Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הת'רדים היותר מיותרים שנפתחו פה בפורום בתקופה האחרונה....

מצד אחד, אולי אפשר להבין מאיפה כל התיסכולים שלך מגיעים, כי כשאתה בתוך זה אתה מן הסתם רואה דברים שהאזרח הפשוט לא רואה.

אבל מהצד השני - את האזרח הפשוט זה לא מעניין, וזה גם לא צריך לעניין אותו.

אתה מדבר על סדרי עדיפויות?? על ילדה שנאנסה או נרצחה לעומת נרקומן שגונב 200 ש"ח??

כי כנראה שאף אחד במשטרה לא יודע לעשות 1+1 ולקבל תשובה, או לחשוב לפעמים צעד אחד או שני צעדים קדימה.

כי נרקומן שכול מבוקשו בלילה קריר זה 200 ש"ח למנה, יכול לסגור את העיניין בפריצה לבית - גניבה - וסלאמת.

אבל במקרה שבעל הבית יתעורר, או יקום עליו - תוך עשירית השניה, הנרקומן "הלא מאיים" הזה, הופך מנרקומן שצריך את הסם שלו לרוצח אכזרי, וכן, גם ילדות אם יש צורך.

אבל עזוב...אני ואתה מדברים פה על דברים שהם יותר מדי"טובים" בוא נגדיר את זה ככה...כלומר, אני מאחל למשטרת ישראל שאלו יהיו הבעיות שלה....

תקרא טוב טוב את מה שאני כותב - ביום שמשטרת ישראל תפסיק להתנהל כמו עסק פרטי - המצב במדינה ישתפר פלאים.

ולא יעזור לך גם אם בהינף יד תשלש את מספר לובשי המדים ואפילו אם תרבע אותו, ותשלש את מספר הניידות, ורק תשפוך עליהם כספים...שום דבר לא ישתנה עד שהגוף הזה לא יפסיק להתנהל כמו עסק פרטי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוא'נה , אתה הזוי !

הלוואי שהמשטרה הייתה מתנהלת כמו עסק פרטי! יודע מה? תן לי משטרה שמתנהלת כמו חברה ממשלתית (סטייל "בזק" וכו').

הייתה יעילה עשרות מונים מהיום...

פורסם

אולי רק שיהיו פה שוטרים כמו ברוסיה , שבלי כמה שטרות ביד אתה לא תצא מהם בשלום, אנשים יבינו את עבודת המשטרה בארץ. ללא תקציבים, ללא תנאים טובים, ללא משכורות טובות, כששוטרי הסיור מתעסקים עם האוכלוסיה הקשה והעלובה ביותר במדינה, שוטרי התנועה מתעסקים עם עברייני תנועה מטורפים, ובכלל כל הזמן אתה בקשר עם עבריינים מכל סוגי העבריינות הקיימת. נשמע לכם כיף מטורף...? ממש לא....! אז נכון שיש שוטרים "עתיקים", ולא חכמים במיוחד, ולא כולם יודעים להתנהג כמו שצריך. אבל אין לשכוח את העבודה של כלל המשטרה בארץ, שהיא עבודת קודש ממש. וכן , לא לשכוח ששוטרי התנועה עם כל החוסר אהדה כלפיהם אמונים על המלחמה שקוטלת הכי הרבה אזרחים במדינה בכל שנה. אז חברה, קצת הערכה, לא הכל שחור שם...!

פורסם

כשצריך אותם הם אף פעם לא יהיו שם.

רק יודעים להגיד תגיש תלונה תחכה בינתיים כשלא עושים כלום כי לא אכפת להם בכלל.

כמו שאמרו קודמי תלך לקב"ן טוב

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
הנה מאמר על שוטרי תנועה מאחד האתרים האהובים עליי.

http://www.505.co.il/classics/class028.htm

נער מתבגר בעל רגשי נחיתות שלא מזמן סיים תיכון ומנסה לשחק אותה כלי, כתב את זה?

הנאמר במאמר אינו לעניין, מוצג באופן קיצוני, מחליא ולא אובייקיבי.

פורסם
לא לשכוח ששוטרי התנועה עם כל החוסר אהדה כלפיהם אמונים על המלחמה שקוטלת הכי הרבה אזרחים במדינה בכל שנה. אז חברה, קצת הערכה, לא הכל שחור שם...!

TT , ידוע לנו שאתה רואה את הדברים דרך המשקפיים של שוטר (תנועה).

