Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הנה קצת תמונות מההתקנה שביצענו אני והחבר שלי מיכאל (שהוא גם חבר בפורום DROZD) על פג'ו 106 XSI.

מאוחר יותר אני אצרף עוד קצת תמונות כשהכל יהיה במקומו(אלו תמונות בזמן העבודה).

את מספר הרכב לא מחקתי באישורו של בעל הרכב.

24082006(005).jpg

24082006(006).jpg

24082006(007).jpg

24082006(008).jpg

24082006(009).jpg

24082006(010).jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
התקנה יפה מאוד!

אפשר לראות עוד תמונות של הבניה קדימה?

מצטרף לבקשה

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

זה אותו גימור גם שעשית אצלך ברכב - נכון?

בכל מקרה - כרגיל עבודה יפה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למחוק לוחיות רישוי בבקשה:|

שאף אחד לא יסמן את הרכב

אני מקווה שלא מאוחר מדי

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

עוד מאט יהיו עוד תמונות סבלנות.

הבד לא אותו בד,זהו בד דומה שבחר אותו בעל הרכב.

בקשר ללוחיות רישוי לא צריך למחוק כי קיבלתי אישור מבעל הרכב לפרסם כך עם המספר.

דגם הסאב: JBL GTO1220 400 RMS נקי,אחלה סאב חזק ומדוייק. המגבר שמרים אותו זה JBL 600.1

הרכב הוא שנת 93 יד 4 עם 190K קילומטר,המחיר שלו בסביבות ה 17K ש"ח,אני לא יודע בידיוק תסתכל במחירון.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הנה התמונות המצויינות גם של הבניה מקדימה רק שסלבה שכח לציין שהבניה בוצע תוך יומיים באיכות ובמהירות שאנחנו לא האמננו שנצליך!!!!

DSCF1665_resize_resize.JPG

DSCF1672_resize_resize.JPG

DSCF1677_resize_resize.JPG

DSCF1680_resize_resize.jpg

DSCF1681_resize_resize.JPG

DSCF1682_resize_resize.JPG

DROZD

פורסם

הסט הוא מורל פולס.

ההתקנה בוצעה ביומיים(כל יום כ 12 שעות עבודה על האוטו) כי לא יכלנו להשאיר את בעל הרכב ללא אוטו לשבוע.

תמונות צריכות להיות רק שצריך לעלות אותן.

• תוכן חדש...