Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מגבר מבית B52 בעל הספק של 1400W

(http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=188)

תהיתי אם אני יכול להשתמש בו ואך ורק בו על מנת להגביר..

1. סאב וופר של פיוניר 1000W (דגם: TSW126)

2. 2 רמקולים אחוריים 6X9 מבית פיוניר 350W (דגם:TSA6981S)

השאלה היא האם ההגברה תהיה טובה וישמעו חזק ועם צליל נקי ועמוק.

אני אישית לא מבין גדול אבל בהשוואות ובנתונים אני מבין פחות או יותר, אבל הייתי רוצה לשמוע דעה של מקצועניים שמבינים יותר ממני

תודה רבה לעוזרים!

ד"א: מה דעתכם על השילוב? יתן לי צליל חזק ונקי? (כמובן שיש גם רמקוליים קדמיים של פיוניר 5.25 130W (שאותם כמובן אני לא מגביר), זוג טווטרים, ורדיו דיסק של פיוניר מדגם DEH2850MP)

פורסם

יש בנאדם שהכינוי שלו זה lanosforce.

תשאל אותו הוא יודע !

ממה שאני זוכר מההודעות של לגבי המגבר הזה:

1.הוא חיבר אליו סאב..הסאב מנוצל אבל משתולל אין עליו שליטה בעיתות לא במקום ..הכל לא נכון..

2.הוא חיבר אליו שני כבלים של RCA. הוא מפחד להוציא אותם..הוא מפחד שהוא יוציא את היציאות איתו.

אז בתכלס .זה מנופח מגבר מנופח וחבל ..

אם אתה רוצה תחבר אליו רמקולים.

ואם אתה רוצה סאב משתולל תחבר אליו.

פורסם

אממ...

תגדיר משתולל בצורה יותר טובה?

ומה הסיכוי שזה יקרה גם אצלי?

אולי זה נובע מכבלים פגומים או התקנה לא נכונה?

פורסם

טוב - זה נכון, יש לי את הB52

לגבי החוזק שלו - הוא חזק!

לגבי המראה שלו - הוא אפילו יפה!

לגבי כל השאר -

נתחיל בחסרונות

1. נותן את התוצאה שלו רק כשהגיין מתחיל להגיע לקראת הסוף, לטענת אנשים שמבינים לעומק במגברים הם טוענים שזה לא קשור לעוצמת המגבר אלא רק לרגישות של הפוטנציומטר (הכפתור של הווליום) שבעצם נותן את התוצאה שלו רק בסוף המהלך שלו - מה שאומר שאתה צריך להיות מאאאוד רגיש עם הכוון של הווליום.

2. עשוי מרכיבים זולים ופשוטים - איכות הרכבה על הפנים - תיקח בחשבון שקבל הRCA שלי הוא ממש לא כבל פשוט - זה כבל של מונסטר והוא אכן - מונסטר! עם כל RCA אחר זה לא קרה לי אבל המונסטר פשוט הוציא לערוץ הימני את הברזל של התושבת של הRCA (המינוס החיצוני - העגול...)

זאת לא בעיה גדולה כי זה לא גרם לנתק כלשהו - פשוט הדבקתי עם סופר גלו חזרה למקום והמגבר בתכלס - כמו חדש מכל הבחינות.

3. כאן אני לא יכול ממש לדעת אם זה המגבר - או שזה פשוט הסאב אבל אני מניח שאם מגבר "סביר" יותר ממנו אני לפחות אוכל לשלוט קצת יותר על הסאב. סה"כ הסאב עובד יפה, אבל יש תחומים מסויימים שהוא ממש "מתפזר" ואני לא זוכר מרכבים אחרים ששמעתי בהם את הסאב הזה שהוא התנהג ככה - ההבדל היחיד ביני לרכבים האלה היה המגבר... יכול להיות שאני אחליף מגבר ואגלה שהתוצאה נשארה כשהיתה.

- ההנחה שלי מתבססת כאן גם על סעיף 2 שרשמתי מהסיבה הפשוטה שאם המגבר נותן את התוצאה שלו בסוף המהלך, גם בקלות ניתן להביא לתחום שבו הוא מכניס אחוז עיוות גבוה ולכן המריחות או חוסר היכולת ממש לשלוט בסאב.