מצטער. לא קונה.

הם לא אמונים ולא נעליים. כשאראה אותם מתרכזים באכיפת החוקים המיועדים למנוע את העבירות שגורמות לתאונות - אעבור לדום בכל פעם שניידת מתנ"א עוברת לידי.

את הגורמים הללו לא צריך להמציא. המשטרה עצמה מפרסמת אותם (ואני מוכן לקבל אפילו את דרך ההצגה המעוותת של מהירות מופרזת כגורם לתאונות. למרות שאין אבחנה בין עבירה של נסיעה במהירות בניגוד לחוק לבין עבירה של נסיעה במהירות מופרזת בהתאם לתנאי הדרך (יש מספיק סעיפים בחוק שאפשר לרתום לטובת העניין).

שיטפלו בהם - ואז באמת ניתן יהיה לראות ירידה בכמות התאונות והנפגעים (כמובן שזה צריך לבוא עם שיפור רמת הנהיגה בארץ, אבל זה לא באחריות המשטרה).

פורסם

אני רואה כל יום אנשים שעובדים 12 שעות ביום וזה המינימום, אחי הגדול עובד לפעמים משמרות של 30-40 שעות בלי לישון יותר משעה-שעתיים, ובלי לראות בית.

המשכורות במשטרה מצחיקות, גם אחרי שאתה קצין, ויש לך תואר, ואפילו שניים, עדיין מצחיקות ביחס לשוק האזרחי.

אני עובד עם אנשים שנותנים את הנשמה שלהם, שלא רואים את הילדים שלהם גדלים כי הם כל היום בעבודה, מגנים על דמגוגים כמוך. בושה וכלימה.

וכן, גם אני נותן מעצמי את הנשמה בשביל שאנשים שמעריכים, וגם כאלה שלא מעריכים, יזכו לחיים עם פחות כולירע אחת ברחובות, עם פחות סוחר אחד ברחובות.

אכן, אולי הזעם שלי שגרם לפתיחת השרשור הזה מלכתחילה הוא הדמגוגיה שאנשים עושים, בין אם כאן בפורום ובין אם בחוץ ברחובות לגבי המשטרה, שאין כבוד, שכולם טיפשים, שמצפצפים על כל השוטרים.

וזה ממש מרתיח אותי לקרוא ולשמוע את הדברים האלה.

ורזמלית,

בקשר להתנדבות - תן לי לנסח את עצמי בצורה יותר ברורה.

כשלי אישית מפריע משהו, אני מנסה לשנות אותו (לא סתם פתחתי את השרשור הזה - למרות שספק אם ישנה משהו), ואם אני לא מצליח, אני לפחות סותם את הפה.

כל כך מפריע לכם? תגישו תלונה. בדר"כ זה לא עובר לסדר היום.

אבל לא, במקום זה, אתם באים לכאן, וכותבים ששוטרים זה חרא, ושהם אוכלים דונאטים (איפה בכלל יש דונאטים בארץ?!), ומחרבנים ממל"זים, נכון? אין לכם ולו קמצוץ של אסרטיביות.

אלעד

אתה קצת מנותק מהמציאות.

איך אתה רוצה שאעריך את המשטרה אם פורצים לי לעסק בממוצע פעם בשבועיים וכשעוד טרחתי להגיש תלונות אז אני מקבל תגובה של "אתה באמת חושב שנבדוק את זה?" או "אתה יודע שאנחנו לא מטפלים בפריצות" (תגובות ממפקד התחנה).

השיא היה כששני נרקומנים השתוללו אצלי במשרד תוך שבירת דברים, צעקות ואיומים. התקשרנו למשטרה שלא טרחה לשלוח מישהו אלינו למרות ש 500 מטרים מאיתנו עמדה ניידת עם ממל"ז. אם אני צריך לסבול איומים על חיי, פגיעה ברכושי ואף להתעמת פיזית איתם כי המשטרה מחרבנת עלי ועל חיי איך אני אמור להרגשי שמץ של כבוד או הערכה לגוף הזה שאני מממן ממיטב כספי?

בקשר להתנדבות, כשהגוף הזה יתחיל לתפקד או יראה סימנים של ניסיונות להשתפר יהיה על מה לדבר. אני לא מוכן ללכת להתנדב כדי שמישהו שמקבל שכר עבור אותה עבודה יוכל להמשיך לשבת ולא למלא אותה. אני מתנדב בלא מעט גופים למען הקהילה אבל הכלל שלי הוא לא להתנדב במקום שיש בו אנשים שמקבלים משכורות גבוהות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בואו נעשה הבדלה רגע בין שוטרי תנועה לבין שוטרים "רגילים"...

