Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק למידע לגביי חיישן כמות אוויר

beni
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי מיצובישי סופר לנסר 96 ידנית שקניתי אותה אמרו לי שיש לי בעיה עם מערכת הדלק בגלל זה אין לי הספק במנןע במקום 116 כ"ס הוא נתן 89 כ"ס הבוחן אמר לי שזה לא בעיה במנוע אלא במערכת ההזרקה קניתי גם את התוסף של bg k44 ולא נראה לי שזה עוזר אודה לכם אם תוכלו לעזור לי

HONDA CIVIC :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי מה אתה מבקש,מידע על חיישן,או איתור התקלה ?.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לבצע דיאגנוסטיקה למנוע , ניהול המנוע, וכל מה שמסביב . לא מסובך.

קח בחשבון שלא כל כוחות הסוס המוצהרים מגיעים בסופו של דבר לכביש. בכל אופן, הנתונים שמראים בדיקת הרכב שלך אכן נמוכים, ויש לאתר ולטפל בבעיה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב

במנועי מיצובישי יונדאי הבעיה היא התווצרות פיח ובלאי בגירים האוטומטים

לגבי החזרת כוח יש לבצע ניקוי מערכת דלק והוצאת פיח מהמנוע ע"י אינפוזיה ( בדיקת גומיות שסתומים שהם לא נוזלים מכיוון שאים הם נוזלים נוצרת בוצה שלא מאפשרת לשסתומים להסגר כנדרש ואז ההספק יורד )

לגבי הגיר תבדוק מתי החליפו מסנן גיר ( יש לנקות את חמשת המגנטים ) ולהשתמש בשמן טוב dex 3

ולוודא שהמקרן של שמן הגיר לא סתום ( גורם לירידת טורים ברוורס )

ברור שיש לבדוק תקינות גיר לאי החלקה

בברכה זיסו יוסי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחי אני מבקש מידע על החיישן וגם על התקלה אני רוצה לבצע בכל מקרה ניקוי של חיישן maf אבל איך עושים זאת אני לא יודע וגם אם תוכל לעזור לי בתקלה תודה מראש בני !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך המנוע עובד...?

מזייף...?

איך התגובה שלו בלחיצת הגז...?

רז...

רז המנוע די עובד זריז אבל שאני לוחץ על פול גז נראה לי שהוא קצת מקבל איחור שאני מעל 3 וחצי אלף טור הוא מגיב יותר טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב

במנועי מיצובישי יונדאי הבעיה היא התווצרות פיח ובלאי בגירים האוטומטים

לגבי החזרת כוח יש לבצע ניקוי מערכת דלק והוצאת פיח מהמנוע ע"י אינפוזיה ( בדיקת גומיות שסתומים שהם לא נוזלים מכיוון שאים הם נוזלים נוצרת בוצה שלא מאפשרת לשסתומים להסגר כנדרש ואז ההספק יורד )

לגבי הגיר תבדוק מתי החליפו מסנן גיר ( יש לנקות את חמשת המגנטים ) ולהשתמש בשמן טוב dex 3

ולוודא שהמקרן של שמן הגיר לא סתום ( גורם לירידת טורים ברוורס )

ברור שיש לבדוק תקינות גיר לאי החלקה

בברכה זיסו יוסי

יוסי המיצובישי שלי ידנית אבל איך עושים אינפוזיה לרכב שלי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדני יש סורקי תקלות ממוחשבים וציוד לבצוע אינפוזיה לנקוי מע' הזרקה וכו' והעיקר שיש לו גם ידע מקצועי רב ורצון לפתור בעיות ותקלות.

בברכה - רפי לין :idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...