Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיאטה NB מול מיאטה NC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרובכם כבר יודע המיאטה התרסקה, הלכה לעולמה, טוטאל לוס.

עכשיו אני מחפש לי מחליפה ראויה.

את ה NB אני כבר מכיר הכי טוב בעולם וגם ב NC נהגתי בעבר - נהיגה אתגרית אך לא ארוכה במיוחד - 45 דקות +- .

מבחינתי היתרונות של ה NC זה בעיקר יותר כוח ומומנט, איבזור עדיף, מנוע אוהב שיפורים אטמוספריים (לטענת מוטי) ואחריות לטווח ארוך יותר.

היתרונות של ה NB - יותר מהנה לנהיגה, נזרקת ונשלטת בקלות, אני יודע בדיוק מה הכיוונונים הראויים לה ומאגר בלתי נדלה של חלקים :-) וכמובן זולה יותר

מעניין אותי לדעת האם יש פה אנשים שנהגו על שני הרכבים ויכולים לחדד האם יש ל NC יתרונות מובהקים.

השימושים העיקריים שלי הם דריפטים וגימקנות. נוחות הנסיעה הרגילה שלי מוקרבת ברצון בשביל ההנאה מהנהיגה שאני מפיק מהמיאטה יום יום.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יניב אתה משוכנע שהשמאי משבית את הרכב ???

רק שזה לא יגמר בהפתעה והחזרת גרוטאה נכה לכביש עם "מתנה" בדמות פיצוי על ירידת ערך של 3% מחברת הביטוח.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

נדמה לי שגם מבחינת עלויות המצב הוא לטובת הNB

ביטוח

צמיגים (ג'ימי/דריפטים)

טסט(?)

שלא נדבר על הפער במחירונים וירידת הערך של הNC בתקופה הקרובה...

לא יודע אם כל זה משנה לך

סתם נקודה למחשבה מעבר לחווית הנהיגה...

פורסם

כריות אוויר לבד הן קרוב ל 30K

חלק קידמי חיצוני - פגוש, פנס קדמי, מכסה מנוע, כנף ימנית וכנף אחורית עוד מעל 25K

כנף אחורית - עוד 10K

חלקים פנימיים - בולמי זעזועים (הלכו לי מקדימה וגם מאחור), משולשים, ציריות, חלקים פנימיים של הרכב... המנוע לא מניע את הגלגלים ככה שכנראה שיש בעיה עם הגיר או עם העברת הכוח.

יש לנו הרבה מעבר ל 50% ועדיין לא החשבנו ירידת ערך ויישור שילדה ...

טוטאל

פורסם

בינתיים יש לי גם את התגובה של מוטי שנראה לי שראויה שתהיה כאן למען הדורות הבאים:

דור שלישי אומר שאתה תצטרך לחכות הרבה עם הפיתוח של חלקים לאוטו כי הוא עדיין חדש והשוק ממש לא מוצף בחלקים טובים כמו שיש לדור ראשון ושני.

מצד שני, המנוע מגיב מעולה לשיפורים אטמוספריים שבג'ימקאנה יכולים להועיל מאוד וגם ראיתי שיש כבר איזו חברה יפנית שמוכרת קיט של סופרצ'רג'ר.

אם אתה מתכנן להיות תחרותי, לדעתי בשנתיים הקרובות NB תהיה יותר תחרותית מ-NC, אח"כ יש סיכוי טוב שהמצב יתהפך.

מוטי

בינתיים, מה שמכריע זה הצד הכספי + מה שמוטי אומר, כל עוד יש לי אפשרות לקנות 2005 אני אעדיף את זה.

את המודל החדש אני אקנה אם אראה שאין דוגמאות טובות בשוק ואת זה אני אדע סופית בסביבות העוד שבוע וחצי...

פורסם

תנסה להגיע לרובי (אותו מר בחור עם הפיאט קופה 20VT ...) .

יש לו מבחן חדש של AUTOCAR (נדמה לי) , על 3 המיאטות בהשוואה.

לפי מה שזכור לי הוא טען שהם כותבים שNB היא הכי טובה...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אתה נעול על המיאטה? במקומך היית בודק גם את הבמוו 328 קבריולט

אם השימושים העיקרים שלך הם דריפטים וגימקאנות כמו שציינת יהיה תיהיה אפילו טובה יותר מהמיאטה

בנוסף ,לא תצתרך להקריב כמעט כלום בנוחות נסיעה, שהיא טובה מאוד בפני עצמה

שיהיה בהצלחה וסע בזהירות, אלי

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
אתה נעול על המיאטה? במקומך היית בודק גם את הבמוו 328 קבריולט

אם השימושים העיקרים שלך הם דריפטים וגימקאנות כמו שציינת יהיה תיהיה אפילו טובה יותר מהמיאטה

מה?!?!

מוטי

פורסם

זה נכון שהיא יותר כבדה אבל בו בזמן משמעותית יותר חזקה

190כס של הבמוו על הנייר נשמע לא מלהיב אבל בפועל היא חזקה מאוד

י

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

נהגתי מספיק על מנועי ה-2.8L של BMW כדי לדעת את כוחם, ולמרות זאת לא הייתי טורח אפילו לחשוב על 328 קבריו כרכב ג'ימקאנות, המשקל הרבה יותר משמעותי מהכוח בשינויי הכיוון המהירים שהרכב אמור לעמוד בהם.

חוץ מזה, מיאטה היא אחת המכוניות היותר טובות בעולם לג'ימקאנות בלי שום קשר לבימר.

מוטי

• תוכן חדש...