Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי ב-106 כמו כל יום...עשיתי עצירה וכיביתי ת'אוטו, אחרי 20 דקות אני חוזר לאוטו ומה אני רואה ?שלולית(שוב,כמו לפני חודשיים :roll: )של נוזל קירור ירוק...

איזה 2 ליטר משהו כזה, אולי טיפה פחות.

אני מסתובב קבוע באוטו עם בקבוק של נוזל קירור אז הוספתי ליטר נוזל, ונסעתי.

עד עכשיו לא נזל שוב...

אני כבר לא יודע מה לעשות, הפקק רדיאטור הוחלף לא מזמן,הרדיאטור נבדק 10 פעמים ובמוסך (מורשה פיז'ו-סיטרואן) אמרו לי שהכל בסדר ברדיאטור. :)

אני צריך לציין שהאוטו לא סובל מהתחממות ודברים כאלה, המנורה של החום גם לא נדלקה .

יש לכם עצה ממה נזילה כזאת (בתדירות של כל בערך 3 חודשים) נגרמת?

לירן

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אצלי זה קרה גם ב 106 (XR) , אצלי פשוט עשו ראש מנוע ולא עשו אותו כמו שצריך,

מה שקרה הוא שמתוך הצילינדר יצאו גזים אל מערכת הקירור ,ושם היה נוצר לחץ אדיר שהיה מעיף כמות נכבדה של נוזל קירור החוצה דרך שסתום עודפים. בהתחלה חשבתי שנקרע לי איזה צינור אבל בדיקה מדוקדקת הראתה שהכל תקין.(גם לי יצאו ליטר וחצי -שניים במכה אחת וכל זה דרך החור הקטנצ'יק של העודפים). חשוב לציין שאצלי הרכב היה מתחמם אחרי זה.

יכול להיות שהאטם אצלך כבר רקוב וישנה בריחה קטנה של גזים שבונים לחץ ברדיאטור לאט לאט ובסופו של דבר הכל מתפרץ במכה אחת.

כל מה שאני אומר זו רק השערה, אבל שווה לבדוק את זה...

פורסם
היום נסעתי ב-106 כמו כל יום...עשיתי עצירה וכיביתי ת'אוטו, אחרי 20 דקות אני חוזר לאוטו ומה אני רואה ?שלולית(שוב,כמו לפני חודשיים :roll: )של נוזל קירור ירוק...

איזה 2 ליטר משהו כזה, אולי טיפה פחות.

אני מסתובב קבוע באוטו עם בקבוק של נוזל קירור אז הוספתי ליטר נוזל, ונסעתי.

עד עכשיו לא נזל שוב...

אני כבר לא יודע מה לעשות, הפקק רדיאטור הוחלף לא מזמן,הרדיאטור נבדק 10 פעמים ובמוסך (מורשה פיז'ו-סיטרואן) אמרו לי שהכל בסדר ברדיאטור. :)

אני צריך לציין שהאוטו לא סובל מהתחממות ודברים כאלה, המנורה של החום גם לא נדלקה .

יש לכם עצה ממה נזילה כזאת (בתדירות של כל בערך 3 חודשים) נגרמת?

לירן

אצלי הייתה בעיה דומה אך לא בראלי .

המים היו בורחים מדי פעם לפי רצונם , פעם כן ופעם לא .

הגעתי למוסך מורשה והם קבעו שהנזילה בא מהמשאבת מים אז החליפו לי אותה ונסעתי הביתה .

לאחר שבוע הבעיה הופיעה שוב פעם ואז טענו שהנזילה בא מהרדיאטור והחליפו אותו , מאז אין נזילות .

תבקש שיבדקו טוב טוב את כל הצינורות של מע' הקרור ואת הרדיאטור .

פורסם

לעיתים משאבת המים פשוט נאכלת מבפנים מבלי להראות סימני נזילה, הרוטורים פשוט מתעכלים למוות ואז המשאבה פשוט מסתובבת מבלי לדחוף מים.

הדבר גורם להתחממות אבל עדיין לא ברמות קיצוניות וכשמכבים את האוטו הלחץ שנוצר גורם ליציאה של המים מצינור העודפים.

• תוכן חדש...