Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להחליף את המזרן שלי שכבר שובר לי את הגב באחד חדש.

אני מעוניין במזרן זוגי בגודל מלא וכנראה גם אצטרך בסיס.

אודה באם מישהו שמע או התנסה במזרנים איכותיים במחירים סבירים(אין לי מושג כמה עולה בממוצע מזרן טוב)אודה גם באם תמליצו על מקומות שניתן בהם לבדוק ממבחר.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

מזרן זוגי בסיסי וחביב עולה בערך 1500 ש"ח.

מאיפה אתה בארץ? באזור התעשייה של בני-ברק (ליד צ'מפיון) יש כמה חנויות גדולות ודי זולות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני במזרונים הולך תמיד לחנות המפעל של עמינח במושב ניר צבי.

לפני כמה חודשים קניתי ב 3000 ש"ח במבצע מזרן מהקטגוריה הגבוהה ביותר שלהם (משהו פלטינום) שזה הדבר הכי נוח שישנתי עליו בחיים. יש גם במחירים נמוכים יותר ואפילו בפחות מ 1000 מזרונים סבירים מאוד (במחיר הזה אלו לא מזרוני קפיצים)

ממליץ שתבדוק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא משנה מה תבחר, אני אישית על מזרן לא הייתי מתפשר. אתה מבלה בשכיבה שליש מחייך, אתה משקיע על נעלייים אלפי שקלים בשנה, וחוץ מזה מזרן טוב חוסך שעות שינה.

גם אני בתהליך של קניית מזרן, אם תוכל לעדכן כאן במה בחרת ואיפה, אשמח לשמוע.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אני במזרונים הולך תמיד לחנות המפעל של עמינח במושב ניר צבי.

באופן מפתיע, לא תמצא את כל הדגמים בחנות המפעל ואת חלקם או שהם לא מכירים או שלא רוצים שאתה תכיר, כך שאם אתה לא מוצא שם משהו במידות או בתכונות הרלוונטיות אליך, נסה גם בחנות עמינח בצומת בילו.

פורסם

אני ייקפוץ לאיזור ב"ב היום ואם יהיה זמן אני יבקר בניר צבי

מישהו יודע אם הם עובדים בשבת?

דניאל-עדכון בהמשך.

פורסם

עובדים בשבת.

קח בחשבון, שמזרן טוב מתחיל מסביבות 3000 ש"ח ומעלה.

יכול להיות שתמצא מזרון חביב ב-1500 ש"ח, אבל יש סיכוי גדול שהוא לא יהיה טוב במיוחד.

הלואי שהייתי טועה, אבל מנסיון (אני בודק כבר מספר חודשים מזרנים ופשוט מתקשה במימון המזרן היקר שאני צריך בגלל בעיות גב) זה המצב.

צריך לקחת בחשבון שמזרן טוב יהיה נוח במשך זמן רב ואמור להחזיק מעמד יותר משנה-שנתיים.

פורסם

אוקיי,

כפי שרובם כבר ציינו- מזרן איכותי מתחיל ב-3000 ש"ח.

מכווין שאני מבלה בשנים האחרונות יותר משליש מהחיים במיטה, השקעתי בקניית המזרן מחשבה רבה.

למזרנים יש סולם קושיות, בד"כ מ-1 (הכי קשה) ועד 5 (הכי רך).

נוחות זה דבר אינדיווידואלי ולכן על כל אחד ואחד לבדוק את הקושויות המתאימה לו אישית.

לפני שקונים מזרן, עושים סיבוב בחנות, מתיישבים, נוגעים, לוחצים, מרגישים...

נכון, מכמה דקות בודדות של ישיבה על המזרן בחנות קשה לקבוע אם הוא מתאיםן או לא, אבל זה עדיין פרספקטיבה הכרחית.

בכל אופן, מזרן מאוד מומלץ שאני מציע לכם לבדוק- KING KOIL.. (אותי הוא לא מאכזב) 8)

פורסם

דניאל צודק. איכות המזרון חשובה מאד מאחר ואנו שוכבים עליו שליש מחיינו. ולכן לא כדאי להתפשר ולקנות מזרונים זולים (זה יעלה בבעיות גב)

מניסיון רב שנים במשפחה בעמינח מקבלים את התמורה הטובה לכסף - המזרונים המיוחדים שעולים 7000 ואף 10000 ש"ח הם בזבוז כסף (לדעתי).

פורסם

התבצעה רכישה.

הייתי בצומת בילו וטיילתי בכמה חנויות,קפצתי ממזרן למזרן(אני ממש מזרון פלוגתי)

ובסוף רכשתי מזרן של חברת "פולירון"- נוח בטירוף(כמעט נרדמתי בחנות)

הדגם הוא "ספרינג פרש"(שם מפגר-אני יודע)

דניאל,אתה חייב לנסות את הדגם הזה,אני רכשתי רמת קשיות 4 שהתאימה לי מאוד.

יש לי כמה לילות לנסיון(אסור להוריד ניילונים)

מי שמעוניין במחירים,בכיף-בפרטי (רכשתי גם בסיס למיטה,דבר שייקר מעט את המחיר)

נ.ב-הוספתי קצת כסף ולקחתי מידה קצת פחות סטנדרטית(1.90-1.60)

תודה לכולם על העיצות והעזרה.

תומר

• תוכן חדש...