Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחח בב"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה!

לפני כשבוע מצאתי את האוטו בחנייה עם מכה בפח, ולשמחתי - פתק על השמשה.

עכשיו אני צריך מכל הדרומיים המלצה לפחח טוב באיזור באר שבע. המחיר לא כל כך משנה, העיקר שיעשה עבודה טובה, ולא בשחור - עם חשבונית בלבד.

תודה רבה!

פורסם

כשדפקו לי את האוטו הלכתי אל "פחח השלום" ליד טחנת הקמח

עשו עבודה טוב מאוד ואפילו צ'יפרו אותי בדברים קטנים(פסי קישוט ומראות) שלא היו קשורים לתאונה

חשוב שתדגיש איך אתה רוצה את העבודה ושהיא ע"ח הביטוח (או הנהג הפוגע) כך שלא יבחרו פתרון זול או אחד כזה שישתלם יותר כי לא אתה משלם את החשבון וכמו כן הם יטפלו בנושא התשלום מול חברת הביטוח

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני ליפני שבוע וקצת חזרתי מפחחות (לא משהו רציני טמבון אחורי רק צביעה ותיקון מכות קטנות) אצל פארק הרכב גבי,באיזור שיש הרבה מוסכים. עשה אחלה עבודה +סידר לי טיפות של צבע על הדלת הקדמית (שלא נגרמו ממנו בכלל ולא היה חייב לי כלום) הוריד לי את הכל ניראה כמו חדש ולקח ממני הבחור 20 ש"ח בלבד. (על תיקון הטמבון שילמתי בנפרד כמובן).

פורסם

אני ממליץ על כמה:

1. פארק הרכב גבי (שכבר שלחתי לשם ידידה שלי שיצאה מרוצה מאוד, מעבר לזה שגם לי טשטשו שפשוף בלי לבקש תמורה)

2. מוסך מירו צמוד לפארק הרכב גבי.

3. מוסך אדמונד.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...