Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסעת יותר משני אנשים באוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

לפני כחצי שנה תפסו אותי עם 3 אנשים באוטו. הייתי נהגת חדשה והייתי בת 19 וחצי.

תוך שניות הגיע עוד שוטר אחד למקום, קיבלת הזמנה לבית משפט והחרמת הרכב לשלושים יום!!

ההחרמה עצמה אומרת שהאוטו נמצא בנמל באשדוד למשך 30 וזה עולה 25 שקל, כלומר 750 שקל על זה שהאוטו לא בבית!!

לפני חודש הייתי בבית המשפט ושם קיבלתי עונש של שלילת רשיון לחודש ימים, שלילה על תנאי של שלוש חודשים (שזה אומר שאם בשלוש השנים הקרובות אני עושה עבירה אז העונש המינימאלי הוא 3 חודשים) ובנוסף כנס כספי של 250 שקל.

כולם אמרו לי שיצאתי יחסית בזול... זה מה שגם אני חשבתי עד שהלכתי לקחת את הרשיון שלי לפני מספר ימים!

הודיעו לי שאני צריכה לעשות מבחן תיאוריה פעם נוספת תוך חודש (זה הזמן שנותר לי עד שימלאו לי שנתיים מקבלת הרשיון) בנוסף, אני אהיה "נהג חדש" לעוד שנתיים!

אני רוצה להגיד לכל הנהגים החדשים, אוכפים את החוק הזה! אל תהיו מטומטמים כמוני ותחשבו: "אין מצב שיעשו לי על זה שום דבר,חוק לא הגיוני" !!

אני אישית חושבת שהחוק הזה מטומטם- מצד אחד יש כל שתי דקות פרסומות של: "אם שותים לא נוהגים" ו "תן את המפתחות לנהג תורן", אבל מצד שני אם 4 אנשים הולכים למועדון, צריך לקחת 2 מכוניות!! -נראה לי לא הגיוני- יש פה איזו סתירה!!

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אחד שלא נוהג לצפצף על החוקים,במיוחד על החוק של ה 2 נוסעים.

גם אני עדיין נקרא "נהג חדש".

יום שישי אחרי בצפר חברים שלי רצו שאני יקפיץ אותם,היו 4 ונכנסו לאוטו.

אמרתי להם שאני לא נוסע ולא הזזתי תאוטו *** תאוטו = את האוטו *** ,אז אחד ירד למרות שלא היה נעים.

נשאר 3, אבל ההם שנשארו לא הבינו שאני עדיין לא יסע.

הקיצר הם עושים לי "עכשיו אנחנו רק 3 יאללה תיסע זה כולה 2 דקות נסיעה מי כבר יתפוס אותך"

הקיצר התחלתי לצאת מהחניה ובתוך החניון בצפר *** בצפר = בית ספר, מקום בו מלמדים לכתוב *** שמתי אברקס וזהו.

אמרתי,אני לא נוסע עד שאין 2 באוטו,הקיצר בסוף ירדו אבל שמתי לב שכעסו עלי כי עשיתי את זה במצב שכזה שאני לא רוצה לקחת אותם,ובצדק הרישיון הזה עבדתי קשה בשבילו אז אני רוצה לשמור עליו.

הקיצר ירדו נראה לי כועסים אבל מעדיף שיכעסו קצת מאשר לסכן את הרישיון שלי.

אגב,בדיוק בדרך ראיתי משטרה אז ככה שעוד היה מזל.

הרבה היו נוסעים ככה אבל מה לעשות,אני מעדיף שחברים יכעסו עלי מאשר לסכן את הרישיון שלי שעבדתי קשה בשבילו.

פורסם

*** נמחק הציטוט. אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך. אם מישהו ירצה לקרוא אותה פעמיים הוא יצליח גם בלעדיך ***

צודק מאה אחוז,אצלי קוראים דברים דומים אני כמוך לא מסיע מעל 2 אנשים.

פורסם

*** נמחק הציטוט. אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך. אם מישהו ירצה לקרוא אותה פעמיים הוא יצליח גם בלעדיך ***

זה שכעס באוטו נראה לי לא מדבר איתי בגלל הדבר הזה..

פורסם

אמיטל - למה לא פשוט לעשות 2 נגלות וכולם מרוצים?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אמיטל - למה לא פשוט לעשות 2 נגלות וכולם מרוצים?

*עמיטל

כי היה מזג האויר טוב והיה קצת שמש והם גרים 10 דקות מישם, אז לא ראיתי צורך לעשות זאת.

