Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי תעלה לנו תמונת מסך שנוכל להבין יותר טוב?

אולי עשית עדכונים לווינדוס וזה בדק אימות והווינדוס ננעל?

הגרסה שלך חוקית, הופיע לך במקרה כוכב בשורת המשימות?

בקיצור תעלה כמה תמונות שנראה מה מדובר

פורסם

חבר'ה בחייאת, איך הוא יעלה תמונות אם כלום לא עובד לו.

תנסה כמו שנאמר לפני, לחיצות חוזרות ונשנות על F8 מיד אחרי הדלקת המחשב.

לאחר מס' שניות הוא אמור להגיע למסך פשוט מאוד שבו הוא מאפשר לך להעלות את מערכת ההפעלה במס' קונפיגורציות שונות.

ראשית, תבחר ב-Last known Good Configuration ותקווה לטוב.

אם עלה בסדר, תתקין מיד AntiVirus ו-AntiSpyware ותריץ על המחשב.

כבה והדלק מחדש ועם קצת מזל הכל מאחוריך.

אם האופציה הנ"ל לא עוזרת, תעלה שוב כמו מקודם והפעם תבחר ב-Safe Mode.

מערכת ההפעלה תעלה בתצורתה הבסיסית ביותר ואז תעשה System Restore לתאריך האחרון שבו אתה בטוח שהמחשב עבד תקין.

אם גם זה לא יעזור, תתקין חלונות מחדש (צור איתי קשר אם אתה זקוק לעזרה).

במקרה של התקנה מחדש, אני ממליץ לבצע התקנה נקייה כולל פרמוט מהיר. במקרה כזה, תיאלץ למצוא דרך לגבות כל מה שחשוב לך לפני ההתקנה... לאחריה המחשב יחזור לבתוליו וכל הקבצים שאגרת יעלמו.

בהצלחה,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

גם כאשר אני עולה בסייף מוד מתקבלת ההודעה המבקשת ממני לבחור באיזה תוכנית לפתוח את התוכנה, או מפנה אותי לרשת...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אמרתי כבר בהתחלה, אתה יכול לבזבז 3 ימים עכשיו על נסיון לפתור את התקלה, או שפשוט תתקין מחדש בשעתיים, לא ימחק לך כלום.

יום מספר 2, אפשר לשאול מה ההתנגדות היתה להתקין אתמול חלונות ולסגור עניין בשעתיים?

הרי לא ניתן ללמוד שחיה בהתכתבות.

כבר בהתחלה מהתיאור של הבעיה ניתן לראות שלא תצליח לפתור אותה דרך התכתבות.

בכל אופן בהצלחה..:roll: (מוזר)

פורסם

התקנת החלונות ופירמוט המחשב יגרמו לי לאובדן פריטים חשובים שלא היה לי השכל והזמן לגבות, היות והמחשב שלי מדבר גם עם רכיבים נוספים כגון הראוטר ועוד, יחייב אותי להתקין מחדש המון דברים שאין לי היכולת והידע לעשות זאת...זה למה-רן

פורסם

שלום לך.

אנסה לתרום את מעט הידע שיש לי במחשבים :)

אתה נשמע לי כמו אדם שלא מבין יותר מידי מה קרה לך, אנשים פה מנסים לנחש שזה וירוס דעה שאני תומך בה.

עצתי אליך היא להמנע מללכת ל"טכנאי מחשבים" שהוא כמו המוסכניקים שלך פעם שתופרים אותך במחיר מוגזם מבריגים לך עוד כמה חלקים שלא היית צריך בכלל, ומשעבדים אותך אליהם להמשך "טיפולים ותיקונים".

תמצא חבר, בן בת, חבר של בן או בת או כל קרוב שיוכל לשבת מול המחשב שלך ולפתור את הבעיה.

מדובר פחות או יותר על עבודה של בין שעה ל-3.

לרוב פתרונות לא ניתנים ליישום מרחוק ובטח שלא על ידי חברי פורום, אנשים הציעו לך פה לעשות SYSTEM RESTORE וכו' - שזאת עצה יעילה, אבל אם זה וירוס, את הנזק שלו הוא כבר גרם.

הצעה נוספת שלי היא לגבות את כל מה שצריך ואפשר לגבות באמצעות דיסק נייד כמו דיסק און קי, ולפרמט את הדיסק.

אובדן מידע זה דבר עצוב, אבל לרוב את מקריב את זה ומקבל מחשב נקי ומהיר יותר.

שיהיה בהצלחה,

דוד.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני דווקא לא חושב שמדובר בוירוס, ואמרתי קודם, תתקין חלונות בלי לפרמט ובלי כלום, פשוט תתקין על הנוכחי.

להזיק זה לא יזיק.

אני לא חושב שמדובר בוירוס. (זה נורא קל להגיד וירוס, אבל לדעתי אין קשר)

פורסם

טוב, קוויתי שמדובר אכן בבעיה פשוטה שתיפטר במהרה, תודה לכל המשבים, ובעלי הרצון לעזור , המחשב יובל אחר כבוד לביתו של חבר שמתמחה במחשבים, ויעבור שידרוג פירמוט צבע ופחחות,

עוד שנתיים אספנות...סתם-תודה לכולכם-רן

• תוכן חדש...