Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדון נובירה.

כ 5 -6 הודעות הראשונות שלך עוד היה מובן ההתגוננות שלך על הרכב.

אבל רבק. אתה מבייש את עצמך. ואת הרכב (רכב המחלות) בהודעות הבאות. ועוד מביא אישור מהעיתונות שהרכב לא משהוא בכלל.

ומנסיון עם 2 כאלו.

הרכב שלך ספציפית גרוטאה!! לעשות את כל הדברים האלו ועוד להגיד שהוא בסדר היום.

לך תקנה גרוטאה אמיתית. תשקיע את מה שהשקעת עד היום, אז כמובן שהיום הרכב יסע. ולא יעשה יותר מדי בעיות. כי החלפת כבר את כל הרכב.

אגב היה לי רנו קליאו שנת 98 הרכב היה אצלי כ 6-7 שנים. ואגזוז החלפתי פעם אחת בלבד. וזה היה בשנת 2006 בערך. שזה אומר שרכב היה בן 8 בערך.

אז להחליף אגזוז כל שנתיים. אתה כל כך טיפש לחשוב שזה הגיוני. ולראות שכולם אומרים לך שלא.!

הרכב שלי היום שנת 2002 לא הוחלף אגזוז. ולאחי עם מאזדה שנת 98 לא הוחלף מעולם.

צמיגים. תמשיך לקנות סוג ז' ב250 שקל לצמיג, ותחליף כל שנה. ותעשה מלא תאונות. כי הם גרועים.

או תקנה סוג טיפה יותר טוב לא ב 1000 שקל אז ב 1400 שקל. ותגלה שרכב שלך. יותר יציב. ותעשה על הדרך איזון פרונט. ותגלה שהצמיגים נשחקים פחות.

אגב אני בטוח שעם היית מחפש רכב במצב יותר טוב. היית מוצא אחד לא גמור ולא מזו**ן. ושידרוש ממך השקעה כל כך גדולה על הרכב. רק ישור קו. וטיפולים שוטפים.

אגב הרכב הזה בכללי. נחמד. אמינות בינונית. כאשר הוא תקין. ולא צריך להחליף חצי רכב.

והיתרון הכי גדול.המחיר שלו שואף ל0. כי הוא רכב בינוני וזהו.

אז אפשר לקנות שנה גבוהה במצב סביר.

לדוגמא נובירה 2001-2002 מבקשים כ 20-25K. יקבלו כ 15-20K במקרה הטוב. וזה כי המחירון שלו ברצפה.

במחיר הזה אפשר להביא מאזדה שנה 96-98 ב 15K-20K.

הבדל של 4 שנים.והסיבה להביא רכב כמו נובירה היא שרכב בן 10-12 שנים. יהיה צריך הרבה יותר טיפולים מרכב ב 7.

אבל אצלך הרכב היה צריך יותר טיפולים מרכב אספנות לפני השיפוץ.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אבל אצלך הרכב היה צריך יותר טיפולים מרכב אספנות לפני השיפוץ.

חח, הרגת אותי !

באמת שהשרשור הזה יצא קצת מפרופורציות.

"לכאורה הנובירה היא מכונית מודרנית." כבר בתחילת המשפט אנו רואים שהנובירה מנסה להיות משהוא שהיא לא.

פורסם

אגב הרכב הזה בכללי. נחמד. אמינות בינונית. כאשר הוא תקין. ולא צריך להחליף חצי רכב.

והיתרון הכי גדול.המחיר שלו שואף ל0. כי הוא רכב בינוני וזהו.

אז אפשר לקנות שנה גבוהה במצב סביר.

אבל אצלך הרכב היה צריך יותר טיפולים מרכב אספנות לפני השיפוץ

תראה, כשאני השקעתי את מה שהשקעתי, לא ידעתי שאני הולך להשקיע באופן כללי סכום גדול. לכן היום, במבט לאחור, אני מסתכל על הרכב שלי ובעיני הוא נראה מליון דולר, אני מבסוט מאיך שהוא נראה, הוא גם נוסע היטב, מרביץ בכבישים ולא רואה מוסך, זה מספק אותי מבחינה חיצונית ופנימית.

