Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם שלישית גלידה. אולי הכותרת הפעם תהיה מתאימה.

ועוד שאלה שאני שואלת אותה כבר בפעם השלישית ונמאס לי לכתוב אותה: מה קורה כאשר אני משאירה מזגן דלוק באוטו כבוי - מתבזבזהדלק ?

פורסם

מתבזבזהדלק ?

סופרקאליפרג'אליסטיסקספיאלידושס. (אני היחיד שזוכר מה זה, או שאני סתם זקן?)

והכבלים עולים 30-50 שקל. אם המנוע לא דולק, הדלק לא מתבזבז.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בעקבות התשובות:

לא הצלחתי להניע אתמול אז חיברתי כבלים והתנעתי בעזרת אוטו אחר. היום האוטו בסדר גמור וגם מילאתי את המצבר שמים מזוקקים שהיה קצת חסר.

כדאי ללכת למוסכניק או שפתרתי את הבעיה ?

פורסם

מה קורה בתנור גז כבוי בביתך, מתבזבז גז?

מה קורה במזגן דלוק בבית שלך, כשמפסק החשמל שלך בלוח החשמל מורד?

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
בעקבות התשובות:

לא הצלחתי להניע אתמול אז חיברתי כבלים והתנעתי בעזרת אוטו אחר. היום האוטו בסדר גמור וגם מילאתי את המצבר שמים מזוקקים שהיה קצת חסר.

כדאי ללכת למוסכניק או שפתרתי את הבעיה ?

כדאי לקנות מצבר. זה הכל.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
פעם שלישית גלידה. אולי הכותרת הפעם תהיה מתאימה.

ועוד שאלה שאני שואלת אותה כבר בפעם השלישית ונמאס לי לכתוב אותה: מה קורה כאשר אני משאירה מזגן דלוק באוטו כבוי - מתבזבזהדלק ?

אני חושב שהיא מתכוונת שהיא מפעילה את המזגן כשהסוויצ' פתוח אך הרכב כבוי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

צביקה שאלתי את השאלה הזו בגלל שהשארתי את המזגן דולק ל11 שעות וכשהתנעתי את האוטו ראיתי שלפי המד דלק שלי - כמות הדלק ירדה פלאים!!! ואני שואלת אותכם כאנשי מקצוע. אי אפשר לשאול שאלות שאולי ברורות לך מאליהם אבל לי לא ?

פורסם

כשמנוע הרכב כבוי ולא פועל אז גם המזגן לא יפעל ולא יצרוך חשמל, אלא אם כן יש איזה קצר או שחברו אותו חשמלית לא נכון. באיזה מכונית ושנת ייצור מדובר?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

גם ברייסר 94, שהוא רכב" מופלא" לכשעצמו, עדיין מזגן ברכב כבוי, לא מרוקן מצבר, לא מבזבז דלק, ולא עובד מאליו.

כולי תקווה שהפעם הבהרתי את עצמי, והתנעה עם כבלים, ברכב שנסע ב24 שעות האחרונות , לפני הבעייה שבו הזדקקת לכבלי התנעה, מעיד על מצבר עייף, ו/או זליגת זרם שלצרכני חשמל סמויים,הוספת מים לא תפתור את הבעייה, אך בדיקת מערכת הטעינה והחשמל אצלך, בימים אלה של שימוש ממושך במזגן ,אצל חשמלאי אמין ומקצועי. מומלצת מאד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש פילאי פלאים בפורום לאחד מ"תיישר" לו שסתום עקום ע"י הבוכנה.(אונו1300)ל"רייסר" יש תיצרוכת דלק שהמנוע כבוי.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

השערה פרועה :

אולי הסוויץ' מקצר , או שהמזגן מקצר בצורה כלשהי , כך שהייתה צריכת דלק שרוקנה את המצבר. עקב כך , אולי, מד הדלק (יחד עם עוד מחוונים) השתגעו והשעון הראה קריאה לא נכונה.

האם לאחר הטענת המצבר החיווי חזר לקדמותו פחות או יותר?

• תוכן חדש...