Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למומחי המחשב-שיניתי הגדרה ונדפקתי-עזרה דרושה

השושנים
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לאשפי המחשב והאינטרנט:

אני והמחשב חיים לרוב בדו קיום בשלום, אני לא מזיז איתו לווינים של נאס"א, והוא בתמורה מספק לי את שגעונותי המצומצמים, כניראה ששיניתי בלי מישים את אחת ההגדרות ועכשיו שום תוכנה או פעולה לא מתבצעת, המחשב מעלה הודעה שאני צריך לבחור באיזה תוכנית אני רוצה לפתוח את התיקיה- או לנסות דרך האינטרנט, כל פעולה גורמת ללופ שחוזר על עצמו, כל האיקוניים הפכו על שולחן העבודה לזהים, כברירת מחדל וגם פעולות למחשב, איחוי דיסק סריקה וכד' גורמות לתגובה זהה, יש פתרון?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שקרה הוא שמחקת כנראה קובץ (או שאולי חטפת איזה וירוס לא נחמד).

בעיקרון המחשב לא יודע עם איזה תכנה לפתוח את כל הקבצים שקיימים במחשב שלך - או במילים שאתה תבין:

אם אתה עומד מול רכב ורוצה לפרק אותו אתה צריך לדעת שבשביל לפתוח בורג אתה צריך מברג וכו'..

דמיין לרגע שמישהו מחק לך מהמח את המידע הזה ועכשיו אתה עומד ובוהה בבורג בחוסר ידע :)

איך לסדר את זה? תלוי. אם זה פאשלה שאתה עשית: תנסה להפעיל את המחשב מחדש במצב "סייף מוד" (איך שאתה מדליק את המחשב, חכה 5 שניות ותתחיל ללחוץ על F8, ושם תבחר סייףמוד) ואז לעשות שחזור הגדרות (זה איפשהו בהגדרות, לא זוכר איפה).

עריכה:

לפני שאתה עושה את כל זה:

האם מדובר רק על הקבצים שבשולחן העבודה או כל הקבצים במחשב?!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מתקיל בבעיות מוזרות,

אישית הייתי יושב שעה שעתיים ועושה הכל, אבל אם אין לך יותר מידי ידע,

זה עלול להיות בעיה,

במצב כזה לא נשאר לי אלא להמליץ לך פשוט מאוד ובלי כאבי ראש:

תתקין מחדש חלונות. (עם כמה שאני נגד הפתרון, אם אין לך ידע, זה הכי פשוט)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר בבקשה לדעת איזו מערכת הפעלה זו בידיוק? זה WINDOWS XP? או WIN 98?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם ההצעה של SANTI לא תעזור. תיגש ל:

start>programs>Accessories>System Tools>System Restore

תבחר שם יום בלוח שנה שבו אתה בטוח שהכל עבד תקין. תן לו לשחזר לך את המע', מקווה שזה יעזור.

לדעתי יש לך ספייור או וירוס על המחשב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זוהי הבעייה הכפתורים הנ,ל לא עובדים זה מה שאני מקבל שאני לוחץ עליהם:

Lְ ְyֹ3ֳp‹]

לֳ¨-PאO׀ ך:i¢״+00/C:\WINDOWS&ן¾K/2¨LŽWINDOWS@1LŽsystem32(ן¾K/2¨LŽsystem32
¢Restore&ן¾K/;šL/…RestoreF2¨ -.U rstrui.exe,ן¾K/`¡L/@‘rstrui.exeU-T›ײְC:\WINDOWS\system32\Restore\rstrui.exe/@%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe,-20785..\..\..\..\..\..\WINDOWS\system32\Restore\rstrui.exe%HOMEDRIVE%%HOMEPATH% %SystemRoot%\System32\restore\rstrui.exe §u

°QּµTw(²Q°Q%SystemRoot%\System32\restore\rstrui.exeהµL€ =

ר,¼בµהµLL&טµLNטµאµ4ףµלאµwbקw-(ץw'(ץwנדµאאµגקwנ44בµ9w׀בµנדµ־`u”בµ׃חwר,¼בµ

דµ

דµ® §uטµהאµ°דµ4ףµw׀bקw¼בµwֺץwµדµ÷`uר,

\6חwךµg6חwדµ

€בµ4ףµ°טwִדµֳֶ×u`_uךµטµC:\WINDOWSץw %©` Xzzz¶i·s

[CŽL>mײ

עHת ׳“}טŸme¶i·s

[CŽL>mײ

עHת ׳“}טŸme

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

שיתוף קישור לתגובה