Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הג'וב הבא של שומאכר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שאתם לא קוראים מה שאני כותב ?? וזה כואב לי :roll: כתבתי שפרארי הציעו לשומאכר תפקיד שהוא לא יוכל לסרב לו, השאלה היא אם הוא מעוניין?? ודרך אגב אם הוא היה מנהל לנו את כל נושא הספורט המוטורי, אז אולי היינו מגעים למקום כלשהו :twisted:

המשיכו לנהוג בזהירות. זלמן

פורסם

עולם הספורט המוטורי בכלל והפורמולה-1 בפרט ידע כבר ימים של נהגים ואפילו אלופי עולם שפרשו והקימו קבוצות מרוצים או ניהלו קבוצות מרוצים .

לא כולם הצליחו , אבל חלקם אפילו ניצחו ולקחו אליפויות .

אבל זה ממש לא אומר שמיכאל שומאכר טוב או לא טוב בתור המנהל של קבוצת המרוצים של פרארי .

בתור אחד שיודע מה הוא רוצה מהקבוצה שלו , זה אנחנו כבר יודעים שיש לו ניסיון ואפילו ניסיון טוב .

גם את קבוצת בנטון וכמובן גם פרארי הוא בנה מסביבו ושיתאים למה שהוא רוצה והתוצאות...עם זה אין אפשרות להתווכח .

אבל מכאן ועד להצליח עם פרארי...לא יודע .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
לפני שהוא הגיע לפרארי הוא ניהל את הפרויקט של פג'ו למכוניות סיבולת.

שכחת את קבוצת הראלי של פז'ו, עם ה-205T16 מנוחתה עדן.

פורסם

לפי מה שאמרו על היחס של שומאכר לאנשים שהוא עובד איתם, לדעתי, אם הוא יהיה המנהל של הקבוצת F1 - רבים מהעובדים בקבוצה יעזבו ויערקו לחברות אחרות..

יש הבדל בין מישהו שהוא נהג בקבוצה ומתייחס אליך כמו לח#$ לבין מישהו שהוא הבוס שלך ומתייחס אליך כמו לח$#.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא רק ז'אן טוד היה נווט בראלי ועבר חניהול קבוצת פורמולה-1 ולפני כן את פעילות פיג'ו בראלי .

דיויד ריצ'ארדס הבוס של פרודרייב כיום , סובארו בראלי ואוטוטו בפורמולה-1 החל את דרכו כנווט של ארי ואטנן ויחד זכו באליפות העולם בראלי ב-80 .

אווה אנדרסון היה נהג ראלי של טויוטה ולאחר מכן מנהל קבוצת טויטה בראלי וטויטה בפורמולה-1 , היום הוא בכיר בהנהלת מחלקת הספורט המוטורי של טויוטה .

גיי פרנקלין מסיטרואן היה נהג ראלי בעצמו לפני שעבר לניהול קבוצת מרוצי הראלי שלהם .

ויש עוד הרבה דמויות .

הרי העניין מאד פשוט - מי שאוהב ספורט מוטורי תמיד יחפש דרך להישאר בתחום .

יש גם נהגי פורמולה-1 שעשו את המעבר הזה - גרהאם היל , ברוס מקלארן , ג'ון סרטיס , ג'קי סטיוארט , דני הולם ובטוח ששכחתי עוד רבים וטובים .

אלאן פרוסט סתם לקח פרוייקט דפוק ...אבל הנרי פאסקרלו למשל הקים יופי של קבוצת מרוצים מכלום .

זה היה בעבר די מקובל להקים או לנהל קבוצה לאחר שסיימת לנהוג .

הבוסים הגדולים של הספורט כיום מקס מוזלי וברני אקלסטון היו בזמנו גם הם מנהלי קבוצות - מארץ' וברבהאם , בהתאמה .

גם אנצו פרארי עצמו החל את הדרך כנהג באלפא-רומיאו (איך אפשר בלי אלפא ) ואז עבר לניהול קבוצת המרוצים והשאר כתוב בספר הספרים...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
לפי מה שאמרו על היחס של שומאכר לאנשים שהוא עובד איתם, לדעתי, אם הוא יהיה המנהל של הקבוצת F1 - רבים מהעובדים בקבוצה יעזבו ויערקו לחברות אחרות..

יש הבדל בין מישהו שהוא נהג בקבוצה ומתייחס אליך כמו לח#$ לבין מישהו שהוא הבוס שלך ומתייחס אליך כמו לח$#.

סימוכין, משהו?

פורסם

1) מכל מה שקראתי, מייקל התייחס בצורה מדהימה לכל האנשים בפרארי.

2) גם אני חשבתי על מייקל, אבל אוטוספורט טוענים שהמשרה נועדה למשוך את רוס בראון בחזרה לפרארי. לכן ז'אן טוד נשאר זמנית כמנהל חטיבת הספורט, עד שרוס בראון יגיד כן או לא בסוף החופשה אותה לקח.

פורסם

מקווה מאוד שלא, תרבות המתנקש שלו לא בדיוק תואמת לכיוון שהפורמולה צריכה לאמץ אחרי עזיבתו את הענף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לעומת זאת כל הפעילות הוולונטרית שלו מחוץ למגרש - עשוייה בהחלט לתת תדמית חיובית לסקודריה.

מה הקשר בין ההתנהגות על המסלול לבין אופן ניהול הקבוצה?

פורסם
סימוכין, משהו?
פורסם מספר פעמים בעבר על אנשים בפרארי שמדברים על היחס המגעיל של שומאכר לצוות הטכני של קבוצה,

על איך שהוא היה מתנהג כלפיהם, על הדיבור המעליב שלו, על הצעקות שלו עליהם וכו'..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...