Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה להשאיר מזגן דולק ל11 שעות ברכב שהוא לא ליסינג ? :-D

כשהמנוע כבוי המזגן(מדחס) לא עובד, אלא רק מאורר.

תרשה לי להפתיע אותך, במנוע כבוי, עם מתג הצתה סגור, גם הוונטה של המפוח לא תעבוד, ואי לכך המזגן לא עובד ולא מקרר.

הסיבה ל"צריכת הדלק הגבוהה" היא מצבר מרוקן , שלא הצליח אפילו לשמור מתח, ללוח השעונים,

וכמובן ששעון הדלק לא נע במצבר מרוקן, לאחר התנעת הרכב עם כבלי עזר, סביר להניח, שהשעון דלק חזר למקומו, והצביע על הכמות האמיתית.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
יש פילאי פלאים בפורום לאחד מ"תיישר" לו שסתום עקום ע"י הבוכנה.(אונו1300)ל"רייסר" יש תיצרוכת דלק שהמנוע כבוי.
ולדייהו רייסר נוספו לפתע 89 הילוכים..icon_eek.gif

דייהו רייסר 94 הילוכים.
פורסם
התכוונתי כשהסויץ' פתוח
מי משאיר סוויץ פתוח ברכב למשך 11 שעות, גם אם הוא ליסינג, במנוע כבוי, גם אם המזגן בAC או ON.

בברכה

צביקה

פורסם

נו בחייכם התמונה לא ברורה? השאירו רכב 11 שעות עם כפתור המזגן על מיזוג, עקב בעייה חשמלית כלשהי או מצבר גוסס, המתח ירד מתחת לסף ווסת המתח של שעון הדלק והוא הראה חוסר דלק.

ולכן הבחורה רוצה לדעת כמה עולה כבלים.

פורסם
פעם שלישית גלידה. אולי הכותרת הפעם תהיה מתאימה.

ועוד שאלה שאני שואלת אותה כבר בפעם השלישית ונמאס לי לכתוב אותה: מה קורה כאשר אני משאירה מזגן דלוק באוטו כבוי - מתבזבזהדלק ?

ראשית כבלים טובים עולים בין 200-300 שקל ב 50 שקל קונים כבלים של 500 מיל אמפר = חצי אמפר.

לגבי המזגן באים לא בוצע שינוי אומנתי במערכת אז הבעיה היא במצבר שהיתרוקן עד שלא היה לו כוח להפעיל שעונים , כיון שעם סגירת הרכב המזגן נסגר גם כן אוטומטית. אך יש אופציה של דליפת דלק?.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם
ראשית כבלים טובים עולים בין 200-300 שקל ב 50 שקל קונים כבלים של 500 מיל אמפר = חצי אמפר.

לגבי המזגן באים לא בוצע שינוי אומנתי במערכת אז הבעיה היא במצבר שהיתרוקן עד שלא היה לו כוח להפעיל שעונים , כיון שעם סגירת הרכב המזגן נסגר גם כן אוטומטית. אך יש אופציה של דליפת דלק?.

לא רוצה להדחף או להפריע לדו שיח המרתק אבל האם באמת יש סיבה להשקיע בכבלים יקרים?

ז"א זה לא כמו כל חברות המצלמות שמוכרות למשתמשים הביתיים מצלמות באיכות גבוהה בהרבה מעל הצורך?

הכל ברוח טובה :grin:

פורסם

כן.

אחרי קניית מספר סטים זולים, מסתבר שאי אפשר להניע באמצעותם כמעט אף רכב !

הפעם היחידה שהצלחתי היתה כשחיברתי 2 סטים כאלה במקביל ! (שניים לפלוס, שניים למינוס)

ומדובר בהנעה של רכבים סטנדרטים בנפחים 1400-1600...

הסטים הזולים מכילים הרבה בידוד ומוליך דק ברמה כמעט מעליבה !

כרגע אני מחפש סט שיחליף את האמריקן איגל העלוב , הבעיה שאכן סט טוב , לכל הפחות יעלה 160 על פי סקר שוק שערכתי באזור החנויות ביצחק שדה / רחוב המסגר.

מישהו מכיר מקום שמוכר כבלי התנעה איכותיים במחיר שווה לכל נפש?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ואני רוצה להגיד לכם שזה לא יפה לדבר ככה ולצחוק עליי. באתי לכם עם שאלה שרציתי לדעת עליה תשובה ובמקום זה קיבלת בדיחות וצחוקים על השאלה עצמה. לא ציפיתי מפורום "מקצועי" כזה , לא להתייחס אליי ברצינות.

לכל אלו שהרשו לעצמם לצחוק עליי, אני מאחלת לכם שכשתשאלו שאלה בנושא שאתם לא בקיאים , יצחקו עליכם.

