Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לקנות כמה דברים לרכב מחר (306 XT )

בד"כ הייתי הולך או לג'אן או לפרסי אבל אני לא עובד מחר, ולכן אשמח להמלצות על חנות חלפים באזור השרון (אני מרעננה, אבל לא מפריע לי ללכת לעיר שכנה) עם מחירים סבירים (לא אוטודיפו) בו אני יכול לקנות שמן, ומים ירוקים (האם עדיף TECHNIC מקורי או PRESTON ?)

שאלה נוספת - כרגע השמן שאני ממלא ברכב הוא LM צהוב. מכיוון והרכב שורף טיפה שמן, החלטתי לא ללכת על הטוב ביותר, ומהבנתי LM הינו בטווח הביניים, ומספיק לרכב שייעודו אינו ספורטיבי (רוב הזמן 8) ).

אני צודק/טועה/ סתם טמבל?

PUG-306 XSI MK2

פורסם

הייתי אומר לך לקפוץ לשכנים שלך בקלקיליה או בכפר קאסם אבל זה לשיקולך. אתה יכול לקפוץ גם לפתח תקווה שהיא עיר גדושה בחנויות חלפים.

לגבי השמן, ל-LM יש מספר סוגי שמן, חלקם מעולים וחלקם טובים. השמן במיכל הזהוב (כמו שנדון ארוכות בעבר) הינו שמן מינרלי (בניגוד לדעה הרווחת שהוא חצי סינטטי) אלא שהוא מכיל רכיבים סינטטיים. הגדרה זו של החברה איננה ברורה לאף אחד. בכל מקרה השמנים שלהם טובים.

LM, וגם זה במיכל הזהוב הוא אכן דיי יקר ולכן אתה יכול לעבור ל-ACdelco אשר לפי הדעה הרווחת הינו שמן חצי סינטטי איכותי ומחירו נמוך יותר. מי יכול להגיד בוודאות מה טיבו, בטח לא אנחנו. אם יש חבר פורום כימאי ובעל גישה למעבדה הוא מוזמן לשפוך אור על הנושא.

• תוכן חדש...