כל "רשימת המחלות" היתה בתקופה קצרה. לאחר מחשבה, לא הלך לי ראש מנוע שלוש פעמים, אלא פעמיים.

בואו ותראו איך זה הלך, לפרטי פרטים.

בפעם ראשונה, עשיתי טעות שלא עשיתי "יישור קו". לא לקחתי את האוטו מייד והחלפתי לא טיימינג, אז אכלתי אותה.

הלך הטיימינג והלך ראש מנוע. עלה לי 2000 אצל חבר טוב. לאחר מכן באמצע נסיעה מהירה התפוצץ צינור. קורה, לאחר שנכנס שמן לצינורות המים במהלך הראש מנוע הקודם. גם כאן הייתי טרי ולא ידעתי שאסור לשפוך מים קרים לתוך המיכל, ושוב פעם הלך ראש מנוע. שים לב שהכל בגלל טעויות אנוש ולא משהו בסיסי ברכב שהיה דפוק.

אז הלכתי לחברה כי לא סמכתי על דוד שלי, חשבתי שזה בגללו, ושילמתי 7000. לא עזר לי במיוחד, אבל כשהתפוצצו שוב שלושה צינורות, הם תיקנו לי בחינם. מאז לא היתה שום בעיה במנוע, בארבע שנים האחרונות.

עוד בעיה רצינית היה הגיר. פעם ראשונה הוא הלך, שיפצתי, שילמתי רק 2500 וכנראה לא עשו את זה מקצועי, אחרי שבועיים הייתי צריך לחזור אליהם ושילמתי הפעם עוד 1500, כי היו להם תירוצים. מאז לא היו בעיות בגיר, בשלוש השנים האחרונות.

בסך הכל על המנוע והגיר הלכו לי 13,000, סכום שאם תוסיפו אותו למחיר הקניה, 54,000, תגיעו ל67,000, שזה מחיר משתלם מאוד לרכב שהיה רק שנתיים על הכביש ונראה טוב, בתוספת כל הפינוקים שהוכנסו ברכב, שעלו לפחות 15,000 לזה שמכר לי את האוטו.

שאר הבעיות, צמיגים, דוד אחורי באגזוז שהחלפתי שלוש פעמים, ורדיאטור שהוחלף פעמיים, זה לא כסף גדול. אז כמו שאתה מציג את זה, "שיפוץ רכב אספנות", זה ממש לא דומה.

• מצחיק 1

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
"לכאורה הנובירה היא מכונית מודרנית." כבר בתחילת המשפט אנו רואים שהנובירה מנסה להיות משהוא שהיא לא.

ברור, כל הביקורת שם היא ביקורת קטלנית. אבל מה שקובע לדידי הוא מבחן התוצאה, שלי עצמי. ולא הברבורים שלהם, שמושפעים מדעות קדומות.

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

תשמע גבר

הפעם באמת הגזמת

תשווה כמעט כל רכב יפני שנמצא באותה קטגוריה של הרכב שלך

ותראה שהוא הרבה יותר נוח ויותר חזק

גילוי נאות

אני לא סובל יפניות משפחתיות וחושב שחוץ מזריזות אין להן כלום

בכל זאת אשמח אם תסביר לי על איזה רמה אתה מדבר

תמיר.

פורסם
אתה צודק, נפלטו לי כמה מילים

זה פורום, לא שיחת רחוב. לא נפלטות פה מילים.

אני חייב לומר שאני לא רואה הרבה הבדל בין קללה בשפה עשירה לקללה בשפה זולה.

הרכב לטעמי נראה רכב יוקרתי. לטעמך, סיטרואן SD נראה רכב יוקרתי. כל אחד וטעמו...

