Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזר מס לשכירים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנה.

תדפיס את זה. מלא את כל הפרטים הנדרשים, צרף את כל הטפסים הנדרשים והגש לפקיד השומה הקרוב לביתך.

עשיתי את זה בעבר, בשנה שבה לא עבדתי רצוף. קיבלתי כסף מהמדינה. היה נפלא.

אתה טועה, טופס שצירפת קשור רק לשנת מס נוכחית 2006 והוא מיועד רק למקרים בהם אתה עובד בשני עבודות.

כדי לקבל החזר מס לשנים קודמות ממלאים טופס הזה. יש טופס לכל שנה החל מ 2000 עד 2005.

ממליץ לך לקרוא באתר מס הכנסה לגבי כל החזר להם אתה זכאי.

פורסם

למה? הטופס שהצגתי הוא בדיוק הטופס שבעזרתו הגשתי בקשה לתיאום מס בגין חודשים בהם לא עבדתי. וקיבלתי את הכסף כמו גדול.

הכי טוב ללכת למשרד פקיד שומה ולשאול שם.

פורסם

טופס שהצגת משמש רק לשנת מס נוכחית. כאשר אתה עובד במקביל בשתי עבודות או עובד חלק משנה, אתה מגיש בשנה שוטפת את הטופס שהצגת (116). אז פקיד שומה נותן לכך אישור על ניכוי מס שיש לבצע בעבודה שניה או מחזיר מס עודף במקרה שעבדת חלק משנה.

בן אדם רוצה לקבל החזר מס לשנים קודמות, לכן פרוצדורה היא טיפה שונה ויש להגיש טופס 135 ולא טופס שהצגת. זה גם כתוב בכותרת של טפסים ובהסברים.

אני מדבר מניסיון רב, החזרתי כבר כמה אלפי ש"ח למשפחה וחברים.

פורסם

תודה לכם, אני אמור לקבל את ה 106 מחר (לא ראלי !) וניראה אם אני מיסתבך אני יחזור לעדכן (שמים ליקווי מולי נכון ? {ב 106...})

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...