היתרונות -

1. זול.

2. חזק.

3. מבחינת מגבר למונובלוק יש לו יכולת לכוון את עוצמת הבאס-בוסט (אני לא משתמש בזה בכלל) מ0 עד 12 דציבל בניגוד למגברים אחרים שפשוט מפעילים את הבאס-בוסט וזה ישר מקפיץ ב12 דציבלים את העוצמה.

אני בעצמי מנסה למכור אותו כרגע.

שורה תחתונה - הוא עושה עבודה טובה סה"כ אבל הוא מוצר מאיכות ירודה ובסכום שהבאת את המגבר הזה כבר עדיף לך ללכת על מגבר יד שניה או מגבר בעל הספק חלש יותר אבל מתוצרת טובה יותר שגם יעשה עבודה יפה.

אני ממליץ עליו רק בתור "מיי פירסט סוני" או למישהו שממש לא רוצה להשקיע הרבה במערכת והוא מחפש מגבר שירים לו סאבוופר וחשוב לו שהמגבר יהיה בעל הספק גבוה - וזהו!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבנתי. תודה רבה על התשובה המושקעת, מעריך את זה..

אבל יש לי עוד כמה שאלות אחרונות אליך

(בנוגע למגבר, הוא מחכה לי ב550 ש"ח (יד שניה) אבל כנראה שאני לא אקנה אותו לאחר מה ששמעתי עכשיו)

אמממ, מה היית ממליץ? אני לא רוצה להשקיע כסף רב, אבל אני רוצה מגבר אחד במחיר הזה שיתן לי הגברה גם לסאב וופר וגם לרמקולים (פרטים עליהם בראש האשכול), מה היית ממליץ לי בסדר גודל מחירים הזה? (600 ש"ח, 650, וכאלה)? אני רוצה שישמעו חזק וטוב ואני חושב שהבנת את זה כבר.. אני צריך משו שיגביר כמה שיותר ויתן איכות כמה שיותר טובה בסדר גודל מחירים הזה...

תודה רבה !

ד"א: הסתכלתי וראיתי שיש ברשותך מגבר B52 אבל עם הספק קטן יותר ודגם ישן יותר, אני מדבר על מגבר מדגם ZL4141).. או שזה לא משנה?:)

פורסם

יצא לי להתעסק הרבה בדגם כמעט זהה שהוא ZL4140 B52

בגדול כמו שנאמר הוא מוצר סיני זול שמורכב כמו רובם הגדול של המוצרים הסיניים הזולים מרכיבים מאוד פשוטים וזולים ולא הכי איכותיים.

המגבר מבחינת מראה ראשוני נראה טוב ומרשים.

נכון לעכשיו לא יצא לי עדיין לפגוש תקלות של ניתוק רכיבים וחיבורים שהתפרקו..

בקשר תפקוד המגבר עושה את העבודה שלו בצורה יחסית מפתיעה לעומת המחיר שהוא שווה ובהשוואה לשאר מגברי המותג מדבקה שמסתובבים בחנויות.

המגבר לא הכי איכותי אבל בכיוון נכון הוא עושה את העבודה בצורה טובה וללא תקלות מיותרות..

734 שקלים כמו באתר שפירסמת לא הייתי משלם עליו והייתי מחפש משהו יד שנייה.

במחיר יותר אטרקטיבי ובשביל המשתמש הבסיסי הייתי לוקח אותו בלי בעיה.

פורסם

לדעתי אתה יכול ללכת על לייטנינג אודיו 4 ערוצים של 50 RMS - אתה תופתע לגלות שהוא ירים לך את הסאב וופר ואת האחוריים בצורה יפה והוא גם יעלה לך כיד שניה טיפה יותר מהB52.

זה מגבר בינוני מאוד אבל הוא לא מוצר מדבקה למען האמת הוא כן נחשב כמותג

אם יש לך אפשרות, במקרה הזה אני כן אמליץ על מגבר שלרוב אני נוטה להתרחק ממנו בגלל דיעות בפורום - תביא מהדיוטי ב200 דולר את הJBL או את האוריון (תבדוק אם יש אותם) תנסה גם למצוא כאלה יד שניה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...