Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות למסך מחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, למדתי לא לסמוך על נתונים מאתרים כמו sale4u או zap ולהסתכל בחברה.

מה שכן מאוד מוזר גם ב-LG העולמית כתוב ניגודיות של 1:2000 ואילו באתר של המשווקים בארץ (ח.י) כתוב 1:3000

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=13&prodid=100&keySearch=

יותר מזה על המסך עצמו כתוב, צירפתי תמונות של המסך עם המדבקות עליו (שקר בפירסום?!)

צר לי על האיכות, מצלמת סלולרי.

תמונה016.jpg

תמונה028.jpg

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Viewsonic היא כנראה חברה מס' 1 למסכים. בארץ הם לא הכי מוכרים אך בארה"ב הם ידועים כבחירה מעולה. מה גם שהמחירים שלהם יותר יקרים.

אם אתה רוצה ללכת על משהו סטנדרטי- יצא לי לראות וגם לתקן מאג וגם LG. באופן כללי שנייהם פחות או יותר באותה רמה כאשר ה-LG יותר אמינים. הגם שהשירות ניתן בכפר סבא ולא באשדוד, מה שאוליי עדיף עבורך, אוליי לא.

כל שאר הפירמות היותר זולות- AOC, BENQ וכך הלאה... נוטים להתקלקל הרבה יותר מהר מ-LG.

פורסם

גם לי יש את ה1970HR ועל הקופסא שלו היה רשום יחס ניגודיות 1:2000, אבל בגדול אני מאוד מרוצה ממנו... יש לו חדות מצויינת ברזולוציה 1280X1024 שהיא האופטימלית עבורו. ואין לי שום בעיה עם זה שהוא בעל פאנל TN...

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

חברים , אני ממש מצטער, אבל המוצרים של MAG (שהפך למותג מדבקה סיני) , BENQ וVIEWSONIC

אינם נמצאים בקו הראשון של המוצרים.

אני הייתי לוקח (וגם למעשה לקחתי) LG או סמסונג.

כל אחד מהדגמים שלהם יהיה טוב, נשאר רק להתאים את הנתונים לתקציב.

אני הצלחתי לקחת במכרז סמסונג 20 אינץ' ב1400 שקל (201B)

אבל אם המחיר לא היה כה אטרקטיבי, הייתי הולך על ה LG1970HR שהתמונה שלו מדהימה.

או ה- LG1932TQ..

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
חברים , אני ממש מצטער, אבל המוצרים של MAG (שהפך למותג מדבקה סיני) , BENQ וVIEWSONIC

אינם נמצאים בקו הראשון של המוצרים.

.

כנראה שאתה לא יודע מה זה Viewsonic בגלל שהם לא מוכרים בארץ, אז אתה חושב שהם עוד אחת מהפירמות כמו Viewtop (ואוליי איתם התבלבלת). מדובר במוצרים הרבה יותר טובים מ-LG הקוראיני. אם מדברים על מסכים סטנדרטיים גם אני ממליץ על LG. מסכי Viewsonic הינם ליגה אחת מעל, המחיר בהתאם.

פורסם

avivz צודק, גם אני יודע ש viewsonic הינם הטובים ביותר בתחום זה, אני בחרתי בזמנו את המסך שלי בעקבות קריאת אתרי השוואה בחו"ל.

פורסם
כנראה שאתה לא יודע מה זה Viewsonic בגלל שהם לא מוכרים בארץ, אז אתה חושב שהם עוד אחת מהפירמות כמו Viewtop (ואוליי איתם התבלבלת). מדובר במוצרים הרבה יותר טובים מ-LG הקוראיני. אם מדברים על מסכים סטנדרטיים גם אני ממליץ על LG. מסכי Viewsonic הינם ליגה אחת מעל, המחיר בהתאם.

היה לי נסיון ספציפי עם כמה מסכי LCD שלהם בעבודה הקודמת,והתאכזבתי מאיכות התמונה. אולי הם השתפרו בשנה האחרונה.

יש לי נסיון רב בתחום חומרת המחשבים (עסקתי מעל 10 שנים במכירה ותיקון של מחשבים) למרות שכעת אני לא מתעסק בזה ישירות ואני מסכים שבCRT באמת היו להם מסכים טובים, אבל כיום לדעתי האישית - זה לא כך.

בקשר לשם, תהיה בטוח שלא התבלבלתי...

בכל מקרה, הדיון עקר כי הרכישה כבר בוצעה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מסך מעולה נראה טוב מאד ומתפקד מצויין שווה לברר גם עעליו

Samsung syncmaster 931b 19"

1380 שקל, שווה של אגורה, מסך מעולה!

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

• תוכן חדש...