Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Import a special car, can I ?

bender
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

can i import a 30+ year old ferrari,lambo etc etc , do i need a special "tkina"??

thanks

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מניסיון של מישהו, לפחות במיקרה של פרארי- עובדה- הפרארי כבר בארץ, ראה שרשור בנושא. אז, יש מצב, יותר מזה- ככל הידוע לי- אין כל תקינה לרכבי האספנות, גם למיובאים. רוצה להביא למבורגיני?:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אכן כפי שאמר גנאדי הגבר גבר, אין צורך בתקינה כלשהי לייבוא רכב מכל סוג (קדימה, תביא למבורגיני, מזראטי, תעשה לנו טוב

:wink:), כל עוד שהוא מתוצרת יצרן פורמלי, משמע לא מכונית קיט. מה שכן... תצטרך להצטייד באישור מוסך אשר יטפל לך ברכב ולו למען הפורמליות בלבד (למען קבלת אישור הייבוא).

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני למשל מחכה לראות את הטרבנט הראשונה שעושה עליה...

מה יש? לעם הספר לא מגיע אוטו שעשוי מנייר?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בביקורי האחרון בהונגריה ראיתי הרבה מאוד טרוונטים שנוסעות ונראות יחסית במצב טוב מאוד לגילן. חלקן אף משמשות כרכב עבודה.

CIMG3194.jpg

CIMG3197.jpg

CIMG3195.jpg

CIMG3196.jpg

CIMG3224.jpg

CIMG3223.jpg

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

good to know

im gonna cook something:lol: :twisted:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
אני למשל מחכה לראות את הטרבנט הראשונה שעושה עליה...

מה יש? לעם הספר לא מגיע אוטו שעשוי מנייר?

עזוב, פסי הרעדה...:-D

אגב, הייתה פה לפני כמה שנים למבורגיני אדומה מדהימה, ראיתי אותה אפילו מסתובבת בבת-ים פעם, לפני כ-10-12 שנים! היו שמועות, שזוהי רפליקה, אבל שמעתי את המנוע שלה- מה שבטוח- זה לא על בסיס החיפושית!:twisted::wink: מישהו יודע, מה עלה בגורלה- אחת מהשמועות אומרת, שהיא הוצאה מהארץ בסופו של דבר...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתה יכול לקחת את ההיינס של הנייר , ספר אוריגמי , ולעשות לבד .

או ללכת לאמן אוריגמי אחרי כל מכת חנייה :D

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אין תקינה?

אז אפשר לייבא גם את זה?

800px-Wolga_GAS_24_1969.jpg

זוהי גאז 24 Volga, מכונית מנהלים רוסית משנות השבעים, המזוהה עם המפלגה הקומוניסטית, במיוחד אוטו בצבע שחור. הרבה מהם גם תפקדו כמוניות, ובגלל זה יש לי פינה חמה בלב לאוטו הזה, כי הוא מזכיר לי את הילדות שנפלה על שנות ה-80.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אין תקינה?

אז אפשר לייבא גם את זה?

זוהי גאז 24 Volga, מכונית מנהלים רוסית משנות השבעים, המזוהה עם המפלגה הקומוניסטית, במיוחד אוטו בצבע שחור. הרבה מהם גם תפקדו כמוניות, ובגלל זה יש לי פינה חמה בלב לאוטו הזה, כי הוא מזכיר לי את הילדות שנפלה על שנות ה-80.

חפש בארץ, ראיתי אחת או שתיים. אם אני לא טועה, שתיים - אחת לבנה והשני בתכלת דהוי (זוכר את הצבע הנדיר הזה?) אחת נדמה לי היתה ה-24 הראשונה, והשניה - 24-10.

צור קשר עם פורום מכוניות ברוסית ב-ISRAELINFO, נדמה לי. יש להם כמה פנינות תוצרת בריה"מ ואולי גם ידע איפה למצוא עוד רכבים כאלה.

Spirit In The Dark

פורסם

אני ראיתי וולגה כזאת בכביש ת"א ירושליים לפני כמה שנים, היה איתי חבר שעלה מבריה"מ והוא ממש התלהב מהרכב... כאילו הוא ראה דוזנברג...

haters will hate

• תוכן חדש...