Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכי אמינה בעולם-מאזדה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שלא כל הצרפתיות נוחות או מתנהגות כך גם לא כל היפניות לא מתנהגות.

יש?

לדעתי מביך לכתוב תגובות כמו שלך.

אז מה?

אגב, מאזדה 3 מתנהגת לא פחות טוב מהרבה צרפתיות. למרות שהיא משפחטומטית.

ואתה לא יודע מה אתה תקנה או לא תקנה עוד 20 שנה כשתהיה לך משפחה וילדים ומשכנתא.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בכספך שלך, אבל הסקרים האלו נועדו לשקף את כלל האוכלוסיה במדינה כזו או אחרת, ומה לעשות שאחת המכוניות הדומיננטיות כיום בישראל (ולא משנה מאיזו סיבה) היא הפחנוע שנקרא מזדה 3.

(ואני לא משקף כאן את דעתי האישית, פשוט תדע להיות אובייקטיבי ולא לשלול דברים שנועדו לאנשים אחרים ע"פ דעתך האישית - כמו שכתבת, אתה - וגם אני דרך אגב, משקפים פלח שוק אחר.)

עניתי לקונדסון, הוא לא הבין את הציניות.

כמו שלא כל הצרפתיות נוחות או מתנהגות כך גם לא כל היפניות לא מתנהגות.

יש?

לדעתי מביך לכתוב תגובות כמו שלך.

אז מה?

אגב, מאזדה 3 מתנהגת לא פחות טוב מהרבה צרפתיות. למרות שהיא משפחטומטית.

ואתה לא יודע מה אתה תקנה או לא תקנה עוד 20 שנה כשתהיה לך משפחה וילדים ומשכנתא.

לא התכוונתי שאני לא אקנה אותן בגלל התנהגות, אלא בגלל שאני לא מצליח לגרום לעצמי ללכת עם האספסוף, זה פשוט לא אני. אין קשר להתנהגות.

הודעה כזו לא מביכה, היא היתה צינית, אבל אתה קופץ להגנתם של כל הרכבים היפניים משתי סיבות: 1. לא הבנת את הציניות.

2. יש לך יפנית. (הסיבה העיקרית במקרה שלך)

בקיצור, לכו לישון, ותפסיקו להעלב בשביל יצרני רכב, הכל היה בציניות.

פורסם

מזיז לי ת'תחת שיש לי יפנית.

אני לא מגן על יצרן רכב כזה או אחר, זה לא מעניין אותי שהרכב שלי גם יהיה מיוצר בקזחסטן המזרחית.

ההכללות שלך טיפשיות וזה מה שמעצבן.

להגיד שכל היפניות משעממות או כל הצרפתיות מתנהגות זה מביך.

לילה טוב.

ולשם הדיון - יש לי כמות שווה של יפניות, איטלקיות, וצרפתיות בבית. שתיים מכל סוג.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מזיז לי ת'תחת שיש לי יפנית.

אני לא מגן על יצרן רכב כזה או אחר, זה לא מעניין אותי שהרכב שלי גם יהיה מיוצר בקזחסטן המזרחית.

ההכללות שלך טיפשיות וזה מה שמעצבן.

להגיד שכל היפניות משעממות או כל הצרפתיות מתנהגות זה מביך.

לילה טוב.

אתה לא מקשיב שאני אומר לך שזה היה בציניות? עד היום לא הבנת שאני האחרון שיכליל או שיתמוך באגדה של יפנית אמינה ארופאית מתנהגת?

לא הבנת שזה היה בציניות?!?

אתה ממשיך ומתעקש,

עדיין אין על יפניות.

פורסם

חברת סקרי האמינות הבריטית Warranty Direct (אחריות ישירה) ....???

החברה היא לא "חברת סקרי אמינות", אלא חברת ביטוח! הם עוסקים בביטוחי תחזוקה לרכב בסגנון שהפניקס מוכרת בישראל. תוצאות "המחקר" הם מדדים אקטואריים של החברה המשלבים סוגי תחזוקת שבר, זמן טיפול במוסך ובעיקר עלות הטיפול ועלות חלקי החילוף. בין זה לבין "אמינות" אין שום דבר. לפני שנתיים, למשל, פיאט עמדה בראש... בעיקר עקב עלויות טיפול זולות. סובארו עמדה בעבר שם בחלק התחתון של הטבלה היות ובאנגליה עיקרן רכבי טורבו יקרים לתחזוקה בעלויות מטורפות במוסכים.

