Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו עשיתי את הכל חיברתי הכל עובד טוב אבל עכשיו הבעיה היא שחיברתי ישירות את המגבר לרמקול ואז אין לי שליטה על הווליום שלו אני רוצה שתיהיה לי שליטה מה אני צריך לעשות אולי להעביר כבל למערכת משהו?

אם לא הבנתם מה שאלתי אז אני רוצה רק לדעת מה אני עושה בשביל שתיהיה לי שליטה על ווליום כי עכשיו המגבר מחובר ישירות לרמקול והאודיו שנכנס הוא נכנס דרך המחשב ויוצא לרמקול שמחובר במגבר ובווליום מסריח אז אם אפשר עזרה בחיבור שלו תודה לכם!

פורסם

אז מה בסוף עשית חוץ מלקנות את המגבר? איך הסתדרת עם הגישור שהסבירו פה ? והאם זה מסובך

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

וואלה תשמע קניתי שנאי 12V עכשיו אליו אני מחבר ת'כבלים של המגבר יש לי שתי כבלים של פלוס אחד מהם עשיתי עם מפסק חיברתי אותם והופ עובד.

עכשיו הסבטוחה הכי גדולה זה שליטה על הוולים חייב להיות איזה משהוו לעשות עם זה אם אתם יודעים משהו תעזרו תודה לכם.!

פורסם

לא דיסק אבל שרוט,

כמו שכבר גל (blackmazdaF) כתב לך כבר קודם, השליטה של הווליום תתבצע דרך כרטיס הקול של המחשב. מה הבעיה?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אני לא יודע אם זה יעבוד אבל לפי היגיון נראה שכן,

תביא איזה HU לא חייב משהו טוב,עם חיבור AUX ואז תחבר הכל אותו דבר כמו במערכת ברכב ול-AUX תחבר את המחשב,ואז אתה פשוט שולט על הווליום דרך ה-HU

האם אתם אומרים שיש סיכוי שזה יעבוד?

חנן

פורסם

אני לא מבין למה כל הסבטוחה הזאת , למה לא לקנות רסיבר שמיועד לבית מחברת פרוסאונד או כל חברה אחרת שייש לה רסיברים מתחת ל 800 ש"ח , לחבר ולשמוע כמו שצריך ובלי כל מיני קומבינות .

פורסם

כי אין על מגבר של רכב זה המגבר הכי טוב שיש עם התנגדות נמוכה מספק כמו שצריך עזוב שטויות.

בקשר למה שאתה אמרת HCB לא הבנתי כל כך מזה HU זה מערכת?

אם כן אז סבבה זה יעבוד אבל סבטוחה.

ותשמעו מה מצאתי במערכת שלי יש חיבור של PHONES יעני אוזניות ניסיתי לחבר מדרך זה כאילו להוציא למגבר וואלה סבבההה עובדד טוב משהו פיצוץ אבל עכשיו מעניין אותי אם בגלל שזה חיבור של אוזניות אז המערכת מוציאה פחות גם לא?

פורסם

אם אתה מחבר מגבר למערכת הקיימת שלך סביר להניח שאתה בא להתבסס על המגבר שלך ולא על המערכת.. השאלה שלך קצת סותרת את הרעיון מלכתחילה

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

לא דיסק אבל שרוט vbmenu_register("postmenu_1063305", true);

אני לא יודע איפה המצאת את העניין שמגבר לרכב הוא הכי טוב לבית?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!!

אני אשמח לתשובות כי אחרת חבל שהוצאתי 8000 שקל על המגבר סטריאו שלי בחדר שזכה בפרסים בכל העולם...

כנראה אני לא מבין כלום.

פורסם

מחר ב YNET:

שריפה שפרצה ככל הנראה מחיבור מערכת סטריאו חאפרי גרמה לשריפת בניין מגורים שלם. לא היו נפגעים.

בעל הדירה שבה פרצה השריפה הסביר לכתבנו שעסק בחיבור מערכת סטריאו מאולתרת לאחר שקיבל עצות בפורום באינטרנט....

אם אתה לא רוצה לראות מחר את הכתבה הזאת - תעזוב את זה ויפה שעה אחת קודם. יש סיבה שעל המגבר רשום "מגבר סטריאו לרכב" ולא לבית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

Starlet16v

האא יענתו אם המגבר מחובר למערכת שלי בבית אז יש סיבה לשריפה כן האא צודק 100% עזוב מה אתה מדבר עכשיו שטויות..

למה מה אוטו לא יכול להישרף. וחוץ מזההה מותק אין לך מה לדאוג אני לומד חשמלאות אז אני מבין קצת בזה ועשיתי גיבויים עם פיוזים להגנה נגד שריפה רכיבים במגבר במערכת ובכללי בחשמל...

corwin

בקשר אלייך מגבר של רכב יותר טוב מרסיבר מחורבן כי הוא מספק טוב מאוד לכל הרכיבים שיש לי בבית יש לי סאב של אוטו רמקולים של אוטו את הכל לקחתי מהאוטו שלי כי הוא מושבת אז מבחינתי מגבר של רכב הכי טוב לי כרגע.

ולכל השאר תודה לכם הסתדרתי מצויין שמתי מגבר של V12 חיברתי דרך החיבור של האוזניות יש לי שליטה על הווליום וואלההה מפציץ ת'בית הסאב מרעיד ת'בניין נשבע לכם.

עוד פעםםם תודה רבה!

• תוכן חדש...