Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברים הפורום,

לאחר שלפני 4 ימים נגנב לי הרכב (סוזוקי באלנו שנת 2000) אני מתחיל בחיפושים לרכב אחר.

הדרישות שלי (מהרכב כמובן) עד מחיר של 40K, מתאים לזוג + כלב אולי גם ילד/ילדה בשנתיים הקרובות,

אמין!, חסכוני, בטיחותי עד כמה שניתן, עדיפות לאוט' אבל לא חובה.

אשמח לקבל המלצות בעניין.

כמו כן אשמח לקבל חוו"ד על יונדאי אקסנט מהשנים 2000-2001 אוט' או ידני מאחר ואני חושב שזו האופציה

המתאימה ביותר עבורי. (תקנו אותי אם אני טועה).

תודה לעונים.

צחי ניצני

צחי.נ

פורסם

אתה טועה.

ב-40K אפשר לקנות אוטו טוב, ואפילו בטיחותי.

חפש במנוע החיפוש של הפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

האופציות שמצאתי לבינתיים הם : פולו צורה חדשה (בעלת 4 כוכבי ריסוק לא?) , רנו מגאן, רנו קליאו, פורד פוקוס (לבדוק עם יכנס בתקציב).

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

נשמע שקורדובה או פונטו תפורות עלייך.

הפונטו היא סופר מיני מאד מרווחות. 4 כוכבי בטיחות, בדגמים האוטומטי תיבה רציפה מאד חסכונית בדלק. אוטו זול לתחזוקה.

קורדובה אחת הגירסאות היות זולות של פולו (מכנית כמעט אותו רכב). בגז' ענקי. די מרווחות בפנים.

סקודה פאביה - אם תמצא אחת שמורה היא הכי מומלצת. בנויה מכנית על הפולו ה"חדשה" (אאל"ט זאת שנמכרת עד היום). בטוחה מרווחת. אמינה מאד (הסופר מיני הכי אמינה לפי סקרי בעלות). קשה למצוא אחת.

פורסם
שלום EAZMEL

אם תוכל יותר לכוון אותי אודה לך מאוד.

השם הוא רז.

מה לפרט ?

בסכום של 40K, כמעט כל רכב שתקנה (לא כולל שברולט קוואליאר) תהיה טובה ובטוחה יותר מהבאלנו שהיתה לך או מהאקסנט שאתה מתעניין בה.

השתמש במנוע החיפוש וחפש שרשורים על רכבים בתקציבך:

http://www.carsforum.co.il/vb/search.php

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
האופציות שמצאתי לבינתיים הם : פולו צורה חדשה (בעלת 4 כוכבי ריסוק לא?) , רנו מגאן, רנו קליאו, פורד פוקוס (לבדוק עם יכנס בתקציב).

האם לפורד פוקוס אין אילו בעיות אמינות? אני פשוט זוכר אחת שהביאו לחברה שעבדתי בה וכבר אחרי שהיו 60 ק"מ על הספידומטר, החלו הבעיות.

האם הן נחשבות לאמינות וזה היה מקרה חריג?

צחי.נ

• תוכן חדש...