לסיכום - "מדבר סקר תרחק", הכי טוב.

נ.ב. לעניין מאזדה, מנסיוננו האישי, גם למיאטה יש את הבעיות שלה. המוסך בו אנו מטפלים חי מצויין ממאזדה בכלל ומהמיאטה גם כן. ההבדל בין צרחן לצרכן בעניין זה, הוא היחס שאתה מקבל במוסך. שלנו טוב, תודה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

מתוך הכתבה:

בהמשך מורד הרשימה, ניתן למצוא תוצאות מעט מאכזבות למכוניות פורשה (מקום 16 עם 27.48 אחוז תקלות), ב.מ.וו (מקום 18 עם 28.64 אחוז תקלות), מרצדס (29.9 אחוז) ואודי במקום 27 עם 36.74 אחוז תקלות

זהו, לא אקנה פורשה/ב.מ.וו/מרצדס !

פורסם
הסקרים האלה משתנים עם הזמן, כמו כן לאו דווקא מדובר רק על אמינות מכנית אלא סקירה מקיפה על אותו יצרן אם זה מבחינת שביעות רצון הלקוחות, שירות הלקוחות של החברה וכל הגורמים מסביב.

באחד הפרקים של טופגיר הציגו סקר דומה שנעשה בבריטניה, וגילו של 70% ממשתתפי הסקר שהצביעו לפרארי (שהייתה אגב במקום השלישי או הרביעי אם אני לא טועה שזה יפה מאוד ליצרן אקזוטי) אין בכלל פרארי :lol:

חברת סקרי האמינות הבריטית Warranty Direct (אחריות ישירה) ....???

החברה היא לא "חברת סקרי אמינות", אלא חברת ביטוח! הם עוסקים בביטוחי תחזוקה לרכב בסגנון שהפניקס מוכרת בישראל. תוצאות "המחקר" הם מדדים אקטואריים של החברה המשלבים סוגי תחזוקת שבר, זמן טיפול במוסך ובעיקר עלות הטיפול ועלות חלקי החילוף. בין זה לבין "אמינות" אין שום דבר. לפני שנתיים, למשל, פיאט עמדה בראש... בעיקר עקב עלויות טיפול זולות. סובארו עמדה בעבר שם בחלק התחתון של הטבלה היות ובאנגליה עיקרן רכבי טורבו יקרים לתחזוקה בעלויות מטורפות במוסכים.

לסיכום - "מדבר סקר תרחק", הכי טוב.

שניכם טועים. Blavie - בסקר הנוכחי לא נכנס כלל ענין שביעות רצון או שירות. אך ורק תקלות. Primekart - נושא עלויות התיקונים לא נכנס הפעם (זה כן נכנס במדד Reliability Index של אותה החברה, שמתעדכן באופן פחות או יותר שוטף ומתייחס רק לבריטניה). במקרה הנוכחי מדובר אך ורק בתדירות התקלות.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

צריך לזכור דבר אחד.

רכב שיצא את שערי המפעל במצב שהוא אמור היה לצאת (ע"פ המהנדסים), כלומר בלי פגמים.

ומטופל באופן שהוא אמור להיות מטופל, בחלקים, בנוזלים ובתדירות שהוא אמור להיות מטופל בהם.

לא יתקלקל, ולא יהיו לו תקלות.

וזה כולל התאמה לתנאי נהיגה, מי שנוהג כל היום עם הדוושה בריצפה ומשחק תופסת עם תא המטען שלו - צריך לתחזק את הרכב בצורה המתאימה.

מי שרוצה לנסוע ולנסוע עד התקלה הבאה ועל הזין העולם, שיקנה אלמרה או משהו :) הן שורדות את זה טוב :).

המושג אמינות כבר מזמן לא מייצג אמינות, אלא כמה הרכב שורד הזנחה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

Shellcase, נראה לי שצריך להחליף את הניק שלך ל-Shellshocked. אני לא מאמין שכתבת את זה ברצינות.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
כי אין שום קשר בין התנהגות למיאטה, סילבייה, S2000.

אחלה אתה.

הכל קשור לתזמון

אף אחת מהן לא הייתה יכולה להחשף בתקופתנו אלא רק בשנות ה-90

צריך לזכור דבר אחד.

רכב שיצא את שערי המפעל במצב שהוא אמור היה לצאת (ע"פ המהנדסים), כלומר בלי פגמים.

ומטופל באופן שהוא אמור להיות מטופל, בחלקים, בנוזלים ובתדירות שהוא אמור להיות מטופל בהם.

