Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסרטון מזעזע. ודווקא השחיטה הכשרה היא הרבה יותר הומנית. הסכין חייבת להיות הכי חדה שאפשר וזה צריך להיעשות בהינף סכין אחד- על מנת להקל על סבלה של החיה.

סוף סוף מצאתי מקום שאני יכול להראות את החתימה החדשה שלי! :)

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הפכתי לצמחוני לא בגלל סיבות אידאולוגיות של הרג חיות, אבל אחרי סרט כזה אני דווקא שמח שעשיתי את הצעד הזה.

פורסם
מי אמר שזה בטוח שצריך לאכול אותם?

אין ויכוח?

הנה, יש ויכוח.

אני אומר שלא צריך לאכול אותם.

אני ועוד כמה מיליוני הודים (ושאר אזרחי העולם)... אבל מה אנחנו מבינים.

אל תציג את דעתך כעובדות, פשוט בגלל שאתה חושב כך.

בסדר,תמשיך לאכול חסות ועלים למיניהם ובסוף תגדל להיות ילד כפות של ילדים עם 106 ראלי :-P

תאכל סטייק טוב בשביל שתוכל להרביץ להם קונדסוני!

פורסם
בסדר,תמשיך לאכול חסות ועלים למיניהם ובסוף תגדל להיות ילד כפות של ילדים עם 106 ראלי :-P

תאכל סטייק טוב בשביל שתוכל להרביץ להם קונדסוני!

אני צמחוני ואם אתה מעוניין, ניתן לעשות ספארינג. בסוף תתן את החוו"ד אם ואיך אני יכול "להרביץ".

הכל ברוח טובה!

פורסם
אני צמחוני ואם אתה מעוניין, ניתן לעשות ספארינג. בסוף תתן את החוו"ד אם ואיך אני יכול "להרביץ".

הכל ברוח טובה!

בוא נראה אותך! :-P

פורסם
זה מה שכולכם הצמחונים אומרים ....

" אוי היום נאכל חסה ואז נלך לכסח ערסים" ... כח חסה !

:-P

"כח חסה", לאן השרשור הזה עוד יתדרדר?

פורסם

שראגן לדברייך: "ראית שחיטה?

יותר גרוע, ראית שחיטה כשרה?

"תגידו לי לעז**ל למה כל דבר בפורום צריך להיות סביב דת?דיון נורמלי אתם לא מסוגלים לנהל בלי עקיצות? מה יש לכם?ודרך אגב, לידע כללי ממחקר שנעשה ע"י ד"ר נורברטו נתניה קליין שהוא רופא וטרינר, חיות כשרות (בלבד) שנשחטות בשחיטה כשרה בלבד אינן סובלות כלל מכיוון שהן לא מספיקות להבין שהן נשחטות כי זהו חתך כירוגי ומהיר (יצא לך פעם להיחתך ולהבין שנכתחת רק לאחר שראית דם? אז זה העניין) הפירקוס שלאחר החיתוך זה הנוזל הכימי שנישאר בגוף שצורב את השרירים וגורם לפירקוס. ממליץ לך (לכם) לקרוא אותו. ולפותח השירשור, מסכים איתך, מראה נורא, אני אוהב בע"ח מאוד אני מחזיק כלב בבית שאני נורא אוהב,וכואב לי הלב שאני רואה מראות כאלה נוראיים. אה, וכן יצא לי לראות שחיטה יהודית כשרה, רק לידע כללי. איתמר.

פורסם

עכשיו תשווה שחיטה כשרה ללא כשרה

נטיעון לא בא להראות פן של דת אלא את העובדה שלא צריך ליסוע רחוק כדי לראות דברים כאלו

למה יפן שאפשר ללכת ברגל ולראות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...