Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל בעלי ב-VW מכירים את זה, ביום שקיבלנו את הרכב מהחברה הוא היה מדהים, ציפוי נעים על כל פלסטיק וכו'.

היום הכל מתקלף ונראה זוועה - אני פשוט לא יכול יותר.

לפני שאני הולך ורוכש חלפים חדשים בחברה ומשלם מחיר של חצי אוטו - יש למישהו מקום שבו ניתן לצפות מחדש את הפלסטיקים בגומי הדק והנעים למגע הזה?

בנוסף פנסי החזית שלי נהיו עמומים משהו ולא שקופים - האם ניתן לבצע בהם ניקוי מקצועי? (יש לציין שרואים מצויין וכו').

תודה.

פורסם

אצלי בבורה גם הייתה את אותה הבעיה, קילפתי את החלקים שהתחילו להתקלף עם מכונת קיטור, לדעתי זה יצא יפה מאוד וניראה חדש לא היו סימנים של דבק או משהו וכל המשטח היה אחיד, זה קרה באיזור של ידית ההילוכים ושל הסווטיץ'.

בקשר לפנסים גם אצלי זה היה ועשיתי פוליש מיוחד והתוצאות היו טובות מאוד!

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, ניסיתי, לא עובד.

אני לא מצליח להוציא את השחור מהפלסטיקים האפורים (צבע בהיר התלכלך עם השנים).

הריפוד האפור כבר נוטה יותר מדיי לשחור.

אז אם יש למישהו המלצה לפטנט מטורף לניקוי וחידוש פלסטיקים ברכב או המלצה לבעל מקצוע שבאמת ינקה לי את הפלסטיקה ולא יבריק לי את הלכלוך אני יודה לו מאוד.

פורסם

מנסיון אישי בפאסאט, הפודים של הדלתות הפלסטיקים גם בצבע בהיר.

היו עליהם אין ספור כתמים, מה שעשיתי הוא לקחתי דלי מים+הכנסתי טבליה של מדיח ועירבבתי עד שהטבליה התמוססה, לאחר מכן לקחתי סמרטוט טבלתי בדלי והתחלתי לשפשף.

ברגע שזה יתיבש עברתי עם מפית לחות כמו חדש מבריק ונקי.

טוב, ניסיתי, לא עובד.

אני לא מצליח להוציא את השחור מהפלסטיקים האפורים (צבע בהיר התלכלך עם השנים).

הריפוד האפור כבר נוטה יותר מדיי לשחור.

אז אם יש למישהו המלצה לפטנט מטורף לניקוי וחידוש פלסטיקים ברכב או המלצה לבעל מקצוע שבאמת ינקה לי את הפלסטיקה ולא יבריק לי את הלכלוך אני יודה לו מאוד.

• תוכן חדש...