Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה. אחרי שהחלפתי אצל ליטל כבל קלאצ יש לי בעיה בהעברות הילוכים.

שאני נוסע אין כמעט בעיה אבל שאני עומד במקום ההילוכים לפעמים לא ניכנסים רק בכח.

לגבי הכבל אמרו לי שבראלי אי אפשר למתוח את הכבל :shock: למה :?:

ועוד דבר שאני מגיע למאה קמש ומעלה אני מרגיש רעידות בהגה מה זה יכול להיות :?:

אשמח לקבל ממכם תשובות.

פורסם

תגידו, אתם מזוכיסטים? אחרי כל סיפורי הזוועה בפורום על ליטל אתם עוד נכנסים לשם? מה קרה? יש פקידה כוסית? מחלקים כסף? תזרקו לי עצם, אני גם רוצה...

מה זה אי-אפשר למתוח את הכבל??? החליפו לך כבל קלאץ'. קלאץ' מפריד את המנוע מהגיר. כשקשה לשלב במקום אז הוא לא מפריד טוב. אם קודם לא היתה בעייה, ועכשיו יש, אז הם לא תיקנו לך את האוטו. חזור אחרי:

"ליטל קילקלו לי את האוטו!"

אם ליטל החליפו תושבת מנוע (שמחברת כידוע את המנוע לשאר האוטו), והמנוע נפל, אימרו:

מה עושים. הולכים לליטל. אומרים: "יא בני-ז..., אתם קילקלתם לי את האוטו. הקלאץ' לא מפריד. לא מעניין אותי אם תמתחו את הקלאץ' או תשחררו את השאסי, אני רוצה שהוא יפריד." לא מתקנים? - שמאי-עו"ד-שופט-כסף-השמצות בפורום.

ואימרו אמן.

אבל לא, אל תבינו אותי לא נכון, זה מוסך טוב, תחזרו אליהם שוב. הם יתקנו לכם את האוטו יופי. דרך אגב, מי הרופא שלכם?

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם
תגידו, אתם מזוכיסטים? אחרי כל סיפורי הזוועה בפורום על ליטל אתם עוד נכנסים לשם? מה קרה? יש פקידה כוסית? מחלקים כסף? תזרקו לי עצם, אני גם רוצה...

מה זה אי-אפשר למתוח את הכבל??? החליפו לך כבל קלאץ'. קלאץ' מפריד את המנוע מהגיר. כשקשה לשלב במקום אז הוא לא מפריד טוב. אם קודם לא היתה בעייה, ועכשיו יש, אז הם לא תיקנו לך את האוטו. חזור אחרי:

אם ליטל החליפו תושבת מנוע (שמחברת כידוע את המנוע לשאר האוטו), והמנוע נפל, אימרו:

מה עושים. הולכים לליטל. אומרים: "יא בני-ז..., אתם קילקלתם לי את האוטו. הקלאץ' לא מפריד. לא מעניין אותי אם תמתחו את הקלאץ' או תשחררו את השאסי, אני רוצה שהוא יפריד." לא מתקנים? - שמאי-עו"ד-שופט-כסף-השמצות בפורום.

ואימרו אמן.

אבל לא, אל תבינו אותי לא נכון, זה מוסך טוב, תחזרו אליהם שוב. הם יתקנו לכם את האוטו יופי. דרך אגב, מי הרופא שלכם?

א.קודם כל זה לא לעניין בכלל מה שאתה אומר אליהם טעויות כאלה קורים בכל מוסך :!:

ב. החלפתי כבל לפני הבאלגן שהיה וזה גם לא משנה אם הם עשו פאק אחד זה לא אומר כלום. טעויות יש בכולם :!:

פורסם

בקשר לרעידות בהגה

כנראה איזון גלגלים לך לפנצר מאכר רצוי אחד לא חאפר שיבדוק על המתקן

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
אהלן חברה. אחרי שהחלפתי אצל ליטל כבל קלאצ יש לי בעיה בהעברות הילוכים.

שאני נוסע אין כמעט בעיה אבל שאני עומד במקום ההילוכים לפעמים לא ניכנסים רק בכח.

לגבי הכבל אמרו לי שבראלי אי אפשר למתוח את הכבל :shock: למה :?:

ועוד דבר שאני מגיע למאה קמש ומעלה אני מרגיש רעידות בהגה מה זה יכול להיות :?:

אשמח לקבל ממכם תשובות.

דבר עם יוסי, תגיד לו מה התקלה ותעדכן אותנו לגבי התגובה שלו.

חן, לא יזיק להתנסח בצורה פחות :twisted: . אפילו אם המוסך עשה טעות,

לא צריך לבוא בצעקות אלא להגיד שלום, עשיתי אצלכם 1 -2 -3 ויש בעיות X Y Z.

לא קבילת שרות טוב? ספר בפורום זה יעזור לכולם.

צר לי להגיד אבל בכל המוסכים שאני הכרתי עד היום עשו פאשלות פה ושם, מהכרות שלי

עם מורשים של טויטה, VW, ועוד. אם הטעויות חוזרות על עצמן יותר מדי אולי כדאי

לחפש באמת מקום אחר. אבל קודם כל לראות מה הבעיה בכלל.

פורסם

ואימרו אמן.

א.קודם כל זה לא לעניין בכלל מה שאתה אומר אליהם טעויות כאלה קורים בכל מוסך :!:

ב. החלפתי כבל לפני הבאלגן שהיה וזה גם לא משנה אם הם עשו פאק אחד זה לא אומר כלום. טעויות יש בכולם :!:

א)כשזה נוגע לבטיחות - זה כן לעניין.