פורסם
ואני רוצה להגיד לכם שזה לא יפה לדבר ככה ולצחוק עליי. באתי לכם עם שאלה שרציתי לדעת עליה תשובה ובמקום זה קיבלת בדיחות וצחוקים על השאלה עצמה. לא ציפיתי מפורום "מקצועי" כזה , לא להתייחס אליי ברצינות.

לכל אלו שהרשו לעצמם לצחוק עליי, אני מאחלת לכם שכשתשאלו שאלה בנושא שאתם לא בקיאים , יצחקו עליכם.

אני חושב שאנשי הפורום תמימים מכיוון שברור שהשואלת היא גבר ולא אישה.

אישה לא היתה מתעניינת בפרטים כיצד ואיך מערכות הרכב עובדות ואיזה כבלים מומלץ לקנות.

תזדהה !!

יש לי יום יום חג....

פורסם
אני חושב שאנשי הפורום תמימים מכיוון שברור שהשואלת היא גבר ולא אישה.

אישה לא היתה מתעניינת בפרטים כיצד ואיך מערכות הרכב עובדות ואיזה כבלים מומלץ לקנות.

תזדהה !!

רפי קליין שלום רב!

כאן בפורום לא בודקים בציצי יות, לא מסתכלים בקנקן, אלא במה שיש בתוכו, ולא משנה לנו אם השואל, הוא זכר, או שואלת נקבה.

אנחנו משתדלים להשיב כמיטב האפשר. תשובות עיניניות ומקצועיות, אך מדי פעם מגיע מישהו ששואל שאלות הזויות, ובלתי הגיוניות, שגם אם התשובות בהתאם, ניתן להבחין בין השיטין, שהתשובות והתגובות מקצועיות להפליא.

.. ובכן מה למדנו מהשרשור ההזוי: שרכב שיש בו זליגת זרם, זקוק לכבלי התנעה.

איכות כבלי ההתנעה בהתאם למחירם, הזולים הם יקרים בסופו של דבר ולא מועילים.

שמצבר לא יכול להתרוקן בגלל כפתור מזגן דלק במנוע כבוי.

שמזגן לא עובד במנוע כבוי.

שמזגן לא מקרר במנוע כבוי.

שבמתג הצתה סגור מזגן לא יכול לרוקן מצבר.

שבמתג הצתה סגור, ראין צריכת דלק.

ששעון דלק , יורד בגלל מצבר ריק, או בגלל גניבת דלק בזמן מנוחת הרכב.

ובשואלת שהיא בחורה, שלא מפרגנת לחברי הפורום שניסו לעזור לה ככל האפשר!

לילה טוב

צביקה

פורסם

שאלת הדיוט (וצעיר בפורום)

עברתי על השירשור ועולות לי מיספר שאלות :

1. האם יש לך מיכסה דלק נינעל או לא ? (אני רציני לחלוטין בשאלה, לפעמים גונבים דלק).

2. שאלה לכל החשמלאים , האם יכול להיות מצב שהאלקטרו מגנט שמפעיל את הקלאץ' של מדחס המזגן הוא הצרכן הבומבסתי?

ופיתרון לכבלים איכותיים לרכב

לקנות כבלים של רתכת , לפי מטר, וקרוקודילים גדולים וליצור כבל מתאים שיודע להיתמודד עם זרמים גבוהים מאוד וגם ארוך מספיק למצב שלא ניתן להתניע אף לאף .

אמנון :shock:

פורסם

צביקה - זהו אתה שהתחלת עם ההערות העוקצניות שגרמו לי להרגיש לא נוח עם שאלתי.

ובקשר לפרגון לחברי הפורום - העובדה שאני שואלת אותכם כשיש לי בעיות עם האוטו יכולה להעיד על פירגון, כבוד והערכה. אבל כשאתה (ואחרים) עונים לי בצורה לא רצינית עם ציניות ובדיחות - הערכה שלי כלפיך ולמי שענה לי ככה יורדת.

ברור שהשאלה שלי הראתה רק כמה שאני לא מבינה ברכבים, איך הוא עובד, ומה קשור למה - אני לא מסתירה את זה. ולמעשה זו הסביה ששאלתי פה- כי לא היה לי נראה שתלעגו על שאלתי.

כנראה טעיתי. אבל בטוח שאם אתה היית שואל שאלה בנאלית וברורה בתחום שאני מומחית לאהייתי עונה לך : "כשהגז בתנור שלך לא דולק - אז הוא מתבזבז? ". חשוב גם להתייחס בכבוד למי שלא מבין.

ומה בדיוק בפרטים לא הספיק ? אני סיפרתי את מה שקרה מתוך רצון להבין אם יש קשר. במקום הצחוקים שקיבלתי פה יכולתי גם לקבל הסבר / שאלות אליי/ או כל דבר שילמד אותי ויסביר לי.

• תוכן חדש...