DS הייתה רכב יוקרתי לכל הדעות. היא שירתה את ראשי ממשלת צרפת המון שנים וגם כיום נחשבת לרכב מאוד מאוד נוח ויוקרתי.

ן היום, במבט לאחור, אני מסתכל על הרכב שלי ובעיני הוא נראה מליון דולר,

הוא בטח גם מרגיש בכיס כמו מליון דולר, עם כל התיקונים האלו :lol:

פורסם

פשוט לא מפסיק להפתיע השרשור הזה. הרכב הזה פשוט זוועתי מכל בחינה אפשרית. אין לרכב ייתרון אחד אפילו, פרט למחירו הנמוך (ואפשר להבין למה). אגב, יצא לי לנהוג על אחת, והיא לא נוחה, לא מתנהגת ולא כלום.

פורסם
שפת סלנג רגילה... לא נחשב לשגיאת כתיב, כי לא נכתבה כאן מילה בצורה לא נכונה, אלא שגיאת תחביר. היות ובהודעות בפורומים כותבים ב"שפת הדיבור", אני לא רואה טעם לפגם בזה.

חוצמזה

שפה ידועה ומוכרת בפורומים, קיצור שני מילים למילה אחת. כמו "היי, ממצב"

בדחילו ורחימו, חזור וקרא את כללי הפורום בשנית (ואם זה לא עוזר, אז גם בשלישית).

שימוש בשפת סלנג הינו אסור באתר הזה, ועלול להוביל לחסימת יכולתך לכתוב פה.

מעבר לכך, ברור מעבר לכל ספק שלא עשית מימיך מבחן פסיכומטרי.

מי שעשה פסיכומטרי לרוב יודע שלאחר המילה "לכאורה" המופיעה בראש פיסקה, יגיע טקסט המסביר שהדבר עליו מדברים היה אמור להיות דבר אחד, כאשר בַּפּוֹעל הוא דבר שונה לחלוטין מכך.

אבל כאמור, כדי לדעת לעמוד על דקויות שכאלה, צריך ללמוד. כן, ממש כמו שצריך ללמוד כדי לדעת להתבטא בשפה תקנית, או לדעת מתי לפתוח את העיניים ולהבין שהדברים שאתה אומר הינם חסרי אחיזה במציאות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

באמת גדול מהחיים השרשור הזה.

דרך אגב, ברור שאפשר מאוד להנות עם האוטו הזה.

למשל, בתמונות הללו ברור שיכול להיות כיף גדול להיכנס לאוטו, להניע, לשלב ל D, לשחרר בלם חניה ואז..

לצאת מהאוטו :lol:

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
ספר לנו כמה השקעת על הכריזמה מלכתחילה, אח"כ נדבר על השקעה משתלמת או לא

האוטו עלה חדש מהסוכנות 85000 שקל.

עכשיו בוא נספור,האוטו לא עבר שום תיקון ב 10 שנים שהיה אצלי,חוץ ממנוע צעדים שציינתי

הוא נמכר עודו יד ראשונה ב 27000 שקל לפני יותר משנה (מחיר מחירון אגב)

בוא נראה בכמה תוכל למכור את הדייהו שלך שילמת עליה את אותו סכום, ואגב לי אין שום ספק שהכריזמה היא רכב יותר טוב ב-2 דרגות בכל הפרמטרים על נובירה.

פורסם

התמונות ליד הים , כאילו כבר הגעתה לים , רק אל תגיד ששם הלך עוד ראש מנוע ? זה הכי מבאס שנשאר לך עוד מטר וחצי בשביל להיפרד מהדבר הזה.

אם זה לא זוכה בפרס השרשור הכי מצחיק של השנה אז לדיהוו שלך יש אחורה של וולו , יאשה אטמוספרי , ושמר ילד .:lol:

פורסם

חחחחחחחחחח אני נשפך פה :screwy:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...