ב)אבל הם עושים המון פאקים לא ? כאחד שמכיר את המע' מקרוב,אני אומר שלא משחררים רכב לפני שמבצעים את כל הבדיקות., לא רק מה שבוצע ברכב, אלא, כל הבדיקות המקיפות.

זה מה שאנחנו עושים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני חייב לציין שאני אישית מעולם לא הייתי בליטל. אני לא בטוח שאני יודע בכלל איפה זה.

אבל עם כמות התלונות שמופיעות לגבי ליטל, רק בפורום הזה, והחומרה של חלק מהפאקים שלהם, אם אתם עדיין הולכים לשם, ועוד מתרעמים עלי אחרי שאני מטיח בפניכם שהמוסך שלכם קילקל לכם את האוטו במקום לתקן, אז אתם כנראה באמת מזוכיסטים.

נו טוב. Its a free country

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

אני כבר נוסע 4ימים והאוטו פשוט

לא רוצה להעביר הילוכים,בכל אופן אני חושב שבגלל שהחלפתי כבל הבעיה האמיתית היא

מהמיסב כי שאני בסרק יש רעש ושאני סתם לוחץ על הקלאצ הרעש נפסק. בכל מקרה אני מקווה שלא עשיתי נזק לגיר עם כל "הקחחח קחחחחחחח" הרעשים האלה בהעברות הילוכים

אני נוסע מחר בבוקר למרום צמרת ואני מקווה שיסדרו לי את זה.

פורסם
טוב תראו לליטל אני לא חוזר יותר (מצטער יוסי) אבל אני כבר נוסע 4ימים והאוטו פשוט

לא רוצה להעביר הילוכים,בכל אופן אני חושב שבגלל שהחלפתי כבל הבעיה האמיתית היא

מהמיסב כי שאני בסרק יש רעש ושאני סתם לוחץ על הקלאצ הרעש נפסק. בכל מקרה אני מקווה שלא עשיתי נזק לגיר עם כל "הקחחח קחחחחחחח" הרעשים האלה בהעברות הילוכים

אני נוסע מחר בבוקר למרום צמרת ואני מקווה שיסדרו לי את זה.

היית בליטל אחרי שהתיקון לא היה לשביעות רצונך או לא?

(פשוט תהייה אין לי שום מניות שם).

פורסם
זה מה שאנחנו עושים.

אתה כבר אחד מהם, הא, צ'מפיון מוטורס :?:

:wink:

עופר, שילמת כסף לעסק. במידה ואתה לא מרוצה מהעבודה שעשו לך,

גש והתלונן ואולי במקום לשלם עוד כסף למרום צמרת, יסדרו לך את הבעיה

ללא תשלום נוסף, כמתחייב.

שווה נסיון.

(חבל שאני לא מיישם את העצות שלי לפעמים... נו, מילא :roll: )

:wink:

MCS 2008

פורסם

1 הכבל ניתן לכיוון.אפילו בקלות.עשיתי את זה הרבה.אני אעשה לך בכיף-תכין מפתח 10 פתוח ומפתח 8 פתוח.יכול בהחלט להיות שיש לך איזה ליכלוך בצינור ההולכה של הכבל-אבל קודם בוא נכוון לך את הכבל ונראה מה יהיה.

2 איזון גלגלים.זה הכל.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
1 הכבל ניתן לכיוון.אפילו בקלות.עשיתי את זה הרבה.אני אעשה לך בכיף-תכין מפתח 10 פתוח ומפתח 8 פתוח.יכול בהחלט להיות שיש לך איזה ליכלוך בצינור ההולכה של הכבל-אבל קודם בוא נכוון לך את הכבל ונראה מה יהיה.

2 איזון גלגלים.זה הכל.

תודה רבה לכם ולך תומר על התשובות. היום נסעתי בסוף לליטל וקיבלתי שם יחס ממש מצויין

יוסי ראה אותי הסברתי לו את הבעיה ואחרי חמש דקות אני על הליפט,למרות שהמוסך היה

מפוצץ. בדקו את הכבל איזה 3 מכונאים (כולל יוסי)במלוא תשומת הלב. והתוצאות היו בסוף

שהכבל שהרכיבו לי לא היה תקין. למרות שיצאתי ממש בזול כי יוסי כבר חשב שהבעיה היא

בממסר או במזלג וזה כבר עסק בהרבה יותר יקר. טוב אחרי 3 שעות בערך זה הסתיים רק

בהחלפת כבל קלאצ,והאוטו נוסע מצויין יש ממש הפרדה טובה מאד. ולסיום רציתי להגיד

שלמוסך ליטל לא צריך לעשות עוול כזה כאן בפורום, אני מקווה שאוכל לשנות את התדמית

הרעה הזאת שנוצרה ולטהר את שמם.ואני יעשה את זה :!:

פורסם

אהה שכחתי תומר עשיתי איזון גלגלים וזה גם לא עזר אני מעל 100 ממש מרגיש וובירציות

מוזרות בהגה. תגיד יש מצב שאני יקבע איתך לנסיעת מבחן :?: (אשמח מאד :p ) :wink:

ואולי תראה לי גם את המכון כושר שאתה מתאמן בא לי לחזור לאימונים(פוזות לים :lol: )

פורסם
אם מוסך ליטל באמת כאלה גרועים אז למה כולם הולכים אליהם?

אם תשלח X אנשים למוסך תמיד יהיו כאלה שלא יהיו מרוצים, הן בגלל שיש אנשים פרפקציוניסטים והן בגלל שרוב האנשים לא נכנסים למוסך בגלל בעיות דומות.

• תוכן חדש...