Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני פונה בבקשה לעזרה , לשיפור המערכת ברכב.

כרגע ברכב ישנם; קומפוננט של MB QUART, סאב סרווין ווגה 10', ומגבר של 4 ער' של פלטניום אודיו. הספק 1400.

עכשיו מה שמפריע לי זה; מידי פעם, ישנן נפילות מתח ברכב, איפה הבעייה? באלטרנטור? במצבר? ברדיו דיסק?.

יש לי הרגשה שהסאונד שאני מוציא מהרכיבים הוא סביר ביותר, אני חושב שאפשר לנצל את הרכיבים בצורה טובה יותר. איפה לדעתכם צריך לשפר?. אולי זה המגבר?.

הרדיו דיסק שהשתמשתי בו עד עכשיו היה JVC ישן שסחב בצורה דיי טובה, עד שהתקלקל או משו, ונתן איכות סאונד מעולה. במקומו יש באוטו HU זמני של בלאוקפונט, שנשמע על הפנים לדעתי.

לכן אני מחפש כרגע רדיו דיסק במחירים של 900-1300 ש"ח. אפשר קצת יותר, אבל לא להגזים.

שמעתי הרבה מערכות, ואהבתי את הפיונירים למינהם ואת האלפיינים. למישו יש המלצות נוספות למכשירים שמשתווים לדגמים כמו ה 9846 של אלפיין, או הפיונירים מסדרות כמו ה6700 ומעלה?..

בכל מקרה אני צריך לעשות סדר בבלאגן שיש לי באוטו, הנושא הזה מטריד אותי כבר הרבה זמן ולא יכול להיות שאני לא מצליח להנות ממוזיקה איכותית ברמה שאני רוצה.

בבקשה עזרה :)

בתודה מראש.

יק

פורסם

אם אתה רוצה מכשיר ברמה גבוהה ולא איכפת לך להשיק קצת קח את ה Pioneer DEH-P880PRS

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

טוב אז אם באלפיין עסקינן , יש לך בקצת יותר מ1300 את ה-9847R שהוא מכשיר מצויין .

לגבי פיוניר - מצאתי כאן דגם או שניים שנראים סבבה מבחינת נתונים , היות ואני מכיר טוב יותר את אלפיין וסוני , אני ממליץ לך עליהם על סמך נתונים יבשים שמתאימים למה שביקשת :

הדגם הראשון : 6750MP

הדגם השני : 6800MP (קצת יקר יותר ממה שרצית)

הדגם השלישי : 5800MP - שנראה לי מספיק ..

קח בחשבון שהשניים האחרונים הם מסדרת PREMIER , אני יודע שהיו בפורום הרבה דיונים בנושא , אז תחפש ותקרא קצת וקח החלטה אם זה מה שאתה רוצה.

בהצלחה .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

בגדול אם תחליף מגבר לדעתי ייטב לך. (כמו רוב ההמלצות בפורום, jbl המפורסם או המאק אודיו המפורסם)

יכול להיות שהפאנל שיש לך עכשיו נשמע לא טוב בגלל כיוונים לא טובים.

ואם בר"ד עסקנו אז אני ממליץ לך למתוח את התקציב בעוד 100-200 ש"ח ולרכוש פיוניר 6800

ר"ד מעולה לדעתי וכמו כל הפיונירים המתקדמים אז גם יפה.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402633

ואם אתה לא מסוגל למתוח את התקציב קצת אז פיוניר 5800 שלדעתי הוא גם טוב ויפה

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=385330

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

הבחור שקנה ממני את האוריון 4004 הישן שלי בשבוע שעבר, ישב עם דמעות בעיניים מרוב הסיפוק שהוא הרגיש כשהוא שמע מה המערכת שלו מסוגלת להוציא כשמעיפים רכיב גרוע כל כך כמו הפלטינום אודיו.

בקיצור ממליץ להעיף את הקקמייקה הזה ולא להתקרב יותר בחיים.

שי.

פורסם

לפי מה החלטת שיש נפילות מתח ברכב? במה זה מתבטא?

לגבי הד-יוניט - כל אלפיין, פיוניר, קלריון מסדרה בינונית ומעלה יתנו לך שיפור בסאונד. אם אתה לא מפחד מיד שנייה יש כמה הד-יוניטים בלוח הפורום ששווים הצצה ונכנסים לך בתקציב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...