גם השוטרים ה"גרילים" לא ממש מחבבים את מתנ"א.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הינה חלק של "המלחמה" בתאונות הדרכים:

אני מתנדב במשמר האזרחי. אתם יודעים איזו סמכויות יש לי? כלום!

וגם לא למתנדבי משטרת התנועה! אז למה אומרים לי לעמוד ולבדוק רשיונות של אנשים?!

כבר נתקלתי במקרים הבאים:

הכי הרבה זה אנשים ללא רשיון, חגורות בטיחות (שטויות, אני רק נוסע כאן בשכונה) ובמיוחד חגירת ילדים קטנים או הושבת תיקונות מקדימה ובכלל שהורים לא טורחים לחגור את ילדיהם,

התפרעויות בכביש ומה אני יכול לעשות? אפילו לעכב אותו אני לא יכול!

כבר עצרנו במחסום מישהו שהרשיון שלו פג תוקף מלפני חצי שנה, רכבים ללא טסט כבר הרבה זמן ושוב- אני לא יכול לעשות כלום. אז למה אני עושה מחסום, להרתעה? איזו הרתעה יש בזה?

פורסם

כנראה לא היית מהצד של האזרח שצריך עזרה.

יש לי נסיון רב עם המשטרה בארץ, מהנסיון שלי אני יודע שרוב השוטרים הם פחדנים שבגלל בעיה פסיכולוגית מסוימת רצו לעבוד במשטרה כדי שתהיה להם עליונות על האזרחים (חברים שלהם וכו').

כמובן יש סיבות אחרות לעבוד במשטרה, לא נדון בהם עכשיו.

מקרה שקרה לחבר שלי לפני כמה חודשים, הייתי עד:

בנאדם שיכור מגיע לחבורת ילדים ומרים אבן ומאיים עליהם, הם באמת שלא עשו כלום, לא אמרו לו מילה אחת. יש 2 ניידות משטרה בדיוק 20 מטר מהמקרה. נגיד שהשוטרים לא ראו מה שקרה, רצות 2 בנות מהחבר'ה שלנו ואומרות להן שיש בנאדם שיכור שמאיים על החברים שלהם ומחזיק אבן. המשטרה ואני שמעתי את זה באוזניים שלי, אחד שמן שישב בצד של הנוסע, אומר להן בפנים בסדר נטפל בזה עוד מעט.

הבנאדם השיכור ירד מאיתנו, הלך ליד הניידות כשהוא הולך בזיגזגים ועוד שניה נופל עובר ליד הניידות וממשיך ללכת. חוסר אונים מוחלט מצידנו, לא יכולנו לעשות כלום. תביא לי פתרון למצב הזה, מצד אחד אם אנחנו מביאים לו מכות המשטרה תדפוק אותנו, מצד שני אנחנו לא יכולים לעמוד במקום ולקבל אבן לראש. להגיש תלונות זה פסה ד"א אצלנו בעיר, הגשתי תלונה לפני 3 ומשהו שנים על מקרה שקרה לי, והבטיחו לי שיצרו איתי קשר. כלום. מנקודת המבט של אזרח שכבר צבר נסיון עם המשטרה, אין לו שום דבר שיגן עליו, אלא רק משטרה שיודעת לקחת כסף במקומות הכי לא מסוכנים בכביש.

אל תגיד לי שחוסר התקציב זה מה שגורם לזה.

פורסם
TT , ידוע לנו שאתה רואה את הדברים דרך המשקפיים של שוטר (תנועה).

מצטער. לא קונה.

הם לא אמונים ולא נעליים. כשאראה אותם מתרכזים באכיפת החוקים המיועדים למנוע את העבירות שגורמות לתאונות - אעבור לדום בכל פעם שניידת מתנ"א עוברת לידי.

את הגורמים הללו לא צריך להמציא. המשטרה עצמה מפרסמת אותם (ואני מוכן לקבל אפילו את דרך ההצגה המעוותת של מהירות מופרזת כגורם לתאונות. למרות שאין אבחנה בין עבירה של נסיעה במהירות בניגוד לחוק לבין עבירה של נסיעה במהירות מופרזת בהתאם לתנאי הדרך (יש מספיק סעיפים בחוק שאפשר לרתום לטובת העניין).

