Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם
אז ככה , המנוע הוא בן 100.000 קילומטר על השעון , המאוורר עובד בטמפ' נמוכה וכן גבוהה , נמוכה בטמפ'90' ,ניקוז אויר בוצע כראוי ,דהיינו כשהמנוע דומם נקודה אחת שנמצאת על ראש המנוע נוקזה , ונקודה שניה של החימום גם כן נוקזה .

אז מה הבעיה? איפה השרשור הקודם? הרכב מתחמם? מתי? בעמידה? בנסיעה?

אורן

פורסם
אז מה הבעיה? איפה השרשור הקודם? הרכב מתחמם? מתי? בעמידה? בנסיעה?

אורן

אורן ודוד בוקר טוב!

אין שרשור קודם.

דוד ואני קיבלנו בפרטי את ההודעה הבאה!: רכבי מסוג 106, ממשיך להתחממם, לאחר הרכבת ראש מנוע שפורק והתגלה כזוועתי, אין בידו תמונות, להראות לנו, אך מסביר שלדעתו בלבד המשאבת מים תקינה, וגם התרמוסטט, אך הרכב ממשיך

להתחממם בכביש פתוח.

אני ודוד ביקשנו ממנו, לעבור מפרטי לפורום, על מנת שכל חברי הפורום יהנו מהמידע.

הראש חוזק במומנט הרצוי, מספר מעלות לפי הדרכתו של דוד מזר, לנושא ברגי הראש מסוג TTT, לא הייתי מודע,

יש לציין שאת הראש האחרון שפתחתי היה לפני יותר משלושים שנה.

החשד בתרמוסטט ובמשאבת המים עומד בעינו.

ויתכן והוא הסיבה העיקרית להתחממות הרכב , שגרמה בכלל לפתיחתו.

הרכב מתחממם בעיקר בנסיעה, הרדיאטור נבדק, והמאוורים תקינים, אך יש להתיחס לזאת בערבון מוגבל.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אורן ודוד בוקר טוב!

אין שרשור קודם.

דוד ואני קיבלנו בפרטי את ההודעה הבאה!: רכבי מסוג 106, ממשיך להתחממם, לאחר הרכבת ראש מנוע שפורק והתגלה כזוועתי, אין בידו תמונות, להראות לנו, אך מסביר שלדעתו בלבד המשאבת מים תקינה, וגם התרמוסטט, אך הרכב ממשיך

להתחממם בכביש פתוח.

אני ודוד ביקשנו ממנו, לעבור מפרטי לפורום, על מנת שכל חברי הפורום יהנו מהמידע.

הראש חוזק במומנט הרצוי, מספר מעלות לפי הדרכתו של דוד מזר, לנושא ברגי הראש מסוג TTT, לא הייתי מודע,

יש לציין שאת הראש האחרון שפתחתי היה לפני יותר משלושים שנה.

הרכב מתחממם בעיקר בנסיעה, הרדיאטור נבדק, והמאוורים תקינים, אך יש להתיחס לזאת בערבון מוגבל.

בברכה

צביקה

צביקה , ודוד וכל המשתרשרים בשרשור הזה ,

קודם כל אתם יכולים לסמוך על דבריי ולהפסיק להטיל ספקות מיותרים כי באיזהשהו מקום זה קצת מעליב ,בנוגע לראש מנוע היה סטנדרטי ע"פ דברי בית המלאכה ומעולם לא הושחז הפעם הזו היא הפעם הראשונה שהוא מגיע למחרטה ,קרי הגובהה תקין אף על פי כן ביקשתי שיעבור על כל השסתומים ןיןדא שהם תקינים ושיחליף את הגומיות המובילות שסתומים ואכן נעשה .

המראה הזוועתי שדיברתי עליו בפתיחת שרשור זה היא אטם ראש "מתוגן" , ומים חלודים וביקשתי לשלוח לכם תמונות למייל הפרטי בגין בורותי בנושא העלאת תמונות משולחן עבודה .

הבוקר :

החלפתי משאבת מים על אף שהיא נראית מצוין , פתחתי לפעם הרביעית את בית הטורמוסטט והכנסתי אותו למים רותחים והוא נפתח בתוך שניה רק שמתי לב שאין בו חור קטן ,קדחתי חור והרכבתי.

