Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבודה מקצועית ביותר, רמה גבוה.. כל הכבוד!

אם אפשר לשאול גבר.. מתחת למגש האחורי אני רואה שהוספת קרש מכוסה באותו בד, יש לזה סיבה מסויימת או שזה בשביל המראה בלבד?

פורסם

הקרש בשביל חיזוק המגש האחורי וגם למראה הכללי.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

וואלה עבודה שניה שלך שאני רואה (הראשונה באוטו שלך)

ואני ממש נהנה

זאת התקנה לחבר או שאתה עושה את זה בתור מקצוע?

כי זה ממש מקצועי לדעתי...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

הנפח של הדלת משמש כתיבה לרמקול תפקיד הפוד זה לתת זווית לרמקול וגם כי באוטו הזה אין מקום ל 6.5 אינטש אז עשינו את הבנייה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

נפח מותאם לרמקול הרי כל תדר חייב איזושהו תווך נפחים (מינימלי-מקסימלי) בכדי לנגן אותו נכון (עקומת הענות) לכן הנפח של הדלת מספיק לו כך שהגרף הענות שלו עדיין סביר ונכון. את זה אתה יכול לראות יפה בסאב-וופר שהו זקוק לתיבה גדולה ותדרים גבוהים יותר לפחות נפח.

אפשר לקבל תשובה בבקשה

DROZD

פורסם
וואלה עבודה שניה שלך שאני רואה (הראשונה באוטו שלך)

ואני ממש נהנה

זאת התקנה לחבר או שאתה עושה את זה בתור מקצוע?

כי זה ממש מקצועי לדעתי...

זו התקנה לחבר אבל כמובן בתשלום כי יש פה את הקטע של עלות החומרים וכמובן הקטע של קריעת התחת על האוטו.
  • תוכן חדש...