Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,נעים מאוד שמי נדב

יש לי אופל קורסה 94' סווינג וברצוני להתקין מערכת נחמדה

תקציבי עומד על 1000ש"ח עד חריגה של 1500 ש"ח

יש לי מישהו מהעבודה של אבא שלי שיתקין לי את המערכת (הוא מתקין מערכות בסוכנות סובארו) כל שנראה לי שיש לו טיפה של הבנה, כלומר התקציב שרשמתי הוא למגבר וסאב וערכת חיווט למגבר,לסאב ולרמקולים מאחורה לא כולל עבודה

אז ככה... כרגע יש לי רמקולים אחוריים של B3.69.3 LIGHTING AUDIO > 75 RMS ואני מרוצה .... :)

מקדימה יש לי סתם רמקולים של PANASONIC אבל כרגע אין לי כסף להשקיע בקומפוננט ולכן אני רוצה לרכוש בינתיים רק מגבר וסאב

מן הסתם שנראה לי שאני מעדיף מגבר 4 ערוצים לשני הרמקולים מאחורה ולסאב

מערכת יש לי של סוני אקספלוד 45X4 הישנה --זאת קוראת צרובים אבל לא MP3 וכל סוגי הקבצים האחרים (וכרגע אין ברשותי מספיק כסף בשביל לרכוש משהו אחר)

רצונותי ומטרות המערכת החדשה:

שמיעה חדה,נקייה וחזקה מספיק (כי אני שומע פרוגרסיב האוס ובסגנון הזה ...יש הרבה מאוד באס...במיוחד שזה נוסח DJ MOSHIC)

סאב שלא סתם יהייה יותר מידיי RMS ושהמגבר לא יצליח לספק לו את המקסימום ו....זהו

אני חשבתי בינתיים לכיוון של

מגבר- PLATINUM AUDIO CARDINAL 1500 W 4 CHANNALS

ולהלן הלינק שתביעו את דעתכם : http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=413&PHPSESSID=20e32bc00e71f0200f2789c20bfca1e2

סאב - או סאבוופר 12 אינטש

GT4-12B >>>>> http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=161&PHPSESSID=20e32bc00e71f0200f2789c20bfca1e2

או

חבילה של סאב PIONEER דגם TS-W306C עם תיבה אקוסטית לסאב:

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=477&PHPSESSID=20e32bc00e71f0200f2789c20bfca1e2

ברצוני לקנות מאתר על גלגלים בגלל שיש אחריות שנה על רוב המוצרים

ו...לקחתי בחשבון שהתיבות של הסאבים הן לא מקוריות אלא בעלי החנות עשו אותם ....:)

בבקשההההההההההההה ע-ז-ר-ו- לי !!! תודה ומעריך מאוד

106Rallye S2 :onfire:

פורסם

בתקציב של 1500 שקל יש לך דברים מאוד יפים פה ביד שנייה, עזוב אותך קארדינל/שרימפס/קרפיון או מה שלא מוכרים היום.

יש לך את מידן_מל שמוכר מגבר של לאנזר( אני מאמין שהוא יתן לך פרטים יותר מדוייקים עליו בפרטי) ב-600 שקל.

סאב חדש אתה יכול לקנות קיקר C12 שאני מאוד אוהב ב-400 שקל בניית תיבה נגיד עוד 100 שקל.

כלומר בזבזת 1100 שקל. נשארו לך עוד 500 לחיווט טוב, וגם אז תשאר עם עודף.

אפשרות שנייה היא לקנות גם סאב ביד שנייה ואז אתה יכול למצוא דברים באמת נחמדים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

שלום לך וברוך הבא :

דעתי היא ש:

1- לא הייתי הולך על המגבר הזה

2- לא הייתי קונה סאב כזה

להלן ההעדפות שלי , במחיר שהקצבת:

1- מגבר 4 ערוצים של MAC AUDIO מדגם Z4100

(בגדול רציתי להציע לך דגם מצויין של CRUNCH ב900 שקלים אני פשוט לא מוצא אותו באתרים למכירה , אני מכיר אותו בחנויות)

2- לגבי סאב , הוא אמנם לא "1000 וואט" כמו שרשום על JBL שאתה רוצה או הפיוניר אבל לדעתי איכותי הרבה יותר וירעיד לך את הרכב לא פחות - קיקר C12 .

דרך אגב אני בכלל בכלל לא שולל את אשר רשם לך אמיר , משמע , לנסות את מזלך עם מוצרי יד שנייה ששווים כפול ממה שתשלם עליהם.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...