המנוע רץ ונשמע מצוין תורים יציבים מאוד ולא רוקדים כלל , ביצעתי נסיעת מבחן הרכב הפסיק להתחמם מד החום עומד בנקודת אמצע בין התשעים לקוו מתחתיו .

לקחתי את הרכב לשטיפה והבחור ששטף את האוטו שם את השטיחים כשהם רטובים מה שגרם לי לכעוס עליו והוא אמר "אין לך מה לכעוס כל האוטו שלך מים" !!!!!!!!!! ואכן זה מה שהיה המים פלסו את דרכם מרדיאטור החימום אל מתחת לשטיחים , על כן בוטל החימום והרכב נוסע מצוין לא מתחמם בכלל וממתין לתיקון החימום .

אגב הרכב הוא 206 ולא 106 .

צביקה , דוד , ולא אשכח את בני לוי (האיש המיוחד ) וכל מי ששכחתי המון תודה

פורסם

.רנו 4.לא היה מקום להעלב בפרט לאחר שצדקתי בקשר לאבחנה שלך על משאבת המים.

כך כתבתי וצדקתי,"עם כל הכבוד לרנו 4 לא הייתי מסתמך על דבריו בקשר לגובה הראש או לתקינות מ. המים."

כל הסימנים הצביעו על טרמוסטט או משאבת מים תקולה .למרות שבדקת וכתבת,"המשאבה לא נראית גמורה בכלל ניכר שהוחלפה לא מזמן שמו הרבה סיליקון אדום הצלעות שלמים".נראה שהעקשנות של צביקה ושלי הביאה לך את פיתרון הבעיה.

" הרבה סיליקון,צלעות שלמים,סירקול" לא בהכרח מצביעים על משאבת מים תקינה(הסברתי לך כיצד בודקים משאבה).

העיקר שנמצאה הבעיה. :-P

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

הרכב מתחמם בעיקר בנסיעה, הרדיאטור נבדק, והמאוורים תקינים, אך יש להתיחס לזאת בערבון מוגבל.

בברכה

צביקה

רנו 4 שלום רב!

שים לב מה כתבתי לך בתגובתי הקודמת.

אינני בא כאן להתרברב שצדקתי, אך אני חייב לציין שאינך צריך להעלב, כל מידע הנמסר מלקוח שלי בטלפון או בשרשור אני מקבלו

בערבון מוגבל, משום שמניסיוני הרב, המידע הנמסר ברוב המקרים חסר/ מוטעה/ לא מדוייק / לא מספק, ולעיתים גם מטעה.

חברי דוד מזר ואני הצבענו מראש על משאבת המים והתרמוסטט, דוד אפילו הפנה את תשומת לבך בפרטי לגבי החריר בטרמוסטט, היכול לגרום לבעיית ההתחממות, ואני הפניתי את תשומת לבך, לחשיבות הבדיקה מדוע המנוע התחממם מלכתחילה, ישור ראש החלפת גומיות שסתומים והחלפת אטם ראש חדש, אינו יכול לבוא מבלי לבדוק תחילה את הסיבה לקריסת אטם הראש, ולהתחממות שבאה בגלל בעית התרמוסטט.

אלף בית של מקצועניות היא האבחון הראשוני, פתרון הבעייה שבאה לאחר האבחון היא שולית.

זכור אני ודוד ובני ל. ורבים אחרים, נמצאים בפורום בשביל לעזור בעצות מקצועיות , באבחנה ראשונית,ובתרומה מהידע והנסיון

שנרכש במשך השנים, אנו כאן לא בשביל להעליב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה ודוד "אנשים טובים" אני מודה לכם מאוד מקרב לב באמת שאין מקום להיעלב עזרתם מאוד .

אני רוצה לנצל הזדמנות זו ולהודות שוב לבני לוי האיש הגדול שתמך ,עזר ועודד לאורך כל הפרויקט , בני היה זמין וסבלני לשאלותיי ניכר שהוא יודע את החומר על בוריו ,בנוסף להיותו בן אדם וחבר ,אז בני המון תודות והלוואי שהיתי יודע 0.00000001 ממה שאתה יודע .

• תוכן חדש...