שיטפלו בהם - ואז באמת ניתן יהיה לראות ירידה בכמות התאונות והנפגעים (כמובן שזה צריך לבוא עם שיפור רמת הנהיגה בארץ, אבל זה לא באחריות המשטרה).

שמר, אני לא מתבייש במה שאני עושה,נהפוכו....!!! אני מרגיש שליחות, ורק אלוהים יודע כמה בני אדם עדיין בחיים בגלל ניידת שעמדה לפני הרמזור ודווקא בגללה הם לא עברו באדום ונהרגו....! ורק ליידע אותך שיש הרבה שוטרים שכן עוסקים באכיפת עבירות הגורמות לתאונות... אני בטוח שאתה לא רואה את כל קשת העבירות אותן אוכפים שוטרי התנועה. לא פעם ולא פעמיים עוצרים לידי אנשים, וצועקים כל הכבוד, תוך הינהון בראשם לשמחה והערכת תודה... ואני לא מספר סיפורים. ושוב אין ספק שיש שוטרים לא הולמים,טיפשים ושמוקמם אינו במשטרה,אך ככלל, צריך לקחת הכל בפרופורציה ולתת קצת הערכה לעבודה הטובה של משטרת ישראל ומשטרת התנועה...
פורסם

הנה דבר שקרה לי - דבר שמן הסתם אזכור כל חיי, כי אלמלא גאונות ובהמתיות (בכוונה טובה) אמריקאית בדמות של GMC יוקון, לא הייתי כאן היום בשביל לכתוב לכם את השורות האלו, ובכלל - ספק אם הייתי נרשם לפורום הזה בכלל.

לפני שנתיים, אפילו קצת יותר, באמצע הפאקינג יום שעה 15:00-15:30- עומד ראשון לרמזור אדום, אפילו מעט משתהה כשהרמזור מחליף לירוק (מכיוון שעמדתי בפקק ולא רציתי להיכנס לצומת ולחסום אותה - בכול זאת יוקון) ונכנס לצומת שיותר ירוק מזה לא יהיה יותר בחיים.

מצד ימין שלי, דוהרת לה סיטרואן BX כאילו יושב שם קאמיקאזה יפני ומתאחד לחלוטין עם החלק הקדמי של היוקון שלי.

בלי הרבה בירבורים - עם כל הבלאגן ששרר שם, עם כל הבהלה שלי והאוטו המרוסק!!! שלו - הבנאדם, רוסי, שלא מדבר מילה בעיברית, והריח של הוודקה!!!! אוי אלוהים!!! הריח של הוודקה שנכנס לי לאף כשהוא בא אלי....חשבתי שזהו...אני הולך להרוג אותו - שיכור נכנס בי באור אדום באמצע היום!

איפה הקשר למשטרת ישראל אתם שואלים?? שימו לב מה שומעות אוזניי כאשר התקשרתי למקוד 100 וביקשתי להזמין ניידת:

אני: שלום, אני צריך בבקשה ניידת דחוף לרחוב הילל לצומת עם קינג ג'ורג', עברתי עכשיו תאונה עם נהג שיכור שעבר באור אדום ונכנס בי.

מוקד 100: יש נפגעים במקום?

אני: לא, אין נפגעים.

מוקד 100: אני מצטערת אדוני, תחליפו ביניכם פרטים ותפנו את הצומת כמה שיותר מהר.

אני: תקשיבי, הבנאדם שיכור, הוא עבר באור אדום ונכנס בי - תשלחי ניידת שתבדוק אותו.

מוקד 100: אדוני, שוב פעם - יש נפגעים במקום?

אני: לא, אבל מה הקשר, הבנאדם שיכור והוא תיכף יעלה שוב על ההגה - תשלחי ניידת.

מוקד 100: אני מצטערת, אם אין נפגעים אין טעם לשלוח ניידת על כל תאונה - תפנו את הצומת כמה שיותר מהר.

מהמקרה הזה הבנתי - שאין על מי לסמוך, בת'כלס, אין לי מושג - אולי הבנאדם הזה, אחרי התאונה איתי עשה עוד תאונה??

כזו אטימות לבעיה אולי הכי גדולה ומסוכנת היום במדינה שלנו - תאונות הדרכים, והמשטרה?? איפה המשטרה??

מרכז העיר ירושלים - והיא לא תשלח ניידת ל"סתם עוד תאונה".....

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...