Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי - אני בודק עבור חבר: האם מישהוא נתקל כאן בחדירת מים לפנסים קדמיים באימפרזה? המדובר בחבר עם טורבו 2006 דנדשה, ששני הפנסים הקדמיים שלה (קסנון) מלאים במים ואדים, והנורות חדלו מלפעול. עלות 2 פנסים - כ-9000 ש"ח (!), והיבואן מתנער מאחריות... (מה לעשות אני יודע, אני עו"ד, השאלה היא אם זו תופעה מוכרת).

תודה מראש, מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

היבואן מתנער? דווקא לא מתאים לסובארו.

אם הרכב לא עבר שום תאונה אין שום סיבה שיחדרו מים לפנסים -האם הרכב עבר תאונה?

STI 2004

פורסם

בימים גשומים עשויה להיות התעבות בפנסים, אדים ממש קלים כאלה.

אתה מתכוון למים ממש? כי אכן, האחריות אמורה לכסות כאלה דברים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

טויוטה בזמנו הוציאה מסמך רשמי המפרט כי התעבות קלה בפנסים הקדמיים היא טבעית. הפנס לא אטום מצידו הפנימי.

אם הנורות מקוריות ולא בוצע שום שינוי ברכב - האחריות אמורה לתפוס. אם המוסך ממשיך להתנער, אתה יודע מה לעשות, אתה עורך דין :wink: .

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...