Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לי להנאתי בכביש ליד משטרת מסובים לכיוון גהה-פתאום בת דודה שלי שישבה לידי מצביעה עם היד בהלם אני מתסתכל קולט משהו גדול חום רץ לי לכביש-אני בולם חזק-חומק ממנו עם תנועת הגה קלה שמאלה המאזדה שהייתה בנתיב הימיני מאחורי לא הייתה ברת מזל-בום ענקי נשמע-בת דודה שלי מסתכלת רואה כלב גדול איזה 30 ס"מ מתפרק לחלקים!! כן כן אשכרה חלקים עפו ממנו-לפי הבום אני משוכנע שהוא לפחות עיקם את הראדיאטור\טמבון קדמי...

מבוהל אך מעודד שרכבי לא נפגע....

רועי

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

הכל בזכות השילדה המדהימה וההגה המתקשר של ה306

כל הכבוד פיג'ו

כל הכבוד צרפת!

(NOT!!!)

ואם כבר בחוויות עסקינן, תוך כדי נסיעה מהירה , בכביש בינעירוני אך חשוך

פורץ לי הולך רגל לנתיב, כשהוא הולך ברוורס !!!

(מהשוליים כלפי הכביש ברוורס...)

בשניה האחרונה חמקתי...

אנשים מטורפים במדינה הזאת

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הכל בזכות השילדה המדהימה וההגה המתקשר של ה306

כל הכבוד פיג'ו

כל הכבוד צרפת!

(NOT!!!)

וזה קשור כי ?

תסביכי שינה עם האריה הרועם ?

אייל, יש לי הצעה אופרטיבית בשבילך שתחסוך לך הרבה זמן מקלדת ולנו הרבה זמן קריאה מיותר.

בתגובה שלך לכל הודעה (הרי כבר הוכחת שזה לא משנה ההקשר או הנושא) פשוט copy & paste

מהחתימה שלך או ממקום אחר נגיש משפטים בסיגנון "כל הכבוד פיג'ו - והכל בזכות השילדה המדהימה וההגה המתקשר של ה306 - NOT", לדוגמה.

בידידות :wink:

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

מה שמזכיר לי

אתמול בלילה

אני נהוג בכביש פרדס חנה-בינימינה

פתאום בתחמת דלק פז איזה לאנטיכס מפגרת

באה לצאת ברורוס מהתחנה !! :shock:

דרך הכניסה

ולא לסוע כמו בן אדם דרך היציאה (עם כיוון התנועה)

טוב למה כבר אפשר לצפות מבעלים של לאנטיס

אם עדר, אז עד הסוף :twisted:

1כמו כן לפני זה היה לי מקרה מעניין ומשעשע

עקפתי בכביש בין עירוני (נטול משטרות תמידי)

איזה מונית ככה על 150-160

אחרי העקיפה והתרחקות קצרה ממנו

הוא החליט להבהב לי עם אור גבוה ואז להתחרות בי :roll:

עוד מקרה:

לפני כמה ימים,

כביש קיסריה פרדס חנה (ליד צומת פל-ים)

אחד פנה לכיוון פרדס חנה כנראה בטעות

והחליט לחזור ברוורס במסלול האצה :roll:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

דרך הכניסה

:roll:

דיי! נמאס! מה הקשר?!

אה ואם הוא היה עם איזה 106 זה היה יותר טוב?

אה אז עכשיו כל מי שנוהג ב"לאנטיכס" לא יודע לנהוג...הממ..כמוך?

פורסם
אני נוסע לי להנאתי בכביש ליד משטרת מסובים לכיוון גהה-פתאום בת דודה שלי שישבה לידי מצביעה עם היד בהלם אני מתסתכל קולט משהו גדול חום רץ לי לכביש-אני בולם חזק-חומק ממנו עם תנועת הגה קלה שמאלה המאזדה שהייתה בנתיב הימיני מאחורי לא הייתה ברת מזל-בום ענקי נשמע-בת דודה שלי מסתכלת רואה כלב גדול איזה 30 ס"מ מתפרק לחלקים!! כן כן אשכרה חלקים עפו ממנו-לפי הבום אני משוכנע שהוא לפחות עיקם את הראדיאטור\טמבון קדמי...

מבוהל אך מעודד שרכבי לא נפגע....

רועי

קרה לי פעם משהו דומה

רק עם חתולה

ועוד הבדל קטן הוא שאני שמתי לב אליה מאוחר מדי (היה כביש חשוך) ופגעתי בה... בזמן הפגיעה בטח היייתי על 110 או משהו כזה, הספקתי לבלום לשניה או משהו כזה... והחתולה עדיין התפוצצה לחלקים... היה לי נזק של קצת פלסטיקים מתחת למנוע, 120 ש"ח, לא רציני... אבל הלכלוך והריח של החתולה, יאח!

