Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

היכן הייתם רוצים לקיים את מפגש דרום הראשון?  

44 הצבעות

1. 1. היכן הייתם רוצים לקיים את מפגש דרום הראשון?

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לאחרונה העלה חבר הפורום מנואל (Dragster) עובדה נכונה. לצפוניים יש מפגש, למרכזניקים יש מפגש, ואילו הדרום נשכח הרחק מאחור.

אי לכך ובהתאם לזאת הוחלט על קיום מפגש דרום הראשון.

בשלב זה כל אחד מהחברים המתכוונים להגיע למפגש דרום יכול להצביע באיזו עיר הוא היה מעוניין שהמפגש יתקיים. אני מזכיר לכולם שהמרחק בין באר שבע לקריית גת עומד על 25~ דקות, כך ש"רחוק" זה לא תירוץ.

לאחר שתיקבע העיר המארחת בשבת הבאה נוכל להציע ולבחור מקומות אפשריים לקיום המפגש.

הסקר בא לשמש ככלי דמוקרטי בו הרוב קובע היכן הוא היה רוצה לערוך את המפגש. אין לקחת שום דבר באופן אישי, אז בבקשה בלי השמצות, גידופים ושאר מריעין.

הצביעו בעכברכם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני גר בבאר שבע, אבל אני בוחר בקריית גת. בגלל שהיא יותר קרובה לאזור המרכז! ואני רוצה לראות את החברים של הפורום מהמרכז גם. זה לא כזה סיפור להגיע מהמרכז לדרום, בדיוק כמו שעשית ב11.11 במפגש מרכז שהיה מצוין.

אפשר לארגן גם על האש שמוסיף המון לאווירה, כולם אוכלים בסבבה ומדברים ומתערבבים.

פורסם

מקווה להגיע :] רק שיהיו כבר תשובות וכמובן כמובן, הרבה חברים שיבואו למפגש.

גם חברי המרכז..תפסיקו להתעצל..זה לא יאללה אז מפגש אחד נפסיד כי השאר יהיה שוב ברמת-גן

תבואו באמת שגם חברי הדרום יוכלו להנות

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

לאחר שאמרתי משפט זה בתרד הקודם שפתחתי

אני כמעט בטוח שתיבחר באר שבע כי פשוט שם נמצאים המון אנשים שהם חבריי פורום כאן

ואני גם רואה שאין כאן תגובות מחבר'ה אשקלוניים ואשדודניקים כנראה מפגש רמת-גן מתאים להם יותר.

מנואל.

אני אישית מאוד מופתע (אני הייתי בשוק..!) מהתוצאות עד עכשיו :grin:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
אני גר בבאר שבע, אבל אני בוחר בקריית גת. בגלל שהיא יותר קרובה לאזור המרכז! ואני רוצה לראות את החברים של הפורום מהמרכז גם. זה לא כזה סיפור להגיע מהמרכז לדרום, בדיוק כמו שעשית ב11.11 במפגש מרכז שהיה מצוין.

אפשר לארגן גם על האש שמוסיף המון לאווירה, כולם אוכלים בסבבה ומדברים ומתערבבים.

פעם ראשונה שאני מצטט את עצמי:)

אל תהיה מופתע, אולי הסיבה שכתבתי למעלה, היא גם הסיבה של בארשבעים אחרים או חברים שגרים באזור!

פורסם
פעם ראשונה שאני מצטט את עצמי:)

אל תהיה מופתע, אולי הסיבה שכתבתי למעלה, היא גם הסיבה של בארשבעים אחרים או חברים שגרים באזור!

יש צדק בדברייך

או שאולי ליאור הפחיד אותם וכל הבאר-שבעים לא רוצים שכל באר-שבע תידע מה יש להם ברכב חח

פורסם
אם אתם כבר עושים את הסקר למה יש רק 2 מקומות לבחירה?

ליאור

אלו המקומות הכי מרכזיים בדרום

או שיש לך הצעה נוספת למקום?

פורסם
באר שבע זה מקום מרכזי??

למה לא לעשות באשדוד?

ליאור

יש לך מושג כמה זה מרחק מבאר שבע עד אשדוד?

אשדוד זה דרום?

באר שבע כן מקום מרכזי יחסית הוא נמצא בין קרית גת אשקלון ודימונה וכל האזור היותר דרומי שם..

לדעתי קרית-גת זה איזור הכי מרכזי

קרוב גם לכם! אשקלונים..

גם לאשדוד וגם לבאר שבע ומי שרוצה להגיע למפגש פורום מדימונה אז יש לו לנסוע רק עד קרית-גת או עד באר שבע (חצי שעה עד שעה נסיעה גג) ולא עד רמת גן (שעתיים נסיעה)!

ליאור אתה בזמן האחרון מפתיעה אותי ולא לטובה..

אם זאת אני אשמח מאוד עם תגיע למפגש דרום

אם קרית-גת ידעו מה יש לך ברכב זה משנה לך?

מנואל.

פורסם

נראה לי שאפשר לסגור את העסק של הסקר והמפגש יערך בקרית-גת.

כל מה שצריך לעשות זה לקבוע תאריך ופה אני מאמין שיהיו חילוקי דעות.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...