Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1984 זה כאן

גרשון המשפר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שלי היא דווקא לא עם המכשיר לכשעצמו, אלא בזה שהוא פוטר את ההורים מחינוך ילדיהם לנהיגה נכונה.

אם אני אצטרך מכשיר כזה כדי לדעת איך הבן שלי נוהג, הרי שנכשלתי בתפקידי כהורה לחנך אותו לנהוג נכון, אדיב ובהתאם לתנאי הדרך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנקודה כאן שזו הצעת חוק ,היום זה לרכבים מסוג איקס ומחר הם יכריחו את היבואנים לשים את זה בכול רכב.

במקום לחפש את המטבע היכן שאבדו אותו הם מחפשים מתחת לפנס , וזה אומר כול מיני הצעות שיכניסו כסף לאוצר/ שיהפכו הרבה אנשים לעבריינים

ולהפוך אנשים לעבריינים על סתם או על משהו לא נכון זה הורדה של כול משמעות החוק , כי יש זלזול בכול החוקים

אני חושב שמישהו צריך ללכת ולהגיש בג"ץ כי זה נגד חוק זכויות האדם

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
הבעיה שלי היא דווקא לא עם המכשיר לכשעצמו, אלא בזה שהוא פוטר את ההורים מחינוך ילדיהם לנהיגה נכונה.

אם אני אצטרך מכשיר כזה כדי לדעת איך הבן שלי נוהג, הרי שנכשלתי בתפקידי כהורה לחנך אותו לנהוג נכון, אדיב ובהתאם לתנאי הדרך.

אהבתי את הגישה שלך.

הבעיה היא שרוב ההורים הם לא כמוך (ואולי כמוני, בעתיד).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
למה אני טורח בכלל לגשת לקלפי.

כי זוהי חובתך האזרחית, אזרח מספר 39945A שנסע אתמול בכביש גהה במהירות 89.8791 קמ"ש. הפעם ניצלת, אבל תגיע הפעם בה תעבור את הגבלת המהירות 90 קמ"ש, אז נדאג לתת לך את הטיפול המתאים שיחזיר אותך לתלם

פורסם

זה הכל דמגוגיה בשקל וחצי. זה לא יעזור בכלום, אף אחד לא יתקין את זה ברכב בגלל העלות. אם כבר אז אפשר להתקין מכשירי מעקב על כל הרכבים, להשתיל שתל תת עורי מאחורי האוזן של כל אזרח, לסגור את הפאבים בשעה 22:00 ולהכריז על עוצר כללי משעה 23:30.

בטח הדור השני של המכשיר יהיה עם אופציה שכל פעם שעוברים את המהירות המותרת אז מקבלים זרם חשמלי דרך ההגה.

אסף

פורסם

לשים מכשיר נראה לי ממש מפגר. כחוקר תאונות לשעבר, אני אומר לכם בוודאות שזה לא יעבוד. אם בא לי לשים גז ב2 בבוקר סתם, בלי שום סיבה, כשאין אף אחד באזור, ולצאת מהר מהרמזור, רק כי זה משעשע אותי אז למה לא? למי אכפת שעשיתי את זה?

מישהו פה יכול לתאר לעצמו את ההליך הבירוקרטי שיהיה צריך לעבור כל פעם שבולמים חזק? אישור בלמים, אישור שהרמזור התחלף, אישור משני עדים שלא הייתה בלימה מסוכנת...

זה פשוט לא יעבור. ואם כן, אז זה רק יעזור בתהליך ההדרגתי של איבוד האמון במערכת וקריסה של כל השיטה הדמוקרטית, עם העפה של כל הממשלה קיבינימאט.

אני בן 23, ולא נוהג כמו מטורף, אבל בכביש טוב עם תנאים טובים אני נוסע בהתאם לתנאי הדרך, ושם בולבול על המהירות שכתובה שם. אני לא חושב שאני מסכן אף אחד בזה. אם יודעים לנהוג, יופי. אם אתם לא סומכים על העם והנהיגה שלו, תתחילו ללמד אותו. אולי בסינגפור זה עובד, אבל כאן יש תרבות יותר מדי חופשיה בשביל השטויות האלו.

פורסם

הצעת חוק מאוד מסוכנת, ודוגמא מצויינת לאימפוטנציה שיכלית של נבחרי העם.

העניין פגום בהמון הבטים, החל מחדירה לפרטיות ועד אי-חינוך מוטורי.

אם יחוייבו אוטובוסים ומשאיות להרכיב את מכשיר - תמיד ימצאו דרך לנטרל או לזייף אותו, בדיוק כמו שקורה עם טכוגרף (שמטרתו ותפקידו די זהה, אך המכשיר לא משדר).

יש גם את הסיכון שהמכשיר יהפוך בעתיד לאביזר חובה בכל הרכבים הפרטיים.

ואני עוד לא מדבר על זה, שהמכשיר יהפוך לערוץ נוסף להעשרת קופת המדינה על חשבון האזרחים...

Spirit In The Dark

פורסם
זה יכול להיות לא רע לנהגי משאיות ואוטובוסים.

וואללה מסכים.

אבל כנראה על הקומבינה הזו ימצאו בארץ הקומבינות שלנו את קומבינת-הגד.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...