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

אז גם אני אספר... אתמול שוב נפלה לי עבודה מזדמנת, בבורסה ברמת גן.. לא, לא עבודה מזדמנת כזאת ראשים כחולים!!! אני עוזר חשמלאי, ומידי פעם קוראים לי לעובודות חשמל במלטשות היהלומים.. (למה כשהם מרימים את האבנים על הריצפה אני לא מספיק אף פעם לדרוך עליהן כדי שיתקעו לי בנעל!!!! למה?!).

קיצר, כשאני חוזר, כדי לעקוף את הפקק המטומטם שמצטבר באילון דרום בגלל מחלף וולפסון אני נוסע דרך ת"א (דרך פ"ת), יפו (יפת) ואז מגיע לבת ים...

אז איך שאני נוסע בת"א דרום, איזה מונית (פורד טרנזיט) שעומדת בשולי הכביש (ליד המדרכה) פתאום בלי שום אזהרה מתחילה לנסוע בול בנתיב שלי... היה שם מרחק אפסי, ברגע האחרון דפקתי תמרון התחמקות כמעט על המקום... הרכב היה נדפק חבל על הזמן.. חבשתי - מילא תיפדוק לי את צד ימין, גם ככה יש שם מה לתקן.. אבל דווקא בצד הטוב?! אגב, אם מישהו רוצה להיכנס בי קלות מאחורה כדי שיחליפו לי את דלת הבגאז' מוזמן לעשות זאת בתאום טלפוני מראש...

בארץ הזאת אנשים מטומטמים.. נהגי תחבורה ציבורית בכלל מטומטמים.. אלה, שמים להם כסף ביד, הם מתחילים לנסוע ורק אחרי איזה 7 שניות מתחילים להסתכל!

ובכלל, אנשים לא מאותתים כשהם עוברים נתיבים, ומי שנזכר לאותת - אז לא מסתכל במראה!!! :twisted:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

שני כלבים שיחקו תופסת ואחד מפגר קפץ לכביש וגולף כחולה דנדשה נחנסה בהם היה קצת רעשים של עצמות וכד' בקיצור שניהם יצאו מזה די בסדר אבל נהג הגולף היה עצבני חל"ז דבר ראשון שעשה כשיצה מהרכב היה לאסוף את הסמל ועוד כמה חלקי פלסטיקים....

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

דרך הכניסה

:roll:

דיי! נמאס! מה הקשר?!

אה ואם הוא היה עם איזה 106 זה היה יותר טוב?

אה אז עכשיו כל מי שנוהג ב"לאנטיכס" לא יודע לנהוג...הממ..כמוך?

Meishar84, באמת לא מבין מאיפה זרקת את היציאה , תסלח לי אבל - דפוקה מהתחת.

באמת מה הקשר, אני נוהג בלאנטיס, זאת אומרת שאני לא יודע לנהוג? מספיק עם השטויות ועם הסטיגמות.

רק מראה על הרמה, ואם כבר מדברים על עדר, Meishar84 גם אתה שייך לעדר, אתה לא מסוגל לחשוב בעצמך, ואתה הולך אחרי כולם, חושב כמו כולם, ומגיב כמו כולם.

אז אתה אחד מהעדר.

שמוליק

:evil:

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מה שמזכיר לי..........

שישראלים לא יודעים לנהוג וזה לא חדש, אז בואו לא נמשיך כל אחד עם החוויות שלו , כי זה יהיה הת'רד הכי ארוך שיש.. כל נסיעה אפשר להוסיף משהו חדש.. יש לי בערך 20 כאילו רק מהנסיעה היום בכביש הערבה... (נאלצתי לרדת לשולי הכביש בגלל מטומטם שחשב שיש לו אוטו מהיר מספיק (אקסנט) בכדי לעקוף משאית ו 2 מכוניות בו זמנית)

פורסם
לא הבנתי למה היא הצביע על בלם היד ...

גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל אז קראתי ביתר תשומת לב וגילית שהיא הצביעה עם היד אבל לא על בלם היד אלא בהלם, משמע היא הצביעה בהלם עם היד שלה.

זה היה רגע של עברית בהגשת פיאט :lol:

פורסם

גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל אז קראתי ביתר תשומת לב וגילית שהיא הצביעה עם היד אבל לא על בלם היד אלא בהלם, משמע היא הצביעה בהלם עם היד שלה.

תודה אחי אני לא בטוח שהייתי יכול לישון בלילה בלי המידע החשוב הזה !

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תודה אחי אני לא בטוח שהייתי יכול לישון בלילה בלי המידע החשוב הזה !

שמחתי לעזור לך :lol::wink::lol:

• תוכן חדש...