Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

היכן הייתם רוצים לקיים את מפגש דרום הראשון?  

44 הצבעות

1. 1. היכן הייתם רוצים לקיים את מפגש דרום הראשון?

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי שאפשר לסגור את העסק של הסקר והמפגש יערך בקרית-גת.

כל מה שצריך לעשות זה לקבוע תאריך ופה אני מאמין שיהיו חילוקי דעות.

אני אתן שני תאריכים שלדעתי יכולים להתאים 16.12 ו 23.12

אנחנו צריכים תאריך שלא יתנגש עם מפגש מרכז

אני מבקש מהקרית-גתניקים שיצרו איתי קשר בפרטי כדי שנוכל לבחור מקום למפגש

בנתיים המקום הכי נחמד שהצלחתי לחשוב עליו זה חניית מגה.

מנואל

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני כרגע יותר לכיוון של 23.

בגדול אין לי כרגע HU ברכב והוא צריך להגיע בסוף החודש ככה שכמה שיותר רחוק זה טוב לי.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

עוד מוקדם לדבר על נצחון לקריית גת. הסקר בכוונה נפתח לשבוע בכדי שגם חיילים שמגיעים בסופי שבוע יוכלו להצביע.

אני חוזר ומבקש שרק מי שבאמת מתכוון להגיע יצביע. סתם לתת קול בסקר לא תורם במאומה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני כרגע יותר לכיוון של 23.

בגדול אין לי כרגע HU ברכב והוא צריך להגיע בסוף החודש ככה שכמה שיותר רחוק זה טוב לי.

אני גם מעדיף 23 ככה אולי אולי אני יוכל להתחיל ולסיים את הבניות ל- K2P

ולהתקין את המגבר שלי :grin:

עוד מוקדם לדבר על נצחון לקריית גת. הסקר בכוונה נפתח לשבוע בכדי שגם חיילים שמגיעים בסופי שבוע יוכלו להצביע.

אני חוזר ומבקש שרק מי שבאמת מתכוון להגיע יצביע. סתם לתת קול בסקר לא תורם במאומה.

איתמר.

מסכים עם איתמר

נמו יא סטלן כבר אתה מדבר על אל האש (גם ככה בחנוכה משמינים בגלל כל הסופגניות האלו:wink:)

תן להכיר ת'אנשים קודם

לדעתי במפגש הראשון נשב, נכיר, נדבר ונחליט לגביי המפגש השני בו לדעתי ניתן כבר יהיה לעשות על האש 8-)

מנואל.

** אגב מה זה?**

אני רואה ערכו לי את החתימה

|

|

|

:mm_nah:

פורסם

בס"ד

אני אשקלוני ולדעתי קריית-גת. יותר קרוב גם לאלו מהמרכז מאשר ב"ש, וגם די קרוב (יחסית) לדימונאים\באר-שבעיים וכל אלו...

במידה וזה יעשה באשדוד זה לקפח את באר-שבע והסביבה. אם את עושה את זה באשדוד, למה לא תעשה את זה כבר בת"א? חצי שעת נסיעה נוספת פלוס מינוס? :\

זו דעתי בכל אופן. קריית גת זה עמק השווה בשביל כולם כאן.

בברכת כל טוב, אריה.

מעוניין לרכוש רכב מבית פיג'ו, דגם 106. פרטים בקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133403

פורסם
אני אתן שני תאריכים שלדעתי יכולים להתאים 16.12 ו 23.12

אנשים תתחילו לתת דעתכם על התאריכים הנ"ל בבקשה

8-)

שבת שלום

מנואל.

פורסם
23.12 !!!
כך יהיה!

כמו שהרוב קבע אכן קרית-גת זה המקום השווה לכולם :beerchug:

ואני שמח מאוד שרוב החבר'ה שהצביעו בעד באר-שבע מוכנים גם להגיעה לקרית-גת

מחכה לנו מפגש מהנה בזכות כל אלו אשר יגיעו! ואני מקווה שרוב המצביעים בסקר אכן יגיעו!

שבוע טוב

מנואל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...