לא יתקלקל, ולא יהיו לו תקלות.

וזה כולל התאמה לתנאי נהיגה, מי שנוהג כל היום עם הדוושה בריצפה ומשחק תופסת עם תא המטען שלו - צריך לתחזק את הרכב בצורה המתאימה.

מי שרוצה לנסוע ולנסוע עד התקלה הבאה ועל הזין העולם, שיקנה אלמרה או משהו :) הן שורדות את זה טוב :).

המושג אמינות כבר מזמן לא מייצג אמינות, אלא כמה הרכב שורד הזנחה.

מגאן II שנת 04 לא מסכימה איתך

אתמול בדרך חזרה מראשון סתם בלי קשר לכלום כל מערכת החשמל הפנימית (למעט לוח מחוונים וחלונות חשמל) קרסה, באמצע נסיעה

אז תגיד שזה בגלל שהיא ליסינג

אוקטביה 2000 גם כן לא הסכימה איתך (פעם אחת ויחידה), רכב חדש חורף שני שלו באמצע נסיעה המנוע נכבה ללא שום התראה

ד"א אז זה היה יוניט חום מנוע שהוחלפה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חברים, עיינו באתר הבא-

http://www.reliabilityindex.co.uk

באנגליה המדד האקטוארי לוקח בחשבון זמן תיקון, עלות תיקון ותכיפות תקלות.

בארה"ב רק את תכיפות התקלות.

עכשיו תראו איך משפיע נושא העלות. באנגליה, סקודה בראש האמינות, בין העשר הראשונות גם פולקסווגן וסיאט. בסוף הרשימה .... אודי! למה? הרי המכלולים זהים, לא כן?

מסתבר שבאנגליה לכל מותג של קונצרן פולקסווגן יש רשת נפרדת והעלויות בהתאם. עלות ממוצעת לתיקון סקודה היא כשליש מאודי. זה בא לידי ביטוי בטבלה.

אם תעברו לרשימת האמינות בארה"ב, תמצאו את אותה האודי בראש רשימת האמינות. מה קרה? זה אודי אחרת? מסתבר שהאמריקאים לא כוללים במדד את העלות, רק את התכיפות.

מה המסקנה בדוגמא זו לגבי הלקוח הבריטי? אודי בדר"כ לא מתקלקלת. אבל אם כן - תשלם על זה ביוקר רב!

לסיכום, תקחו כפית סוכר לפני שאתם קוראים "סקרים" מעין אלה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
לסיכום, תקחו כפית סוכר לפני שאתם קוראים "סקרים" מעין אלה.

צ'מע... אני לא יודע איך לומר את זה יותר ברור, אבל בפעם השניה: הידיעה הנוכחית מתייחסת לשכיחות תקלות ב-ל-ב-ד. מכאן ואילך תעשה עם זה מה שאתה רוצה.

הידיעה אצלנו עודכנה, אגב, וכוללת עכשיו את הטבלה המלאה עם 33 מותגים. התוצאות בהחלט מפתיעות, לדעתי.

טל

פורסם

ישנה רק בעיה אחת עם הסקר הזה, כפי שנכתב..

"450,000 מכוניות מ-33 יצרנים נטלו חלק בסקר (ואולי יותר נכון לומר חקר) אמינות שערכה חברת Warranty Direct, המספקת שירותי אחריות בתשלום למכוניות יד-שניה. הסקר כלל מכוניות בגיל 3 ומעלה, בבריטניה ובארה''ב. הנתונים מייצגים את מספר התקלות המדווחות בממוצע, באחוזים, לכל יצרן. יש להסתייג כאן ולציין כי אין התייחסות למספר הקילומטרים הממוצע לכל מותג, אשר מהווה כמובן גורם משפיע וחשוב. אין גם מידע לגבי סוגי וחומרת התקלות, אך בכל מקרה מדובר בתקלות אשר חייבו את טיפול החברה המעניקה את האחריות."[/FONT]

הבנתי, עושים סקר על שכיחות התקלות, לא בודקים ק"מ ממוצע למותג, סוג וחומרת התקלה ,בקיצור,גם מי שקרא להחלפת גלגל עקב פנצר נכנס לסטטיסטיקה , ותקלות אשר לא קשורות ישירות ברכב (חור ברדיאטור עקב אבן טועה..), הכל נכנס לסטטיסטיקה שבשורה תחתונה לא אומרת דבר על טיב הרכב, אלא מדובר על אסופת נתונים לא רלוונטים !!

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...