Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונדיאו חדשה מול B4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאבי B4 מודל 2004 כרכב חברה אותו הוא אמור להחליף באפריל 2007.

האופציות מוגבלות והן עומדות על B4 מחודשת או מונדיאו. הזמנת הרכב נדרשת להתבצע עד סוף החודש.

שאלתי היא מה ידוע על המונדיאו החדשה והאם היא אמורה להגיע ארצה עד אפריל?

פורסם

היא עדיין לא הוצגה לחלוטין ולכן לא ממש ידוע מתי תגיע ארצה. אפשר לשער שהיא תגיע במהלך 2007 אבל לא ברור בדיוק מתי.

המונדיאו מכונית טובה, אבל כבר הולכת ומתיישנת. מול ה-B4 זה עניין של טעם. שתיהן מכוניות טובות. מומלץ לבצע נסיעת מבחן בשתיהן, או לפחות לתת כאן יותר דרישות כדי שאפשר יהיה לתת תשובה מדויקת יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן, שתיהן מכוניות טובות.

אני נהגתי הרבה על שני הדגמים, וזה עניין של טעם.

לדעתי המונדיאו הוא רכב יותר מאסיבי ו"מבוגר" ואילו הסובארו יותר "ספורטיבית", יחסית כמובן.

בסובארו אתה יושב על הרצפה, ואילו תנוחת הישיבה במונדיאו גבוהה יותר.

אני אוהב את המונדיאו יותר, אבל היא מזדקנת כבר.

גם הסובארו כבר לא דגם צעיר.

אני ממליץ לאביך לקחת סיבוב על שתיהן ולהחליט.

פורסם

לי יש מונדיאו אומנם לא חדשה,2003 וזה רכב מהנה לנהיגה .על B4 לא נהגתי אבל אני לא רוצה להגיד סתם.המנדיאו החדשה תגיע קרוב לוודאי שנה הבאה ולכן תהיה ירידה ערך גבוהה יחסית .

אבל המונדיאו הוא רכב מהנה מאוד לנהיגה

פורסם

לדעתי!

עדיף B4

רכב הרבה יותר אמין (לא שזה משנה כזה רכב חברה)

הB4 רכב 4X4 ! פשוט אוטו חזק ויציב על הכביש מה גם שהחדשות ממש יפות

פורסם

כמו שרוני ש. ציין, המונדיאו החדשה עדיין לא נמכרת ממש, ולך תדע מתי היא תגיע.

בקשר לדגם בנוכחי, מדובר ברכב מעולה בעל היגוי טוב מהממוצע, ונוחות נסיעה טובה. רק שהוא פחות מלוטש מה B4. חוץ מזה אם יש לו אופציה לשנות לרכב אחר, אז למה להיתקע עם אותו רכב 6 שנים ?

תלכו לנסיעת מבחן, ותראו מה היתרונות/חסרונות של כל רכב.

בהצלחה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

בירורים מעלים שהמונדיאו החדשה לא תגיע לייצור לפני אפריל 2007, ככה שהשאלה מאבדת רלוונטיות.

מונדיאו ישנה אני לא מעדיף על פני B4 מחודשת, לכן נבחר ב-B4.

תודה למסייעים.

• תוכן חדש...