיין, כמובן שלא לתיקון חורים, וגם מעולם לא התעניינתי, אבל בהחלט שווה לבדוק מחר על הבוקר.

תודה רבה.

• תוכן חדש...