Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על הדלת ברכב שלי ישנו כתם שנראה כאילו הלכה מתייבשת ומתקלפת, האם יכול להיות או שזוהי שכבה שנייה של צבע שהולכת לעולמה?

בריאות לכולם!

פורסם

עד כמה שאני יודע רכב בצבע לבן לא מגיע בגימור מטאלי.

כול רכב נצבע בכמה שכבות:

ציפוי אבץ,ציפוי אבץ פוספט,צבע יסוד,מילוי,צבע עליון,ציפוי שקוף.

כול שכבות הציפוי יחדיו הם בערך 100 מיקרון.

איזה כייף לי :)

פורסם

אז אם מה שאני רואה אינו קילוף של שכבת צבע, אז סביר להניח שהשכבה העליונה קרי הציפוי השקוף הוא זה שמתייבש ומתקלף?

בריאות לכולם!

פורסם

אתה מדבר על הקסנטיה? הרבה קסנטיות שראיתי (ושלי בעיקר) התקלף להם הצבע בדלת תא מטען ובגג. ככה שאני לא חושב שמדובר בצביעה ישראלית חאפרית.

פורסם
אתה מדבר על הקסנטיה? הרבה קסנטיות שראיתי (ושלי בעיקר) התקלף להם הצבע בדלת תא מטען ובגג. ככה שאני לא חושב שמדובר בצביעה ישראלית חאפרית.

אם אתה מדבר על צבע צרפתי מקורי ומתקלף, אתה מתכוון לצבע מטאלי.

הצבע הלבן שצוין כאן לא קולע להגדרה הזו, אם איני טועה.

כמעט ולא ראיתי צרפתיות (או מכוניות אחרות) עם צבע מקורי רגיל שהתקלף.

בלי להיכנס לויכוח של כמה האיכות הצרפתית היא קרפ, ראיתי מספיק יפניות מטאליות מתקלפות.

דניאל

MCS 2008

• אחראי פורום
פורסם
הלבן הזה נראה כמו כל לבן מטאלי שיוצא עכשיו ברכבים חדשים (לבן פנינה או איך שלא קוראים לזה).

לפחות בתמונה.

זה לא לבן פנינה, אלא לבן מאוד בהיר.

בלבן פנינה יש כמה גוונים בנוסף, כמו סגלגל וצהבהב, שניהם מאוד בהירים

עם תוספת גדולה של מיטאלי.

אבל בהחלט, הלבן הכי יפה שראיתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...