פורסם

אם הוא לא מדבר איתך בגלל שאתה מנסה לשמור על החוקים

אז לא איכפת לו מהרשיון שלך, הוא לא מכבד אותך, לא הייתי קורא לו חבר.

ואם הוא לא מבין את זה, אז הייתי קורא לו חבר טיפש.

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

חוץ ממנו... למה שיעשה שתי נגלות? מה הוא נהג מונית? וכן - החוק הזה לא נשמע לי הגיוני. במיוחד מסכים עם מה שקלרה אומרת:

"מצד אחד יש כל שתי דקות פרסומות של: "אם שותים לא נוהגים" ו "תן את המפתחות לנהג תורן", אבל מצד שני אם 4 אנשים הולכים למועדון, צריך לקחת 2 מכוניות!!"

חלמאות.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

ולמה אתה חושב שהתאונה שעשית קשורה ישירות \ בעקיפין לחוק הזה או שלהעלות רכב מלא זה לעשות שטויות?

זה חוק מטומטם מכל הכיוונים ואין לי מושג למה ואיך מופז העלה את הרעיון הזה.

תוכל להסביר לי למה לדעתך החוק הזה חשוב?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

יש לו חשיבות מסויימת - אתה צעיר ומתלהב מהרישיון והמוזיקה וכשיש לך הרבה אנשים באוטו צעירים כמוך - זה מכפיל את ומוציא מהריכוז. (זו דעתי)

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם
ולמה אתה חושב שהתאונה שעשית קשורה ישירות \ בעקיפין לחוק הזה או שלהעלות רכב מלא זה לעשות שטויות?

זה חוק מטומטם מכל הכיוונים ואין לי מושג למה ואיך מופז העלה את הרעיון הזה.

תוכל להסביר לי למה לדעתך החוק הזה חשוב?

בכלליות זה חוק מפגר,אבל צריך לכבד אותו..

לא אמרתי שאני תומך בחוק הזה אבל אמרתי שצריך לכבד אותו ולהתייחס אליו כאל מאוד חשוב.

ולא אמרתי שהתאונה קשורה לחוק הזה,אמרתי שלפני התאונה יש מצב שהייתי מעלה יותר מ2 נוסעים.

מופז נראה לי תפסו את הנהג שלו על 160 וכמובן שלו מותר:)

החוק לא חשוב,רק עושה בלגנים וסתם יותר מכוניות על הכביש.

פורסם

אוקיי, אז אנחנו חושבים אותו דבר.

ול alexbak, מה לדעתך מסיט את שיקול הדעת והריכוז יותר, כשיש איתך באוטו 4 חברים במקום שניים, או כשיש איתך 2 חברים, וליידך על הכביש נוסע חבר שלך ברכב שלו ביחד עם עוד 2 חברים - איפה לדעתך ישחקו יותר משחקים על הכביש?

ובלי שום קשר לייעילות של החוק, זו הכללה מפגרת לדעתי.

אני מכיר הרבה נהגים צעירים, כולל אותי כשהוצאתי רשיון - שיש להם הרבה יותר נסיון ושיקול דעת בנהיגה מאשר רוב המבוגרים.

דע לך שכיום בישראל המון מבוגרים לא יודעים לנהוג, כי בזמן שהם הוציאו רשיון לא הייתה מודעות ולו הכי קטנה בציבור בקשר לנהיגה נכונה, והם פשוט גידלו תרבות נהיגה של "אני יודע לנהוג, אני על הכביש כבר 30 שנה ולא עשיתי תאונה" אבל מצד שני הוא נוסע במהירות איטית להחריד כשצריך לנהוג מהר יותר, עוצר איפה שבא לו ומצפצף באופן חסר אחריות על שאר משתמשי הכביש (אני מדבר על נסיעה עירונית לצורך הדוגמא), כאשר היום יש הרבה יותר מודעות לנושאי בטיחות ונהיגה נכונה.

ברור שיש נהגים חדשים שמסכנים את הציבור, אבל יש גם הרבה מבוגרים כאלה ואל תטעה, המבוגרים מהסוג הזה הרבה יותר מסוכנים - כי הצעירים לפחות מפחדים שיתפסו אותם, המבוגרים שדומים להם מצפצפים על הכל בצורה טוטאלית.

בקיצור, יש לי הרבה מה להגיד על החוק הזה אבל בקצרה -

זו הכללה לא יעילה, שכל מה שהיא עשתה זה להכפיל את מספר המכוניות על הכביש בזמנים מסויימים,

חוץ מזה - היא לא עשתה כלום.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...